Προς το περιεχόμενο

Galactic Civilizations III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έχασα την ευκαιρία να το αποκτήσω σε μια καλή προσφορά που βγήκε όσο ήταν σε beta. €46 δεν μπορώ να δώσω, παρότι ακούω καλά λόγια. Φταίει, ίσως, ότι άλλες beta της Stardock δεν υπήρξαν και τόσο καλές, με πρώτη και χειρότερη αυτή του Elemental. Δίστασα και έχασα, κατά πώς φαίνεται.

Για τη διπλωματία άκουσα επίσης καλά σχόλια (και, έχοντας υποφέρει με το όνειδος που πλασσάρεται για "διπλωματία" στη σειρά Total War λυπάμαι ακόμη περισσότερο για τη χαμένη ευκαιρία που έγραψα παραπάνω) και γενικά ότι είναι μια εξέλιξη του ΙΙ, αν και τείνει προς το χαοτικό, στους γιγαντιαίους χάρτες.

• Like 1
Δημοσ.

Τί λέει παιδιά; Το πήρε κανείς;

Το βρίσκω λιγο uneven και εχει και κάποια bugs πχ κανω assault σε πλανήτη για να καταστρέφω τα σκάφη που ηταν στην περίμετρο και μου δείχνει οτι καταστράφηκε ο πλανήτης. Μερικά turns πιο μετα βλέπω να σκάει ενα σκάφος και να φτιάχνει αποικία σε πλανήτη που δεν υπήρχε. Επίσης, ειναι massive και ο επεξεργαστής ζορίζεται σε κάθε turn.

Περιμένετε το patch.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό παίζω το Gal Civ II και είναι πολύ καλό.

Έχει παίξει κανένας το III να μας δώσει μια σύγκριση με το II;

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

*casts Raise From Dead on topic*

Στο Humble Bundle εμφανίστηκε αυτό το bundle με 4Χ τίτλους, και περιλαμβάνεται και το Galactic Civilizations III για το οποίο έχω ακούσει καλά λόγια αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Μπορεί κάποιος να μου πει αν αξίζει σαν παιχνίδι και πώς είναι σε σχέση με άλλα space 4X τύπου Stellaris?

https://www.humblebundle.com/games/explore-expand?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_2_layout_index_1_layout_type_threes_tile_index_3_c_exploreexpand_bundle

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Eίναι καθαρό turn-based, σε αντίθεση με το pausable real-time του Stellaris. 

Πλέον έχει "ωριμάσει", αλλά ταυτόχρονα πάσχει από οξεία Paradox-ίτιδα (ούτε ξέρω πόσα cosmetic αλλά και oυσιώδη DLC έχουν κυκλοφορήσει, το Steam μετράει 16...)

Τα τρία μεγάλα DLC (Retribution, Intrigue και Crusade) θεωρούνται βασικά για την "πλήρη" εμπειρία. Και το core παιχνίδι, όμως, έχει ψωμί. Οπωσδήποτε το Crusade.

Αν μπουν τα DLC θέλει διάβασμα, γιατί αλλάζουν/προσθέτουν αρκετά πράγματα. 

edit: Τώρα είδα την προσφορά στο Humble Bundle, εντάξει, τελείως τιμή-σκότωμα, σε τέτοια χρήματα δεν το συζητάμε καθόλου, με το Crusade και το Intrigue μέσα...

• Like 2
Δημοσ.
Στις 1/12/2020 στις 11:00 ΜΜ, Snoob είπε

Eίναι καθαρό turn-based, σε αντίθεση με το pausable real-time του Stellaris. 

Πλέον έχει "ωριμάσει", αλλά ταυτόχρονα πάσχει από οξεία Paradox-ίτιδα (ούτε ξέρω πόσα cosmetic αλλά και oυσιώδη DLC έχουν κυκλοφορήσει, το Steam μετράει 16...)

Τα τρία μεγάλα DLC (Retribution, Intrigue και Crusade) θεωρούνται βασικά για την "πλήρη" εμπειρία. Και το core παιχνίδι, όμως, έχει ψωμί. Οπωσδήποτε το Crusade.

Αν μπουν τα DLC θέλει διάβασμα, γιατί αλλάζουν/προσθέτουν αρκετά πράγματα. 

edit: Τώρα είδα την προσφορά στο Humble Bundle, εντάξει, τελείως τιμή-σκότωμα, σε τέτοια χρήματα δεν το συζητάμε καθόλου, με το Crusade και το Intrigue μέσα...

Αξίζει σε σχέση με το galciv 2 ultimate edition?

• Super Moderators
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, mike299 είπε

Αξίζει σε σχέση με το galciv 2 ultimate edition?

Έχει αρκετά νέα στοιχεία.

Ξέρω κόσμο που ορκίζεται στο GalCiv 2 Ultimate Edition, αλλά το μεν 2 έχω χρόνια να το δω (ήταν πολύ δυνατό όταν το άφησα) και με το 3 δεν έχω ασχοληθεί τόσο ώστε να πω ότι υπερέχει η ύστερει. 

Σίγουρα θέλει τα μεγάλα DLC, όμως, για να δείξει την πλήρη αξία του. Στην προσφορά που το είχε τις προάλλες το Humble ήταν κλοπή.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...