BlueBlood7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ναι άλλα να βάλω καλές μπαταρίες ακριβές όταν το ups είναι turbo X; δεν λέω κανένα πρόβλημα δεν με έβγαλε το έχω 5 χρόνια, άλλα και πάλι δεν μπορώ να εμπιστευτώ να βάλω καλή μπαταρία εκει μεσα Ποιες μπαταρίες βάζεις?
lak10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 εγω σε κινεζικο ups εβαζα yuasa και στο χρονο παμω της ξεληγωνε
panos0100 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ποιες μπαταρίες βάζεις? λοιπον θα πω αναλυτηκα ποιες εβαλα και ολες κρατησαν 1,5 χρονο, τις πρωτες που ειχε μεσα ηταν οι sunlight μετα μεσα στην εγγυηση μου βαλανε κατι ultracell και τωρα εχει μεσα MK-12 που επισης κρατησαν 1,5 χρονο
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 λοιπον θα πω αναλυτηκα ποιες εβαλα και ολες κρατησαν 1,5 χρονο, τις πρωτες που ειχε μεσα ηταν οι sunlight μετα μεσα στην εγγυηση μου βαλανε κατι ultracell και τωρα εχει μεσα MK-12 που επισης κρατησαν 1,5 χρονο Δεν τις ξέρω σαν μπαταρίες. Αυτό που γνωρίζω ότι πολύ καλές είναι οι csb και yuasa. Οι yassa είναι πιο ακριβές. http://www.batteries.gr/categories.asp?catid=1223&gclid=CjwKEAjwka67BRCk6a7_h_7Pui8SJABcMkWRvWKvYhsmOiephkYKzep48UiZXTu5HYEdXN3D2MYy0xoC9H7w_wcB
Formation Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 CSB μου άντεξαν 4+ χρόνια. Sunlight και Power Kingdom που δοκίμασα, όλες γύρω στο 1.5 χρόνο. Ultracell έχω βάλει τώρα και έχουν βγάλει γύρω στα 2.5 χρόνια χωρίς προβλήματα.. ακόμα. Όλα αυτά στο ίδιο ups και στην ίδια περιοχή/δίκτυο. 1
panos0100 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 CSB μου άντεξαν 4+ χρόνια. Sunlight και Power Kingdom που δοκίμασα, όλες γύρω στο 1.5 χρόνο. Ultracell έχω βάλει τώρα και έχουν βγάλει γύρω στα 2.5 χρόνια χωρίς προβλήματα.. ακόμα. Όλα αυτά στο ίδιο ups και στην ίδια περιοχή/δίκτυο. Αν οι ultracel σε πήγαν και ακόμα δουλεύουν απροβλημάτιστα τότε κατά πάσα πιθανότητα φταίει το ups μου όταν το έπιανα καμιά φορά επάνω έκαιγε πάρα πολύ έτσι πρέπει να καίει;
Formation Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Αν οι ultracel σε πήγαν και ακόμα δουλεύουν απροβλημάτιστα τότε κατά πάσα πιθανότητα φταίει το ups μου όταν το έπιανα καμιά φορά επάνω έκαιγε πάρα πολύ έτσι πρέπει να καίει; Δεν μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητας οτι φταίει το ups σου. Εγώ απλά παρέθεσα τι έχω δει στο δικό μου ups με διάφορες μπαταρίες. Τώρα μπορεί να είχες πέσει και σε παρτίδα μπαταριών με κατασκευαστικό ελάττωμα. Ολα παίζουνε. Παντως γενικά τα ups δεν ζεσταίνονται ιδιαίτερα όταν υπάρχει παροχή από το δίκτυο. Μόνο όταν τροφοδοτούν τις συσκευές απο την μπαταρία ανεβάζουν θερμοκρασία αισθητά. Ποιο ups έχεις; Μόλις το τσέκαρα. Δεν ξέρω τι ποιότητας είναι τα Accupower, μπορεί να τα έπαιξε.
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Αν οι ultracel σε πήγαν και ακόμα δουλεύουν απροβλημάτιστα τότε κατά πάσα πιθανότητα φταίει το ups μου όταν το έπιανα καμιά φορά επάνω έκαιγε πάρα πολύ έτσι πρέπει να καίει; Τα ποιοτικά ups όχι δεν ζεσταίνονται. Cyberpower έχω και ίσα που σε ένα σημείο βιώθεις κάτι σαν ζέστη.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καταρχήν, το UPS δεν χρειάζεται να βγάζει όσα watt είναι το τροφοδοτικό σου. Αφενός γιατί το τροφοδοτικό δεν δουλεύει στο 100% της δυναμικότητας του, αφετέρου το UPS έχει νόημα να σε κρατήσει ένα-δύο λεπτά ώστε να προλάβεις να κλείσεις τον υπολογιστή με ασφάλεια. Και 300 watt να βγάζει το UPS δύο λεπτά σε κρατάει άνετα.
panos0100 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Καταρχήν, το UPS δεν χρειάζεται να βγάζει όσα watt είναι το τροφοδοτικό σου. Αφενός γιατί το τροφοδοτικό δεν δουλεύει στο 100% της δυναμικότητας του, αφετέρου το UPS έχει νόημα να σε κρατήσει ένα-δύο λεπτά ώστε να προλάβεις να κλείσεις τον υπολογιστή με ασφάλεια. Και 300 watt να βγάζει το UPS δύο λεπτά σε κρατάει άνετα. Με την μόνη διαφορά τώρα που άδειασαν οι μπαταρίες ότι δεν κρατάει τίποτα ούτε δευτερόλεπτο, κάτι άσχετο η bit more σαν εταιρεία είναι καλή; όντως είναι ελληνική εταιρεία;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Άλλαξε μπαταρίες. Δεν είναι ανάγκη να αλλάξεις όλο το UPS. Από εταιρίες η μόνη που ξέρω κι εμπιστεύομαι είναι η APC.
panos0100 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δεν έχει νόημα πιστεύω να τις αλλάξω αν είναι κάθε χρόνο να βάζω καινούριες, και ούτε και τα λεφτά δεν υπάρχουν, επίσης και το ρίσκο για καλές μπαταρίες πάλι είναι μεγάλο γιατί το ups turbo x δεν ξέρω πόσο θα τις κρατήσει, η αγορά καινούριου ups και πάλι να κρατάνε τόσο λίγο οι μπαταρίες πάλι δεν είναι λογικό, νομίζω ότι θα πάρω έναν σκέτο σταθεροποιητή τάσης και ότι γίνει, ας μην το κρατάει τον υπολογιστή στο ρεύμα όταν γίνεται διακοπή, δεν έχουμε και πολλές διακοπές, απλά τώρα είμαι ανάμεσα στο bitmore και την APC και οι δύο σταθεροποιητές φαίνονται καλοί με το πρώτο να έχει και οθόνες δεν ξέρω ποιον να πάρω όμως
Formation Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν έχει νόημα πιστεύω να τις αλλάξω αν είναι κάθε χρόνο να βάζω καινούριες, και ούτε και τα λεφτά δεν υπάρχουν, επίσης και το ρίσκο για καλές μπαταρίες πάλι είναι μεγάλο γιατί το ups turbo x δεν ξέρω πόσο θα τις κρατήσει, η αγορά καινούριου ups και πάλι να κρατάνε τόσο λίγο οι μπαταρίες πάλι δεν είναι λογικό, νομίζω ότι θα πάρω έναν σκέτο σταθεροποιητή τάσης και ότι γίνει, ας μην το κρατάει τον υπολογιστή στο ρεύμα όταν γίνεται διακοπή, δεν έχουμε και πολλές διακοπές, απλά τώρα είμαι ανάμεσα στο bitmore και την APC και οι δύο σταθεροποιητές φαίνονται καλοί με το πρώτο να έχει και οθόνες δεν ξέρω ποιον να πάρω όμως Μακρυά απο bitmore. ΑPC, Eaton και σαν 3η επιλογή Cyberpower κοιτάς. Αν κοιτάς απλά πολύπριζα ασφαλείας δες και της Crystal Audio, έχει μερικά αξιόλογα μοντέλα (είναι και ελληνική εταιρία). Αυτά. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2016 από Formation
panos0100 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 αρα να παρω το apc αν ειναι, αλλα με χαλαει που δεν εχει τις οθονες για την ταση
Formation Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 αρα να παρω το apc αν ειναι, αλλα με χαλαει που δεν εχει τις οθονες για την ταση Έχει software που κάνει την ίδια δουλειά (και πολλά άλλα ακόμα) και είναι πιο βολικό να κοιτάς το μονιτορ απο το να σκύβεις να κοιτάς μια οθόνη στο πάτωμα. Αν θες σωνει και καλά οθόνη, μπορεις να δεις εναλλακτικά το Cyberpower. Είναι εξαιρετικά και αυτά. Χωρίς πλάκα μην νομίζεις ότι επειδή δεν είναι τόσο γνωστά δεν ειναι καλά. Είναι μέσα στα πολύ καλά ups..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα