Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω ενα UPS η εναν σταθεροποιητη τασης.

Ο λογος ειναι για προστασια απο υπερταση και υποταση.Δεν εχω την απαιτηση να μου δινει χρονο σε πιθανη διακοπη ρευματος να κλεινω τον υπολογιστη.

Επειδη το τροφοδοτικο  μου ειμαι 1000W τα ups που εχω βρει ειναι απο 170 μεχρι 200κατι ευρω και τα θεωρω πολλα. 

Ο σταθεροποιητης τασης θα κανει δουλεια η θα εχω προβλημα?

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλύτερα κατα την γνώμη μου να πάρεις ενα ups , προτείνω τα APC απλα το κακο με τα συγκεκριμένα ειναι οτι ειναι λιγο ακριβά. Απο την αλλη παλι μπορείς να παρεις ενα πολύμπριζα και σε προστατεύει απο την τάση και την υπόταση του ρεύματος και σαφώς ειναι φθηνότερο ωστόσο το ups κανει + την δουλειά που σου δίνει χρόνο να κλείσεις το pc

Δημοσ.

το UPS εχει 200 κ ενας σταθεροποιητης 30-70 .εχει τεραστια διαφορα κ οπως σου ειπα δεν χρειαζομαι αυτη την λειτουργεια. αν υπαρχει καποιος που να εχει σταθεροποιητη τασης ας μου πει αν κανει δουλεια κ αν ειναι εμπιστο

Δημοσ.

σταθεροποιητης τασης + μπαταριες = ups

παρε κανενα μουρατο με αναλογικες ενδείξεις!!!!!!

να προσθεσω οτι αν δεν σε επηρεαζουν σε αυτο που κανεις οι ελαχιστες ''αυξομειωσεις ρευματος'', με ενα πολυμπριζο ασφαλειας κανεις δουλεια σου 100% 

Δημοσ.

@

Θελω να αγορασω ενα UPS η εναν σταθεροποιητη τασης.

Ο λογος ειναι για προστασια απο υπερταση και υποταση.Δεν εχω την απαιτηση να μου δινει χρονο σε πιθανη διακοπη ρευματος να κλεινω τον υπολογιστη.

Επειδη το τροφοδοτικο  μου ειμαι 1000W τα ups που εχω βρει ειναι απο 170 μεχρι 200κατι ευρω και τα θεωρω πολλα. 

Ο σταθεροποιητης τασης θα κανει δουλεια η θα εχω προβλημα?

Είμαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση με σένα (δηλαδή, δεν έχω απαίτηση για χρόνο σε πιθανή διακοπή ρεύματος, θέλω απλά προστασία από υπέρταση/υπόταση), χρόνια τώρα. Πήρα APC Voltage Regulator Line-R 1200VA από το Πλαίσιο, πριν 8 χρόνια και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και - νομίζω - στοιχίζει κάτι λιγότερο από €80. Για τη δουλειά που το θέλεις, το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο σου μπορει να ειναι 1000W, αλλα εκεινο που εχει σημασια ειναι: ποσα χρησιμοποιουνται!
:shifty:
Εχω βαλει 650αρι Ups, σε συστημα με μεγαλυτερο τροφοδοτικο, που ομως σιγουρα δεν ζητουσε τοσα W...

Δημοσ.

Το συστημα που περιγραφεις, δεν νομιζω οτι θα ζηταει πραγματικα περισσοτερα απο 450 Watt  :shifty: 
Για παραδειγμα, HTPC με i5 και 1x7770 ζηταει (το πολυ) 180Watt full load. Οποτε, υπολογισε τα..

Edit:
- - -
Για του λογου το αληθες, και ενα review με i5 και μονη 7770, power consumption < 150W
http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2012/02/15/amd-radeon-hd-7770-1gb-review/7

Δημοσ.

Όσοι το έχετε, τι εξόδους έχει ο APC Voltage Regulator 1200VA; Γιατί στις φώτο βλέπω τις ξένες με τριπλό φίς και όχι τις κλασσικές δικές μας.

Δημοσ.

έχω κι εγώ ένα θεματάκι. μερικές φορες όταν σβήνω το φως του μπάνιου μαυρίζει στιγμιαία η οθόνη στο desktop μου. δε ξέρω γιατί και πως. όταν έχω την οθόνη να παίζει τηλεόραση η συνδεδεμένη με το netbook μου αυτό δε συμβαίνει. υποθέτω λοιπόν πως είναι είτε undervoltage είτε overvoltage και η κάρτα γραφικών κόβει το ρεύμα στιγμιαία για να προστατευτεί είτε αυτή είτε η οθόνη. την μπρίζα την έχω γενικά φορτωμένη αλλα με τη διάταξη του σπιτιού δε μπορώ να κάνω και πολλά. τι μπορώ να κάνω γι αυτό? δε με νοιάζει να μπορώ να κρατήσω τον υπολογιστή ανοιχτό για ώρα. χρειάζομαι αναγκαστικά ups με μπαταρία η κάποια μπρίζα ασφαλειας θα μου κανε δουλειά? το psu μου είναι 650w από την bequiet, a8320 amd και 7870 powercolor myst edition.. 

η οθόνη είναι η lg m2732d η m2752d. θελω απλά να κόψω αυτή τη στιγμιαία διακύμανση τάσης..

ευχαριστώ παιδιά!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...