Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κάτσε να την πάρω πρώτα και βλέπουμε. Λέω να περιμένω μέχρι τα χριστούγεννα.. 

Δημοσ.

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36337&cat=5

Αυτή εδώ είναι κάτω από το budget σου και θα δεις μεγάλες διαφορες από την τωρινή σου κάρτα. Περίμενε να βγούν και οι απλές 280 και δες τι τιμές θα έχουν πάνω κάτω και διάλεξε από αυτές τις δυο. Μπορεί να υπάρξει και πτώση τιμών από Nvidia μεριά τους επόμενους μήνες οποτε άμα περιμένεις μάλλον καλύτερα θα είναι. Αν και η αλήθεια είναι ότι η πτώση τιμών δεν πιάνει εδώ στο Ελλάντα  :-(

Δημοσ.

εγώ την είχα και μιλάω εσύ τί μιλάς?

Και ενας φιλος την ειχε, κολλητος, ευχαριστημενος ηταν, αν και δεν ηταν και φουλ του gaming ο συγκεκριμενος. Οτι ηθελε το χε παντως.

Δυο υπερ, και ενας κατα. Αν θες να τις μετρησουμε, θα εμφανιστουν και αλλοι χαρουμενοι παντως. :P 

Δημοσ.

εγώ την είχα και μιλάω εσύ τί μιλάς?

Και εγώ την έχω σε άλλο pc πλέον.Μη ξεκινήσεις κουβέντα,έχεις ήδη εκτεθεί με τις άκυρες συγκρίσεις σου.

Δημοσ.

Και εγώ την έχω σε άλλο pc πλέον.Μη ξεκινήσεις κουβέντα,έχεις ήδη εκτεθεί με τις άκυρες συγκρίσεις σου.

άν ήταν τόσο καλή να μήν την είχες σε άλλο pc αλλα στο main σου.

Δημοσ.

Φερε μου την δικια σου 6850, εχω κατι 8800GT για αλλαγη, υπεροχη βαλτην στο main σου, θα σε καταπληξει. Ξερεις πως το παει το Crysis 3?

Παντως οτι εκτιθεσαι, εκτιθεσαι. Προσπαθω να καταλβω ακομα πως στυλωθηκες στον τοιχο μονος σου.

Δημοσ.

Φερε μου την δικια σου 6850, εχω κατι 8800GT για αλλαγη, υπεροχη βαλτην στο main σου, θα σε καταπληξει. Ξερεις πως το παει το Crysis 3?

Παντως οτι εκτιθεσαι, εκτιθεσαι. Προσπαθω να καταλβω ακομα πως στυλωθηκες στον τοιχο μονος σου.

τί εκτίθεμαι ρε φίλε που λέτε όλοι οτι είναι καλή κάρτα και την έχετε αλλάξει όλοι,ας την κρατάγατε.Ο άλλος γιατί να μην την αλλάξει δηλαδή?Αλλα το μόνο που ξέρετε είναι να ειρωνεύεστε μέσω πληκτρολογίου σαν κλασικοί low life nerds.

Δημοσ.

Την έχω δώσει στον γαμπρό να παίζει κανά παιχνίδι.Μια χαρά τα πάει,και Bioshock Infinite έπαιξε και Dishonored και κάποια άλλα.Αυτά σε entry gaming κάρτα 3 χρόνων.

Δημοσ.

Μια χαρά έχω παίξει τα πάντα μέχρι τώρα με κάποιες υποχωρήσεις. Δεν θα την άλλαζα αν δεν ειχα θέμα με την vram.(λόγω 2 οθονων σύντομα έρχεται 3η) Το πισί δεν το έχω για gaming πιο πολύ για προγράμματα όπως matlab autocad και πάει λέγοντας. Την αλλάζω μόνο και μόνο επειδή δεν φτάνειτ ο vram της. Παιχνίδια δεν παίζω πολλά αντε κανα cs go κανα Lol και λίγο dayz mod(arma2). Eκεί με καλύπτει και με το παραπάνω. Η νέα κάρτα θα κάθεται πιο πολύ παρά θα παίζει games

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...