Προς το περιεχόμενο

Αγορά tablet - Βασικό ζητούμενο η αυτονομία

Exeliktikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα..

Σιγά σιγά καταλήγω και εγώ να μπω στον κόσμο του tablet.

Ο λόγος επαγγελματικός, και αυτό που ενδιαφέρει είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτονομία.

Το χρειάζομαι για ταξίδια και γενικά ώρες αναμονής που δεν θέλω να πηγαίνουν χαμένες.

Κύρια χρήση που το θέλω, είναι για εγγραφή και επεξεργασία κειμένων και παρουσίαση διαφανειών

Χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα είναι το wifi και μεγάλη οθόνη.

Επομένως, παρακαλώ όποιος έχει εμπειρία στο χώρο, ας μου προτείνει κάποιο για απλή χρήση με μεγάλη οθόνη και αυτονομία παρακαλώ..

Ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εφόσον μιλάμε για strictly business tablet θα σου έλεγα να δεις τα Lenovo, όχι όμως τα android αλλά αυτά που τρέχουν Win8...και εννοείτε πως το κόστος για τέτοια μηχανήματα είναι σημαντικό...

http://shop.lenovo.com/us/en/tablets/thinkpad/thinkpad-tablet-2/

στόχος ήταν στα 300-400 ευρά. αλλά ψάχνοντας είδα οτι καλύτερα να πάω για κάτι λίγο πιο ψηλά και ας το πάρω αργότερα..

έχω καταλήξει με την μέχρι τώρα έρευνα μου, στο οτι θελω ταμπλετ με windows και 10 ιντσες οθόνη περίπου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Dell venue 11 pro!

Νιοβρη ομως θα κυκλοφορησει!

Για τιμες θα ξερουμε επίσης το νιοβρη,αλλα φαινεται οτι θα ειναι πανω στο 400αρικο με bay trail,64gb ssd,2gb ram και θα ανεβαινει αναλογα με τα specs του(cpu,ram,ssd...).

Η οθονη παραμενει σταθερη σε ολα,fullhd ips και ολα έρχονται με τα ms office home & student(οχι trial) προεγκατεστημενα!

Επισης στην επιλογη i3&i5 cpu το tablet θα εχει αφαιρουμενη μπαταρια!

Υπαρχει και η φτηνη λυση που ειναι το asus transformer book t100,γυρο στο 400αρικο,αλλα με hd ips panel,64gb ssd,2gb ram bay trail,keyboard dock και ms office home! Ολα μαζι στην τιμη!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...