Tobajara Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Χοχο, αποφάσισα να εγκαταλείψω τη ζωή μου και το κάνω εγκατάσταση. Έχω μια ντάνα κονσέρβες και νερό σε ντεποζιτα. 1
Tobajara Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μερικές εντυπώσεις τώρα που βρήκα λίγο χρόνο να ασχοληθώ! Συμφωνώ με τα περισσότερα από όσα έχουν ειπωθεί για το ύφος και την ποιότητα του παιχνιδιού. Επαρκές βάθος στη διαχείριση των πόλεων και πάρα πολύ σωστή διαχείριση της turn - based μάχης και χάρτη. Ο ρυθμός του, λόγω των διαφορετικών χαρτών, είναι περίεργος. Πέρασα πάρα πολλή ώρα στους πρώτους 3 χάρτες απλά κυνηγώντας τέρατα και πηγαίνοντας με το πάσο μου, χωρίς να έχω ιδιαίτερο στόχο ή ιδιαίτερη τακτική πρόκληση πέρα από το τυχαίο πολύ δυνατό τέρας. Σε αυτό το κομμάτι, αν και μου άρεσε και έβλεπα ένα στιβαρό gameplay, ο ρυθμός ήταν πολύ χαμηλός γιατί έπαιζα πρακτικά μόνος μου. Όταν βρήκα τον πρώτο μάγο η κατάσταση βελτιώθηκε αρκετά και βεβαιώθηκα πως άξιζε τις 150 turns ( ) που πέρασα κλωθογυρίζοντας. Απλά σε κάποια στιγμή κατάλαβα πως στην πραγματικότητα ήθελα να παίξω Civilization, οπότε είμαι ανάμεσα στο 4 που το ξέρω πολύ καλά και στο 5 που έχω ασχοληθεί πολύ λίγο.
Tobajara Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Η εγκατάλειψη ίσως, η ξηρά τροφή όχι και τόσο απ'ό,τι φαίνεται Πέρα από τα κακά καλαμπούρια, δεν έχω και ιδιαίτερη όρεξη τις τελευταίες μέρες αν και το Warlock 2 θα βρω τρόπο να το προχωρήσω όπως του αξίζει, το πρώτο campaign ήταν δοκιμαστικό και έχω κάνει άπειρα λάθη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα