Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλοκαιρι που ημουν επαρχια μου εστειλε δωρο ενας φιλος ενα ipad(με κουριερ) απο πισω εγραφε απλως ipad και το serial κατι FFIC και IC και model 1460.

Εγω νομιζα οτι ηταν το απλο σημερα που πηγα σπιτι του ζητησα να μου δωσει την αποδειξη για να εχω την εγγυηση και τωρα που ηρθα σπιτι ειδα οτι η αποδειξη γραφει ipad retina wifi+cell.16(και ενα IME:με 15 αριθμους που δεν υπαρχει πανω στο ipad) αγορασμενο απο καταστημα του ΟΤΕ τους πηρα τηλεφωνο ρωτωντας πως μπορω να ξεχωρισω το σκετο IPAD απο το ποιο ακριβο ipad retina και δεν ηξεραν...!!!

Μπορει καποιος να με βοηθησει???

Ευχαριστω!

Επεξ/σία από Dannie
Δημοσ.

Απο ενα σημειο και μετα τα iPad βγαιναν μονο με Retina.

Το σημειο δεν ειναι χρονικο, ειναι μοντελικο(?)..δηλαδη

νομιζω οτι απτο iPad 3 και μετα ειχαν Ρετινα Display. 

Εσυ ποιο iPad εχεις? Μπορεις με το IMEI να τσεκαρεις

ονλινε @apple νομιζω οπως και με τα iPhone 

Ενας αλλο τροπος ειναι:

try visit http://www.whatismyscreenresolution.com from your iPad. The site should report your screen resolution and for iPad retina it should be something like 2048 x 1536
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο ενα σημειο και μετα τα iPad βγαιναν μονο με Retina.

Το σημειο δεν ειναι χρονικο, ειναι μοντελικο(?)..δηλαδη

νομιζω οτι απτο iPad 3 και μετα ειχαν Ρετινα Display. 

Εσυ ποιο iPad εχεις? Μπορεις με το IMEI να τσεκαρεις

ονλινε @apple νομιζω οπως και με τα iPhone 

Ενας αλλο τροπος ειναι:

Μου γραφει οτι χρησιμοποιω 768x1024

if u wont to change your screen resolution in windows follow these instructions......

Βεβαια βρηκα ενα σαιτ που γραφει τα μοντελα ipad

http://support.apple.com/kb/HT5452

οποτε αφου το δικο μου ειναι Α1460 εχει οθονη retina η κανω λαθος?

ΥΓ.Σου ειπα πισω με μετρια γραματα γραφει IPAD ποιο κατω με μεγεθυντικο φακο ειδα οτι γραφει μοντελο κ.τ.λ και τιποτα σε IMEI.

Επεξ/σία από Dannie
Δημοσ.

η ρέτινα είναι καμία σχέση με την οθόνη του ipad 2 (που ήταν το τελευταίο χωρίς ρέτινα). Τα ipad 3 και 4 έχουν ρέτινα οθόνη. Το μίνι όχι.

ΙΜΕΙ το βρίσκεις στις Ρυθμίσεις - Γενικά - Πληροφορίες. 

Και κανένα ipad ή  iphone δε γράφει από πίσω τίποτε άλλο εκτός από αυτό (ipad ή iphone). δε λένε ποτέ μοντέλο.

Ο φίλος σου δεν ξέρει δηλαδή τι σου πήρε? 

Δημοσ.

η ρέτινα είναι καμία σχέση με την οθόνη του ipad 2 (που ήταν το τελευταίο χωρίς ρέτινα). Τα ipad 3 και 4 έχουν ρέτινα οθόνη. Το μίνι όχι.

Και κανένα ipad ή  iphone δε γράφει από πίσω τίποτε άλλο εκτός από αυτό (ipad ή iphone). δε λένε ποτέ μοντέλο.

Ο Φιλος μου πηρε οτι πιο ακριβο υπηρχε εκει(χωρις να ξερει περι ipad) το θεμα ειναι οτι η αποδειξη γραφει ipad-retina wifi+cell.16 και το IMEI ο οποιος ελεγξα και ειναι αυτος που εχει μεσα το ipad.

