pigos23 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Για οσους δεν το εχουν μυριστει στα 20€ super τιμη που ουτε σε ξενα site δεν υπαρχει http://www.plaisio.gr/games/xbox/xbox-360-paixnidia-games/Square-Enix-Tomb-Raider-Survivor-Edition-XBOX360.htm 1
Fulgore1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Καλη τιμη αλλα να ηταν για ps3 ή Pc θα ηταν ακομα καλυτερα 3
Socratis_g Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 φοβερή τιμή. πήγα και εγώ και το πήρα το μεσημέρι. θα το ανοιγα τώρα θέμα.
klainmaingr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Τσιμπήθηκε. Έκανα μια κράτηση just in case αλλα λέει παραλαβή απο μεθαύριο (μάλλον επειδή πέρασε η ώρα και τα ήπιε το σύστημα). Ελπίζω να μην έχω θέμα αύριο που θα περάσω να το πάρω. Ωραίος ο ΟΡ.
Socratis_g Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 εγώ το έκανα κράτηση χθες το πρωί για το κατάστημα βουλιαγμένης, (για να είμαι σίγουρς μην το χάσω). και μετά απο 4-5 ώρες πέρασα απο το κατάστημα του πειραιά. το βρήκα εκεί και ρώτησα αν μπορώ να το πάρω επιτόπου και να ακυρωθεί η αλλη παραγγελία. μου είπαν κανενα προβλημα. τους άφησα και το χαρτί της ηλεκτρονικής παραγγελίας. βεβαια έχω λάβει 2 μαιλ μέχρι τώρα, ότι η παραγγελία μου βρίσκεται στο κατάστημα που ζήτησα, να περάσω να την πάρω. οτι να΄ναι συνενόηση κάνανε μεταξύ τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα