gavros10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Κατι για την επομενη πεμπτη ακουγεται. Εχω τρελαθει με το παιχνιδι. Εχθες τερματισα τα πρωτα δυο επεισοδια (με το 2ο να ειναι χειροτερο). Το σεναριο ειναι απιστευτο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Για 15 Ιουλίου είναι το rumor, τώρα θα δείξει..Ας βγει το trailer πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Παιχνιδαρα. Με κανει να σκεφτομαι ποσο ηλιθιος ημουν που δεν εμαθα για το τι ειναι η Telltale πιο νωρις. Αντε να βγει και το πεμπτο ep. Αντε επισης να δουμε και τιποτα καινουριο απο το Walking Dead. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μόλις το ξεκίνησα το Wolf και είναι πολύ ωραίο. Μπορεί κανείς να μου πει τί διάρκεια έχουν τα πρώτα 4 επεισόδια συνολικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 περιπου 90 λεπτα...περιπου το κάθε ενα ετσι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 - Tues, July 8th - PC/Mac worldwide, PlayStation North America - Wed, July 9th - Xbox 360 worldwide, PlayStation Europe - Thurs, July 10th - iOS App Store worldwide 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Άντε να το παίξουμε κι' αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Κατεβηκε απο steam και λιγο αργοτερα το ξεκινησα. Ειναι κατι περισσοτερο απο 1ωρα οπως και τα υπολοιπα. Ειναι μειονεκτημα αν σκεφτειτε οτι καθε επεισοδιο του walking dead ηταν κανα 2ωρο. Ειναι πιο ενδιαφερον αυτο ομως. Κρατηθειτε απο ονοματα, φωνες, background. Ξαναδιαβαστε την ιστορια του καθενος και γραψτε τι πιστευετε για το τελος. Εχω δυο εκδοχες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μόλις τερμάτισα το 5ο επεισόδιο, αρκετά καλό θα έλεγα και επιτέλους βλέπουμε τον Wolf Άντε να βγει η δεύτερη season τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Θα έχει δεύτερη σεζόν; Αυτό είναι το θέμα. Γράφει και στο τέλος ότι δείτε τη συνέχεια στα κομικς. Πάντως γενικά ήταν ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι από την telltale. Και όσον αφορά την αλλαγή της ιστορίας ήταν αρκετά καλύτερο από τη 2η σεζόν του The Walking Dead. Αλλά παραμένει ένα σκαλί κατώτερο για μένα από το επικότατο The Walking Dead (Πρώτη σεζόν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Θα έχει δεύτερη σεζόν; Αυτό είναι το θέμα. Γράφει και στο τέλος ότι δείτε τη συνέχεια στα κομικς. Πάντως γενικά ήταν ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι από την telltale. Και όσον αφορά την αλλαγή της ιστορίας ήταν αρκετά καλύτερο από τη 2η σεζόν του The Walking Dead. Αλλά παραμένει ένα σκαλί κατώτερο για μένα από το επικότατο The Walking Dead (Πρώτη σεζόν) Θα βγει δευτερη σεζον. Δεν θυμαμαι αν εχει ανακοινωθει αλλα δεν εχει, ειναι κοινο μυστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δεν με τρελανε το τελευταιο επεισοδιο..Απλα Καλο.. Παντως για εμενα σε σχεση με το πρωτο επεισοδιο..εκανε κοιλια.. Ειναι και το στορυ πιστευω ( δεν ειναι walking dead ) που οσο να ναι θελει πιο πολυ μπλα μπλα Ελπιζω το δευτερο season να ειναι πιο δυναμικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Περίμενα να τελειώσει για να ασχοληθώ όπως και με τα TWD, δεν μου αρέσει το story καθόλου, παρόλα αυτά συνεχίζω στο episode 3...να φανταστώ ότι έχει 0 replayability σαν το TWD σωστά?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Περίμενα να τελειώσει για να ασχοληθώ όπως και με τα TWD, δεν μου αρέσει το story καθόλου, παρόλα αυτά συνεχίζω στο episode 3...να φανταστώ ότι έχει 0 replayability σαν το TWD σωστά?! Τι replayability να εχει; Μπορεις να παιξεις καποια κομματια ξεχωριστα ή ολοκληρο το επεισοδιο αλλα και παλι θα ειναι σχεδον το ιδιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Έχει αρκετές επιλογές που αλλάζουν την ιστορία. Και για να μαζέψω όσες σελίδες μου λείπουν στο Book of Fables + τα 5 achivements σχετικά με αυτά θα ρίξω ακόμα ένα playthrough. Εξάλλου και το πρώτο TWD, 2 φορές το έχω παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα