SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Παιξε και τα αλλα επισοδεια,ειναι παρα πολυ καλο το παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Το ξεκίνησα το Σάββατο και το πήγα μονορούφι ως χθες που το τελείωσα. Πολύ ευχάριστη εμπειρία και ανυπομονούσα να δω τι θα γίνει στην συνέχεια. Δεν μπορώ να φανταστώ πως αντέχατε να παίζεται ένα επεισόδιο κάθε φορά και μετά αναμονή. Θα είχα τρελαθεί και ξενερώσει στο ενδιάμεσο διάστημα. Μια απορία, μετά την δίκη, τι νόημα έχουν οι επιλογές? Του στυλ ο τάδε θα θυμάται την επιλογή αφού δεν επηρεάζουν άλλο το παιχνίδι. Επίσης σε τι συμπεράσματα καταλήξατε τελικά μετά τον τελικό διάλογο? Εγώ πιστεύω ότι ήταν η Faith εξαρχής μεταμφιεσμένη στο glamour της Nerissa. Ποιο άλλο παιχνίδι της telltale θα προτείνατε με αντίστοιχη ποιότητας story? Εκτός του TWD που είχα παίξει το πρώτο επεισόδιο και δεν μου άρεσε (δεν μου αρέσουν ιστορίες με ζομπιε) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Αν και για μένα είναι η κορυφή σε σενάριο το TWAU σε σχέση με όλα τα παιχνίδια της telltale (με έκανε και διάβασα όλα τα αντίστοιχα comics..που αξίζουν απίστευτα!), ακούω πολύ καλά λόγια για το τελευταίο το batman...το οποίο όμως είναι το μοναδικό΄που δεν έχω προλάβει να παίξω. Αλλιώς δες το borderlands που είναι επίσης φανταστικό και το προτείνω ανεπιφύλακτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Οι επιλογές (για όσους χαρακτήρες δεν εκανες παραπέρα interaction) μπορεί να μετρήσουν για 2ο season..(αν γίνει...) επίσης αυτό που λές για την Faith, Ναι... είναι η πιο πιθανή εκδοχή. Για Telltale, μου αρέσουν όλα τα παιχνίδια της...άλλα λιγότερο, άλλα περισσοτερο. Και το Borderlands, και το Game of Thrones, αλλά και τα TWD μου άρεσαν και τα προτείνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Προσωπικά μ άρεσε ιδιαίτερα και το Game of Thrones της ίδιας εταιρείας, και χωρίς να είμαι φαν της τηλεοπτικής σειράς (έχω δει μόνο τον πρώτο κύκλο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα