dimi124 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας παιδια! Λοιπον θα μπω κατευθείαν στο θέμα! Έχω vdsl και θα ηθελα να ρωτησω αν τα μοντεμ για το ADSL μπορουν να λειτουργήσουν! Εάν οχι θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο φτηνό και καλό vdsl ρουτερ;
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας παιδια! Λοιπον θα μπω κατευθείαν στο θέμα! Έχω vdsl και θα ηθελα να ρωτησω αν τα μοντεμ για το ADSL μπορουν να λειτουργήσουν! Εάν οχι θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο φτηνό και καλό vdsl ρουτερ; οχι το modem για adsl δεν παιζει για vdsl.αν παιξει θα παιξει σαν adsl.εξαρτατε αν ο παροχος εχει ρυθμιση την καρτα στο dslam να παιζει μονο vdsl η να μπορει να παιξει και adsl αν μπει πανω adsl. β.ο παροχος θα σου δωσει ρουτερ vdsl απο μονος του.αν δεν θες αυτο και θες κατι καλο κοιτα σε vigor(draytek)αλλα μιλαμε γα καμια 150αρα ευρω.πχ draytek vigor 2760.δεν αξιζει να παρεις κατι φτηνοτερο και να εχεις θεματα.αλλιως κρατα του isp.
dimi124 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Eυχαριστω παρα πολυ! Αλλα τι θα γινει σε περίπτωση που μου χαλάσει;
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Eυχαριστω παρα πολυ! Αλλα τι θα γινει σε περίπτωση που μου χαλάσει; για αυτο ειναι η εγγυηση απο εκει και περα κανα πολυπριζο ασφαλειας στα μηχανηματα και στο ρουτερ ειναι χρησιμο.αν εχεις Ups το ριχνεις εκει. αλλα δεν πας να παρεις κατι με την προοπτικη να σου χαλασει.ειναι σαν να λες δεν δινω 1000 ευρω για λαπτοπ και θα παρω με 100 για να μην μου χαλασει και κλαιω τα λεφτα.παιρνεις αυτο που θες για να κανεις την δουλεια σου.απο εκει και περα αν ειναι να παρεις κατι φτηνο κρατα του Isp.αν σου παιζει οκ τοτε οκ.αν δεν σου παιζει καλα τοτε πηγαινε σε κατι καλο παρα να παρεις κατι ενδιαμεσο και να μην σε καλυπτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα