greeneye Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μετα απο οποιοδηποτε shutdown το pc κλεινει κανονικα, (win xp) και αφου σβησουν ολα τα λαμπακια κτλ μετα απο 3-4 sec αναβει ξανα μονο του!!! Να τονισω εδω οτι αυτο το κανει και μετα απο shutdown στο ξεκινημα αρα τα windows αποριπτονται σαν "προβλημα". Δεν εχει αλλαξει κατι στο hardware το pc μονο αναβε και εσβηνε τα τελευταια 2 χρονια! Εχω κανει διαφορα εως τωρα οπως 1) Πετυχημενη αναβαθμιση bios χωρις αποτελεσμα 2) clear CMOS πριν απο το βημα 1 χωρις αποτελεσμα! 3) Βγαλσιμο καλωδιων μηπως φταιει κανα καλωδιο δικτιου κτλ αλλα χωρις αποτελεσμα! 4) Ρυθμιση απο bios (αν και δεν ειχαν πειραχτει ποτε) να μην ξυπναει το pc με διαφορα αλλα παλι δεν... 5) Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα και παλι δεν... ! Καμια αλλη ιδεα? ευχαριστω!
tolisk99 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 ίσως να είναι και κάποιος ιός/trojan. scan με αντιβαιρους κάνεις? αλλα για να μου λες τα 2 τελευταία χρόνια, λίγο χλομό μου φαίνεται να είναι κάτι τέτοιο 1
poihths Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 τροφοδοτικο ειναι διαφορετικα φταιει η mobo 2
greeneye Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 ιος δεν παιζει παιδια γιατι μονο ανοιγει και κλεινει, ειναι server. Εκτος τουτου οταν αναψει, αν το σβησεις στα πρωτα 5 sec και δε φορτωσει τιποτα απο δισκο δεν μπορει να ειναι ιος. Οπως ανεφερα και παραπανω ΠΑΛΙ το κανει, αρα ειναι κατι απο hardware 100%. Τεσταρω τροφοδοτικο και σας λεω. Αλλωστε ειναι 6ετιας και παιζει πολυ!!!!!!!!! * Καλυτερα να ειναι τροφοδοτικο γιατι αν ειναι η μητρικη τη... γ*μισα!
toavepa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 <p>Εξορκισμο χρειαζεται 100%</p> Ειναι μια πολυ καλη ιδεα...Ειχα διαβασει σε ενα φορουμ κατι σναλογο και εφταιγε το optical drive για δοκιμασε εαν θες χωρις αυτο.Παντως μπορει να ειναι και νεφελιμ η καποιος εξωγηινος καγκουρας Edit: ριξε καμια ματια για το slenderman τριγυρω
nick#18 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Πριν μπεις σε διαδικασιες να λυσεις και να αλλαξεις ολο το pc.. δοκιμασε αλλη πριζα! Δεν ειναι λιγες οι φορες που απο "παρασιτα" στο ρευμα γινονται παρομοια σκηνικα... εμενα ανοιγες τον αποροφητηρα στην κουζινα και ανοιγε σε μια φαση...
poihths Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 ιος δεν παιζει παιδια γιατι μονο ανοιγει και κλεινει, ειναι server. Εκτος τουτου οταν αναψει, αν το σβησεις στα πρωτα 5 sec και δε φορτωσει τιποτα απο δισκο δεν μπορει να ειναι ιος. Οπως ανεφερα και παραπανω ΠΑΛΙ το κανει, αρα ειναι κατι απο hardware 100%. Τεσταρω τροφοδοτικο και σας λεω. Αλλωστε ειναι 6ετιας και παιζει πολυ!!!!!!!!! * Καλυτερα να ειναι τροφοδοτικο γιατι αν ειναι η μητρικη τη... γ*μισα! θα βρεις και μεταχειρισμένο στο e-bay
rfc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 και ομως εγω πιστευω οτι ειναι μητρικη. Αν συνεχιζει και στο κανει μετα απο αλλαγη του τροφοδοτικου, δοκιμασε να την ζεστανεις. Σε εμενα εχει πετυχει αυτο το κολπο.
poihths Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 και ομως εγω πιστευω οτι ειναι μητρικη. Αν συνεχιζει και στο κανει μετα απο αλλαγη του τροφοδοτικου, δοκιμασε να την ζεστανεις. Σε εμενα εχει πετυχει αυτο το κολπο. να βάλει στο φουρνο το σερβερ ??
chralexo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Οχι ρε, με πιστολακι σε ολα τα ολοκληρωμενα heat reflow λέγεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα