val007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας βοηθεια.βρειτε μου μια usb που να μπαινει αμεσως στο laptop. TL-WN722N ή Level One WUA-0614? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xinetd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 TL-WN722N. Εχει το Atheros AR9271 πανω, δουλευει δηλαδη με τον ath9k-htc. Εχω δυο απο αυτες και δουλευουν μια χαρα. Το καλο (και σπανιο) ειναι οτι δουλευει και το πρασινο ledακι τους. Την αλλη δεν την ξερω καθολου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) συμφωνω με τον xinetd... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2013 από Evoliasmenos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noa113 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Είχα πάρει ένα πάμφθηνο turboX πριν 1-2 χρόνια. Έπαιξε αμέσως. Ο πωλητής μου είπε ότι γενικά για Linux προτείνει τα turboX αλλά ως γνωστόν το παιδί θα έλεγε τα πάντα για να το πουλήσει. Η κεραία του είναι λίγο χάλια (δεν πιάνει ακόμα και σε σχετικά μικρή απόσταση από το ρούτερ, αλλά είχε και πιο ακριβά μοντέλα με καλύτερη κεραία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ΦΟΒΕΡΟ!πραγματικα πολυ καλο προιον.Πολυ δυνατο σημα.. δεν χρειαζεται εγκατασταση και Manjaro Xfce δουλευει αψογα. Το συνιστω ανεπιφυλακτα! σας ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noa113 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο TL-WN722N αλλά καλύτερα να το ξεκαθαρίσεις για να είναι σαφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα