Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε μέρα κατά της 6 το απόγεμα βάζω τον υπολογιστή σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Το πρόβλημα είναι ότι πάντα κατά της 7:00-7:30 το απόγεμα ανάβει μόνος του. Εγώ πάντα τον κλείνω, μετά από δυο περίπου λεπτά ανάβει πάλι, τον κλείνω πάλι και δεν ξανά ανάβει. Αυτό γίνεται κάθε μέρα, παρόλο που δεν αφήνω καμία εφαρμογή ανοιχτή. Πώς μπορώ να το σταματήσω?

(έχω windows 8 Pro)

Δημοσ.

τσεκαρε στο bios αρχικα..ισως υπαρχει μια επιλογη να ανοιγει μονο του συγκεκριμενη ωρα για συγκεκριμενο λογο..

Δημοσ.

Στο cmd βάλε την εντολή powercfg -devicequery wake_armed και ότι σου βγάλει πας στο Device Manager, πατάς δεξί κλικ στην κάθε συσκευή και πας Properties. Μετά πας στην καρτέλα Power Management απενεργοποιής την επιλογή "Allow this device to wake the computer"

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο cmd βάλε την εντολή powercfg -devicequery wake_armed και ότι σου βγάλει πας στο Device Manager, πατάς δεξί κλικ στην κάθε συσκευή και πας Properties. Μετά πας στην καρτέλα Power Management απενεργοποιής την επιλογή "Allow this device to wake the computer"

Το έκανα αλλά εξακολουθεί να ανάβει μόνο του. Τι άλλο μπορώ να κάνω?

μπορει να ειναι και κατι πολυ απλο..πχ scheduled virus scan/ disk defragment

Και πώς μπορώ να τσεκάρω αν είναι κάτι τέτοιο? Antivirus δεν έχω βάλει, έχω το windows defender που είχε από μόνο του, δεν ξέρω αν κάνει κάτι αυτό. Όσο για disk defragment και optimaization έχω το tune up utilities το οποίο κάνει κάθε 3 μέρες αυτόματο καθαρισμό του υπολογιστή αλλά μόνο όταν είναι αναμμένος όχι όταν είναι αναμονή. Εξάλλου ο υπολογιστής ανάβει μόνος του κάθε μέρα όχι κάθε 3 μέρες που δουλεύει το tune up utilities.

Δημοσ.

Πιο πριν ο maxpayne σου είπε να δεις στο bios μήπως έχει ενεργοποιηθεί η εκκίνηση σε κάποια σγκεκριμένη ώρα. Το έλεγξες;

Δεν μου έχει τέτοια επιλογή στο BIOS. Και επίσης δεν ανοίγει συγκεκριμένη ώρα. Απλά πάντα ανοίγει μεταξύ 6-8 το απόγεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...