Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποια στιγμη θα πρεπει να αποφασισουν οι ιθυνοντες του forum αν προτιμανε ποσοτητα πανω απο ποιοτητα. Λυπαμαι που θα σας την χαλασω την σουπα αλλα οι ατελειωτες και επαναλαμβανομενες ενοτητες που ταχα μου ψαχνουν για συμβουλες αγορων οχι μονο δεν προσφερουν κατι αλλα 9 στις 10 οδηγουν σε ανουσιες παιδιαστικες αψυμαχιες.

Τι στον κορακα θελετε καρτα γραφικων να ταιριαζει με το τσαντακι η το κραγιον η κανενας δεν ειναι σε θεση να ξερει τις αναγκες του εν ετη 2013; Προσωπικα θα ηθελα ενα αυστηρα τεχνολογικο forum και αν θα πρεπει να υπαρχει κατηγορια για συμβουλες αγορων για να τσακωνεται η Κατινα με την Φροσω ποιανης ειναι πιο λευκη η μπουγαδα ας ειναι.....

• Like 5
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καποια στιγμη θα πρεπει να αποφασισουν οι ιθυνοντες του forum αν προτιμανε ποσοτητα πανω απο ποιοτητα. Λυπαμαι που θα σας την χαλασω την σουπα αλλα οι ατελειωτες και επαναλαμβανομενες ενοτητες που ταχα μου ψαχνουν για συμβουλες αγορων οχι μονο δεν προσφερουν κατι αλλα 9 στις 10 οδηγουν σε ανουσιες παιδιαστικες αψυμαχιες.

Τι στον κορακα θελετε καρτα γραφικων να ταιριαζει με το τσαντακι η το κραγιον η κανενας δεν ειναι σε θεση να ξερει τις αναγκες του εν ετη 2013; Προσωπικα θα ηθελα ενα αυστηρα τεχνολογικο forum και αν θα πρεπει να υπαρχει κατηγορια για συμβουλες αγορων για να τσακωνεται η Κατινα με την Φροσω ποιανης ειναι πιο λευκη η μπουγαδα ας ειναι.....

Δεν λεω οτι τα λες λαθος, επιτρεψε μου , ομως, να σου θυμισω τον 3ο νομο του Νευτωνα. Παρ' ολο που αναφερονται στην κινηση, ειναι θεαματικες οι εφαρμογες των νομων και σε αλλα πραγματα.

Υποθετικα, λοιπον, μπορει χωρις την δραση μερικων, να ειμασταν οντως το τεχνολογικο φορουμ που ονειρευεσαι, αφου δεν θα υπηρχε λογος για μια παιδιαστικη αντιδραση (ευκολα την χαρακτηριζεις ετσι, δεν λεω οτι τον αξιζει ομως τον χαρακτηρισμο). Δεν νομιζω οτι ολοι ειμαστε παιδακια και Κατινες. Και στην τελικη, με κατι εκτρωματα που εμφανιζονται καπου καπου, θα επρεπε να ευγνωμονουμε την πλευρα της αντιδρασης, οχι να την κραζουμε κιολας.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ. Μιας που ήρθαν ελλάδα οι αναμενόμενες εδώ και καιρό νεες amd αναρωτιέμαι αν αξίζει να πάω σε μία 270χ η σε 760gtx. To σύστημα που θα μπεί ειναι στην υπογραφή. Σκεφτόμουν να μείνω ως εχει απλά δεν μου φτάνει το vram λόγω 2 οθονών. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μεχρι 250 ευρω. Περιμένω την βοήθεια σας γιατι δεν σας κρύβω οτι έχω μπερδευτει αρκετά.

Αγόρασε μια R9 280X από έξωτερικό. Παίζουν τιμές στα 250€ .

Εγώ στην θέση σου αυτό θα έκανα .

η κάρτα που έχεις είναι επιεικώς απαράδεκτη.Πάρε κάτι αντίστοιχο των 760-7950 όπως έκανα εγώ.

Η καρτα που εχει για τα χρονια της και το αρχικο της κοστος,  ειναι αρκετα αξιολογη .

Αν θελει ομως να παιξει νεα games θα πρέπει να κοιτάξει κάτι νέο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...