Atallos1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Πηρε ο μικρος μου αδερφος ενα MLS IQTab , δεν ξερω αν το φορτισε την πρωτη φορα για αρκετη ωρα ( πολυ αμφιβαλλω ) Σημερα που το πηρα εγω στα χερια μου ηταν στο 3% , το εβαλα στο pc μου να φορτιζει με το δικο του usb , δεν το αναγνωριζε στην αρχη αλλα δεν φορτιζε με τιποτα ( το σημα της φορτισης υπαρχει αλλα δεν βλεπω να κανει κατι) , ουτε και μετα απο 1/1μιση ωρα Εβγαλα το usb debugging mode , το αναγνωρισε για λιγο στο pc , μετα ξανα τα ιδια . Η μπαταρια εκτος του οτι δεν φορτιζε εφτασε στο 1% Δοκιμαζω τωρα αλλο usb , ουτε αναγνωριζει ουτε φορτιζει παλι . Δεν εχω και προχειρο το καλωδιο του ρευματος να δοκιμασω Τι φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papayios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δεν αρκει η θυρα usb του υπολογιστη για να φορτισει αφου δεν δινει αρκετο ρευμα . Βαλε τον φορτιστη ρευματος που λογικα ειναι στα 2 αμπερ και θα φορτισει κανονικα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα