Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο οποιοδηποτε shutdown το pc κλεινει κανονικα, (win xp) και αφου σβησουν ολα τα λαμπακια

κτλ μετα απο 3-4 sec αναβει ξανα μονο του!!! Να τονισω εδω οτι αυτο το κανει και μετα απο shutdown

στο ξεκινημα αρα τα windows αποριπτονται σαν "προβλημα". Δεν εχει αλλαξει κατι στο hardware το pc

μονο αναβε και εσβηνε τα τελευταια 2 χρονια! Εχω κανει διαφορα εως τωρα οπως

1) Πετυχημενη αναβαθμιση bios χωρις αποτελεσμα

2) clear CMOS πριν απο το βημα 1 χωρις αποτελεσμα!

3) Βγαλσιμο καλωδιων μηπως φταιει κανα καλωδιο δικτιου κτλ αλλα χωρις αποτελεσμα!

4) Ρυθμιση απο bios (αν και δεν ειχαν πειραχτει ποτε) να μην ξυπναει το pc με διαφορα αλλα παλι δεν...

5) Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα και παλι δεν... !

Καμια αλλη ιδεα? ευχαριστω!

Δημοσ.

ίσως να είναι και κάποιος ιός/trojan. scan με αντιβαιρους κάνεις?  αλλα για να μου λες τα 2 τελευταία χρόνια, λίγο χλομό μου φαίνεται να είναι κάτι τέτοιο

• Like 1
Δημοσ.

ιος δεν παιζει παιδια γιατι μονο ανοιγει και κλεινει, ειναι server. Εκτος τουτου οταν αναψει, αν το σβησεις στα πρωτα 5 sec και δε φορτωσει τιποτα απο δισκο δεν μπορει να ειναι ιος. Οπως ανεφερα και παραπανω ΠΑΛΙ το κανει, αρα ειναι κατι απο hardware 100%.

Τεσταρω τροφοδοτικο και σας λεω. Αλλωστε ειναι 6ετιας και παιζει πολυ!!!!!!!!!

* Καλυτερα να ειναι τροφοδοτικο γιατι αν ειναι η μητρικη τη... γ*μισα!

Δημοσ.

<p>Εξορκισμο χρειαζεται 100%</p>

Ειναι μια πολυ καλη ιδεα...Ειχα διαβασει σε ενα φορουμ κατι σναλογο και εφταιγε το optical drive για δοκιμασε εαν θες χωρις αυτο.Παντως μπορει να ειναι και νεφελιμ η καποιος εξωγηινος καγκουρας :)

Edit: ριξε καμια ματια για το slenderman τριγυρω

Δημοσ.

Πριν μπεις σε διαδικασιες να λυσεις και να αλλαξεις ολο το pc.. δοκιμασε αλλη πριζα! Δεν ειναι λιγες οι φορες που απο "παρασιτα" στο ρευμα γινονται παρομοια σκηνικα... εμενα ανοιγες τον αποροφητηρα στην κουζινα και ανοιγε σε μια φαση... 

Δημοσ.

ιος δεν παιζει παιδια γιατι μονο ανοιγει και κλεινει, ειναι server. Εκτος τουτου οταν αναψει, αν το σβησεις στα πρωτα 5 sec και δε φορτωσει τιποτα απο δισκο δεν μπορει να ειναι ιος. Οπως ανεφερα και παραπανω ΠΑΛΙ το κανει, αρα ειναι κατι απο hardware 100%.

Τεσταρω τροφοδοτικο και σας λεω. Αλλωστε ειναι 6ετιας και παιζει πολυ!!!!!!!!!

* Καλυτερα να ειναι τροφοδοτικο γιατι αν ειναι η μητρικη τη... γ*μισα!

θα βρεις και μεταχειρισμένο στο e-bay ;) 

Δημοσ.

και ομως εγω πιστευω οτι ειναι μητρικη. Αν συνεχιζει και στο κανει μετα απο αλλαγη του τροφοδοτικου, δοκιμασε να την ζεστανεις. Σε εμενα εχει πετυχει αυτο το κολπο.

Δημοσ.

και ομως εγω πιστευω οτι ειναι μητρικη. Αν συνεχιζει και στο κανει μετα απο αλλαγη του τροφοδοτικου, δοκιμασε να την ζεστανεις. Σε εμενα εχει πετυχει αυτο το κολπο.

να βάλει στο φουρνο το σερβερ ?? :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...