Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει software που κάνει την ίδια δουλειά (και πολλά άλλα ακόμα) και είναι πιο βολικό να κοιτάς το μονιτορ απο το να σκύβεις να κοιτάς μια οθόνη στο πάτωμα.

Αν θες σωνει και καλά οθόνη, μπορεις να δεις εναλλακτικά το Cyberpower. Είναι εξαιρετικά και αυτά. Χωρίς πλάκα μην νομίζεις ότι επειδή δεν είναι τόσο γνωστά δεν ειναι καλά. Είναι μέσα στα πολύ καλά ups..

Για σταθεροποιητή τάσης λέω εγώ να πάρω όχι ups αυτή την μάρκα την ξέρω άλλα νομίζω έχει μόνο ups και σίγουρα είναι καλύτερη από την turbo x αλλά θέλω να πάρω σταθεροποιητή συγκεκριμένα αυτόν εδώ http://www.e-shop.gr/apc-le1200i-statheropoiitis-tasis-1200va-p-PER.701152

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να σου κρατήσει το σύστημα ένα-δύο λεπτά όσο χρειάζεται να κάνεις shutdown είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Για σταθεροποιητή τάσης λέω εγώ να πάρω όχι ups αυτή την μάρκα την ξέρω άλλα νομίζω έχει μόνο ups και σίγουρα είναι καλύτερη από την turbo x αλλά θέλω να πάρω σταθεροποιητή συγκεκριμένα αυτόν εδώ http://www.e-shop.gr/apc-le1200i-statheropoiitis-tasis-1200va-p-PER.701152

Καλύτερα να πάρεις ένα φτηνό και καλό ups όπως το Cyberpower που σου είπα, με ελάχιστα χρήματα παραπάνω. Eίναι καλά τα Cyberpower, και διαθέτει και οθόνη που ήθελες.

Για να σου κρατήσει το σύστημα ένα-δύο λεπτά όσο χρειάζεται να κάνεις shutdown είναι μια χαρά.

Δεν θα κρατήσει καθόλου αν το σύστημα καταναλώνει παραπάνω. Θα βαρέσει overload πριν καλά καλά αδειάσουν οι μπαταρίες, και το Overload protection θα κλείσει τα πάντα. Μην δίνεις τέτοιες συμβουλές, μας διαβάζει κόσμος.

• Like 1
Δημοσ.

δεν πρεπει το φορτιο να ειναι ριακα με την αντοχη του ups τουλαχιστον πρεπει να υπαρχει 100 watt περιθωριο

Δημοσ.

να κανω μια λιγο χαζη ερωτηση? εχω εναν i5 6500 με gf960 και 2 σκληρους το apc με τα 700va φτανει για να μην κανει overload? γιατι με το τροφοδοτικο μου δεν μπορω να το υπολογισω καθως εχω μεγαλυτερο απο οτι χρειαζεται (600w)

Η ερώτηση δεν είναι χαζή. Η NVIDIA γράφει ότι για την κάρτα το σύστημα απαιτεί 400W αλλά και σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου θα σε καλύψει το ups. 

Αν στο μέλλον όπως θελήσεις να βάλεις κάρτα που θα τραβά περισσότερα W?

Δημοσ.

Η ερώτηση δεν είναι χαζή. Η NVIDIA γράφει ότι για την κάρτα το σύστημα απαιτεί 400W αλλά και σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου θα σε καλύψει το ups. 

Αν στο μέλλον όπως θελήσεις να βάλεις κάρτα που θα τραβά περισσότερα W?

εφτιαξε ενα παιδι ενοτητα και το ρωτησα και εκει κοιτα αυτη τη στιγμη με ενα site που ειχε για να βγαζεις την καταναλωση και ειχα καπου στα 300 αλλα οκ εχεις δικιο αν αλλαξεις καρτα ειναι θεμα τεσπα θα το ψαξω κ αλλο :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν θα κρατήσει καθόλου αν το σύστημα καταναλώνει παραπάνω. Θα βαρέσει overload πριν καλά καλά αδειάσουν οι μπαταρίες, και το Overload protection θα κλείσει τα πάντα. Μην δίνεις τέτοιες συμβουλές, μας διαβάζει κόσμος.