Γραφει μοντελο Α1460(πισω απο το Ipad) αλλα δεν γραφει ποιας γενιας ειναι 3ς η 4ς συμφωνα με το σαιτ

ειναι 4ς γενιας αλλα στις φωτογραφιες που εχει ολα τα κουμπια μοιαζουν ναναι οπως το ipad 3s γενιας....!

Δημοσ.

Και κανένα ipad ή iphone δε γράφει από πίσω τίποτε άλλο εκτός από αυτό (ipad ή iphone). δε λένε ποτέ μοντέλο.

Ο Φιλος μου πηρε οτι πιο ακριβο υπηρχε εκει(χωρις να ξερει περι ipad) το θεμα ειναι οτι η αποδειξη γραφει ipad-retina wifi+cell.16 και το IMEI ο οποιος ελεγξα και ειναι αυτος που εχει μεσα το ipad.

Γραφει μοντελο Α1460(πισω απο το Ipad) αλλα δεν γραφει ποιας γενιας ειναι 3ς η 4ς συμφωνα με το σαιτ

ειναι 4ς γενιας αλλα στις φωτογραφιες που εχει ολα τα κουμπια μοιαζουν ναναι οπως το ipad 3s γενιας....!

Μα αφού ειναι ίδια εξωτερικά το 3ης με το 4ης :)Ότι λέει η απόδειξη και αν το ΙΜΕΙ στην απόδειξη ειναι ίδιο με αυτό της συσκευής (που δεν υπάρχει λόγος να μην είναι), ποιά είναι ακριβώς η απορία δεν έχω καταλάβει.

Και δεν ειναι το πιο ακριβό που υπάρχει, έχει ίδια τιμή με τα προηγούμενα μοντέλα (των οποίων οι τιμές πέσανε ελαφρώς όταν βγήκε το καινούριο), η οποία τιμή ειναι στα 509 ευρώ για 16αρι, 629 αν θυμάμαι καλά για 32αρι και 700 κάτι για 64αρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα αφού ειναι ίδια εξωτερικά το 3ης με το 4ης :)Ότι λέει η απόδειξη και αν το ΙΜΕΙ στην απόδειξη ειναι ίδιο με αυτό της συσκευής (που δεν υπάρχει λόγος να μην είναι), ποιά είναι ακριβώς η απορία δεν έχω καταλάβει.

Και δεν ειναι το πιο ακριβό που υπάρχει, έχει ίδια τιμή με τα προηγούμενα μοντέλα (των οποίων οι τιμές πέσανε ελαφρώς όταν βγήκε το καινούριο), η οποία τιμή ειναι στα 509 ευρώ για 16αρι, 629 αν θυμάμαι καλά για 32αρι και 700 κάτι για 64αρι.

Δεν εννοουσα οτι πιο ακριβο κυκλοφορει αλλα απο οτι ειχε το καταστημα του ΟΤΕ(ακριβως 669 ευρω).

Εδω στο σαιτ δειχνει το 3ς και 4ς γενιας

http://support.apple.com/kb/HT5452#ipad4

και δεν ειναι ακριβως ιδια(αν ηταν ιδια γιατι να εβγαινε καινουργιο??)

Εμενα βλεπω οτι δεν εχει  το 3,5mm stereo headphone minijack (που εχει το τεταρτης γενιας) ενω ταυτοχρονα ο υποδοχεας φορτισης ειναι ειναι το 1/3 απο αυτο 3ς γενιας...! :unsure:

YΓ.Βρηκα ακρη.

Λοιπον οποιος εχει ιδιες αποριες αρκει να βαλει το serial number του ipad σε αυτο το σαιτ και θα βγει ποιο μοντελο ειναι(εμενα εβγαλε 4ς γενιας...)

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

ευχαριστω ολους για την βοηθεια....!!!!

