Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την καλησπερα μου,

οπως γραφει και ο τιτλος εχω καποιες αποριες πανω στο θεμα αυτο....

ειδα καποιες καταπληκτικες φωτο στο web που με ψήνουν να δοκιμασω κατι τετοιο,

ειχα πετυχει και καποια θεματα στο forum που δυστυχώς με αναζήτηση δεν τα βρίσκω πλεον.

Εχω τις εξης αποριες, καταρχήν ξεκινάμε με το οτι αξιζει την ταλαιπωρία το αποτελεσμα,

το συνιστάτε για τροφοδοτικά που δεν ειναι Modular,

διοτι φαίνεται μπελαλίδικο αλλα ειναι και επικίνδυνο να καταστρεψεις το τροφοδοτικο ???

Εχετε καποιο μαγαζι απο ελλαδα ή εξωτερικο που αγοραζεται συγκεκριμένα τα υλικα που χρειαζονται ???

Υπαρχει καποιο καταστημα που να αναλαμβανει εξ' αρχής κατι τετοιο ???

Αυτα για αρχη και επανέρχομαι.

ps. ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας, και παρακαλω αν γνωριζεται  καποιο αρθρο καντε ενα κοπο να το ποσταρεται

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

καταλαβα οτι κατι εκανα Μ@Λ@Κ1@ στην αναζητηση γιατι ημουνα σιγουρος οτι εχει βρει καποια σχετικα θεματα παλιότερα, μπορω να διορθώσω το τιτλο ???

Δημοσ.

μηπως εννοεις sleeve?

χαχααχ και γω θολωσα και το googlαρα

ελα πες, και εσυ το googlαρες

καταλαβα οτι κατι εκανα Μ@Λ@Κ1@ στην αναζητηση γιατι ημουνα σιγουρος οτι εχει βρει καποια σχετικα θεματα παλιότερα, μπορω να διορθώσω το τιτλο ???

ναι αλλαζει αν πας στις προσθετες επιλογες επεξεργασιας του 1ου post σου. (ακα: Χρηση Πληρους Επεξ...)

Δημοσ.

ειχα κανει αναζήτηση παλιότερα και ειχα ενα καρο αποτελέσματα στο google και απο ελλαδα,

μεχρι και πριν απο λιγο ειχα απογοητευτεί - λεω που πήγαν ολα!!!! 

μετα απο ψάξιμο βρηκα ενα άρθρο που μου έλυσε σχεδόν ολες απορίες....

http://www.thelab.gr/apo-to-ergastiri/na-sleeve-kaneis-i-na-mi-sleeve-112430.html?garpg=1

ps: αν δεν επιτρέπονται σύνδεσμοι απο αλλα forum παρακαλω να σβηστει και οποιος θελει να μαθει που θα βρει τον οδηγο ας μου στειλει ενα μηνυμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...