ΟΚ, I stand corrected που λένε και στο χωριό μου. Δεν μου 'χει συμβεί ποτέ overload οπότε δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/6/2016 στις 9:14 ΜΜ, panos0100 είπε

Για τον σταθεροποιητή τάσης που έβαλα πιο πάνω της APC  τι λέτε είναι καλός; θα κάνει δουλειά;

Exv 2 line r  1200 απο APC εδω και 2χρονια μεχρι στιγμης.Απροβληματιστα και σε 3 με 4 περιπτωσεις εκανε σωστα την δουλεια του....Ειναι πολυ αξιοπιστα μηχανηματα δε το συζηταω.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Kostantinos Markopoulos είπε

Exv 2 line r  1200 απο APC εδω και 2χρονια μεχρι στιγμης.Απροβληματιστα και σε 3 με 4 περιπτωσεις εκανε σωστα την δουλεια του....Ειναι πολυ αξιοπιστα μηχανηματα δε το συζηταω.

Την ταση που την εχεις βαλει; εχει 3 επιλογες πισω

Δημοσ.
10 ώρες πριν, panos0100 είπε

Την ταση που την εχεις βαλει; εχει 3 επιλογες πισω

Ετσι οπως το βλεπεις απο πισω στο πρωτο βυσμα μετα απο το POWER ..απο δεξια προς αριστερα δηλαδη.Εκει εχω κοτσαρη μια souko  [μετατροπεας}   η οποια δινει το ρευμα σε ενα πολυμπριζο 10 θεσεων..ετσι απλα.....

Μόλις τώρα, Kostantinos Markopoulos είπε

Ετσι οπως το βλεπεις απο πισω στο πρωτο βυσμα μετα απο το POWER ..απο δεξια προς αριστερα δηλαδη.Εκει εχω κοτσαρη μια souko  [μετατροπεας}   η οποια δινει το ρευμα σε ενα πολυμπριζο 10 θεσεων..ετσι απλα.....

Αλλα οπου και να το βαλεις ειναι το ιδιο ....καλυτερα βαλε πολυμπριζο......εαν οχι τοτε ξεκινα στην πρωτη μπριζα στην  υποδοχη εαν θελεις και βαλε τα πιο συμαντικα ...πχ pc..μετα οθονη ..και μετα οτι αλλο εχεις στο μυαλο σου.Και αυτο βεβαια γινεται αλλα ειναι οχι και τοσο συμαντικο εκτος απο ψειρες σαν και εμενα.Παντος θα παρω και ενα πολυμπριζο ασφαλειας απο apc και ας γινει και κατακλυσμος...δεν τρεχει καστανο.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Kostantinos Markopoulos είπε

Αλλα οπου και να το βαλεις ειναι το ιδιο ....καλυτερα βαλε πολυμπριζο......εαν οχι τοτε ξεκινα στην πρωτη μπριζα στην  υποδοχη εαν θελεις και βαλε τα πιο συμαντικα ...πχ pc..μετα οθονη ..και μετα οτι αλλο εχεις στο μυαλο σου.Και αυτο βεβαια γινεται αλλα ειναι οχι και τοσο συμαντικο εκτος απο ψειρες σαν και εμενα.Παντος θα παρω και ενα πολυμπριζο ασφαλειας απο apc και ας γινει και κατακλυσμος...δεν τρεχει καστανο.

Οχι δεν καταλαβες, την ταση που την εχεις βαλει οχι το βυσμα πισω εχει εναν διακοπτη 220v 230v 240v αυτον που τον εχεις βαλει;

Δημοσ.

230 v

Στις 10/10/2020 στις 9:51 ΠΜ, panos0100 είπε

Οχι δεν καταλαβες, την ταση που την εχεις βαλει οχι το βυσμα πισω εχει εναν διακοπτη 220v 230v 240v αυτον που τον εχεις βαλει;

230V +/- 10%.... και τωρα που το ξαναλες καπου εκει ειναι και η ταση απο δεη στην ελλαδα...οποτε το εχουμε στη μεση ..απλα πανω απο 240 θα το καταλαβεις γιατι καποιες συσκευες δεν θα μπορουν να την  αντεξουν αυτη την ταση αλλα δε νομιζω να υπαρχει τετοιο σεναριο ποτε απο δεη ...δηλαδη να σου δινει τετοια ταση συνεχεια...ελπιζω να σε βοηθησα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...