Επεξ/σία από Dannie
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εννοουσα οτι πιο ακριβο κυκλοφορει αλλα απο οτι ειχε το καταστημα του ΟΤΕ(ακριβως 669 ευρω).

Εδω στο σαιτ δειχνει το 3ς και 4ς γενιας

http://support.apple.com/kb/HT5452#ipad4

και δεν ειναι ακριβως ιδια(αν ηταν ιδια γιατι να εβγαινε καινουργιο??)

Εμενα βλεπω οτι δεν εχει το 3,5mm stereo headphone minijack (που εχει το τεταρτης γενιας) ενω ταυτοχρονα ο υποδοχεας φορτισης ειναι ειναι το 1/3 απο αυτο 3ς γενιας...! :unsure:

YΓ.Βρηκα ακρη.

Λοιπον οποιος εχει ιδιες αποριες αρκει να βαλει το serial number του ipad σε αυτο το σαιτ και θα βγει ποιο μοντελο ειναι(εμενα εβγαλε 4ς γενιας...)

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

ευχαριστω ολους για την βοηθεια....!!!!

Εντάξει ναι ξέχασα το ότι άλλαξε η υποδοχή του καλωδίου, αυτό και μόνο σου δείχνει οτι ειναι 4ης γενιάς. Γιατί από 3ης και κάτω έχουν μεγαλύτερο. Ακόμη πάντως δεν καταλαβαινω ποιές είναι οι απορίες ή η αρχική απορία σου. Η απόδειξη πάνω έγραφε ipad RETINA. Αυτό είναι 4ης γενιάς όποιον κι αν ρωτήσεις ή το γκουγκλάρεις. Το ipad 3 που ειναι κι αυτό ρέτινα έγραφε ipad 3 ή the new ipad (ηλιθιότητες της Apple). Καλορίζικο.Και τέλος, ως προς τον τίτλο, ΣΚΕΤΟ ipad δεν ειναι ακριβώς όρος, σκέτο με την έννοια που το εννοείς ήταν μονο το 1 και το 2 τα οποία δεν είχαν ρέτινα αλλα και διαφέρουν αρκετά εμφανισιακά απο το 3 και 4.Αλλα το 3άρι είναι κι αυτό ρέτινα οπότε δεν είναι σκέτο, κατάλαβες;:) (τώρα έχω βάλει τα γέλια). Επεξ/σία από iMarilina
Δημοσ.

Εντάξει ναι ξέχασα το ότι άλλαξε η υποδοχή του καλωδίου, αυτό και μόνο σου δείχνει οτι ειναι 4ης γενιάς. Γιατί από 3ης και κάτω έχουν μεγαλύτερο. Ακόμη πάντως δεν καταλαβαινω ποιές είναι οι απορίες ή η αρχική απορία σου. Η απόδειξη πάνω έγραφε ipad RETINA. Αυτό είναι 4ης γενιάς όποιον κι αν ρωτήσεις ή το γκουγκλάρεις. Το ipad 3 που ειναι κι αυτό ρέτινα έγραφε ipad 3 ή the new ipad (ηλιθιότητες της Apple). Καλορίζικο.Και τέλος, ως προς τον τίτλο, ΣΚΕΤΟ ipad δεν ειναι ακριβώς όρος, σκέτο με την έννοια που το εννοείς ήταν μονο το 1 και το 2 τα οποία δεν είχαν ρέτινα αλλα και διαφέρουν αρκετά εμφανισιακά απο το 3 και 4.Αλλα το 3άρι είναι κι αυτό ρέτινα οπότε δεν είναι σκέτο, κατάλαβες; :) (τώρα έχω βάλει τα γέλια).

Το "σκετο" ενταξει λιγο κουλο κανει(κακη διατυπωση) αλλα αφου σε εκανα και γελασες χαλαλι...!!!

Ναι ηταν λαθος μου που δεν το γκουγκλαρισα μιας και ετσι βρηκα απαντηση τελικα στις αποριες μου....! :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...