{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Και εγώ δυο φορες το έπαιξα το TWD και επειδή δεν είχε καμια ουσιώδη αλλαγή για αυτό και ρώτησα, αυτό για δεύτερη φορα δύσκολα γιατί ναι μεν το story εξελίσσεται πολύ ωραία το backstory όμως είναι για γέλια imho και λίγο προσβλητικό από μια μεριά, anyways imho as always, πάω για episode 4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Πήρα το TWAU χθες και το τερμάτισα σήμερα. Tο πρόβλημα με τα adventures της Telltale είναι πως τελειώνουν σίγουρα, αλλά είναι το πρώτο από τα "interactive movies" της που παίζω, μιας και δεν έχω δει το JP ή το TWD. Θα μου άρεσε να είχε και 2η season, αλλά μάλλον θα πρέπει να βρω τα comics τώρα. Bigby is a big fucking badass (wolf)! Ειδικά στην μάχη με τις Bloody Maries, γ@μησε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μου φαίνετε καμιά δεκαρια τόμοι είναι με τον έναν από αυτούς να κυκλοφορεί και στα Ελληνκά από την anubis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Για μένα είναι το highlight της χρονιάς πάντως μέχρι στιγμής. Ευτυχώς το έπαιξα μονορούφι γιατί δε θα πάλευα την αναμονή για κάθε επεισόδιο. Μην το χάσει κανείς, η καλύτερη δουλειά της Telltale μέχρι σήμερα imho. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Για καλύτερη δουλειά δεν ξέρω (δεν έχω παίξει τα TWD, αλλά δεν είμαι και zombie fan γενικά), πάντως μου άρεσε. True για το μονορούφι, γιατί η ΤΤ βγάζει μικρά επεισοδιάκια γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeanKon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Το Walking Dead είναι μια ενδιαφέρουσα σειρά αλλά δε μου άρεσε τη δεύτερη σεζόν. Ίσως θα πρεπε να το αφηναν εκεί. Το Wolf Among Us είναι αυτό που με γεμίζει περισσότερο και το παρακολουθώ εναγωνίως. Δεν θυμάμαι σε ποιο επεισόδιο έχω φτάσει αλλά φαίνεται μια πολύ καλά δουλεμένη ιστορία. Έχω φτιάξει και γι αυτό 2 Reviews. Πραγματικά συγχαρητήρια στην Telltalle που χωρίς πολλά πολλά γραφικά και εντυπωσιασμούς, κέρδισε το κοινό μόνο με το adventure αλληλεπίδρασης και story build από εσένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Και εγώ επίσης να συγχαρώ την Telltale για την εξαιρετική της δουλειά. Πραγματικά έφτιαξε μια κατηγορία παιχνιδιών μόνη της. Δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ πάντως στο τέλος τους έστειλα όλους στον τάφο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Εκπληκτική δουλειά απο την Telltale! Για μένα ήταν απο τα πλεον κορυφαία παιχνίδια της χρονιάς και μια εντυπωσιακή εμπειρία που την προτείνω σε όλους ανεπιφύλακτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Τελειωσα σημερα το πρωτο επεισοδιο και μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικο.Στα επιπεδα του walking dead.Μπραβο στην teltale.Εχει βγαλει και το bordelands tale πριν λιγες μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Τελειωσα σημερα το πρωτο επεισοδιο και μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικο.Στα επιπεδα του walking dead.Μπραβο στην teltale.Εχει βγαλει και το bordelands tale πριν λιγες μερες Και το "A Game of Thrones". Για μένα το "The Wolf Αmong Us" και το "The Walking Dead" season 1 είναι τα δύο καλύτερα της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Και το "A Game of Thrones". Για μένα το "The Wolf Αmong Us" και το "The Walking Dead" season 1 είναι τα δύο καλύτερα της 1 επεισοδιο εχει βγει για το got και δεν διαβασα και τα καλυτερα.Θα δειξει.Το wd season 1 ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει φετος και ετοιμαζομε και για τη δευτερη.Το wolf among us τελειωσα και το τριτο επεισοδιο και απο οτι καταλαβα σε ολο το παιχνιδι ψαχνουμε τον δολοφονο που μεχρι τελος αποκλειετε να καταλαβεις 100% πιο ειναι.Σιγουρα πολυ καλο παιχνιδι που παιζετε ευχαριστα απλα walking dead δεν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το TWAU είναι καλό interactive movie(δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω παιχνίδι για κανένα λόγο-δεν έχω παίξει άλλα της telltale)αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνει να αντιγράψει το πνεύμα του comic(του οποίου τα δύο πρώτα arc είναι εκπληκτικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το TWAU είναι καλό interactive movie(δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω παιχνίδι για κανένα λόγο-δεν έχω παίξει άλλα της telltale)αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνει να αντιγράψει το πνεύμα του comic(του οποίου τα δύο πρώτα arc είναι εκπληκτικά). Όλα τα games της Telltale έτσι είναι, interactive movies στην ουσία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είχα παίξει κανένα πιο πριν. Το συγκεκριμένο το έπαιξα γιατί είμαι πωρωμένος με το κόμικ. Δυστυχώς επειδή θέλανε να είναι στο continuity αυτοspoileriastika στο τέλος του episode 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 To ξεκίνησα κι εγώ: ωραία ιδέα (πρέπει να δω περισσότερο τα κομιξ όπου βασίζεται), καλή ατμόσφαιρα, σκοτεινό, αρκετές επιλογές μοιάζει να δίνει στην αρχή (δεν ξέρω πόσο επηρεάζουν πρακτικά, και το TWD φαινόταν να δίνει επιλογές και τελικά σε 2-3 σημεία κατέληγε στο ίδιο σημείο, ό,τι κι αν έκανες πριν). Αλλά: Πολύ περίεργος ο χειρισμός με controller, και αδικαιολόγητα μικρό περιθώριο να διαλέξεις απάντηση. Εντάξει, δε λέω να με αφήνει ένα τέταρτο να διαβάσω τέσσερις αράδες, αλλά τέλος πάντων interactive story είναι (σιγά τους γρίφους που έχει...) άσε με λίγο να το σκεφτώ, να κάνω ένα στοιχειώδες role-play. Σαφώς δε μετανιώνω που το αγόρασα, αλλά μου φαίνεται πως ο χειρισμός και η χρονική πίεση το αδικούν. Καταλήγω στο ότι πρέπει να ασχοληθώ με ένα κανονικό adventure. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα