Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα έχω ένα θεματακη με το laptop,επιλέγω π.χ ο υπολογιστής μου,και μου μαρκάρονται ταυτόχρονα όλα τα εικονίδια με αποτέλεσμα να μου ανοίγουν όλα ταυτόχρονα . τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

το ποντικι μια χαρα δουλευει,παω να κανω και με το ctrl αλλα τα ιδια,λετε να του τραβηξω κανα φορματ?ειναι πολυ σπαστικο να ανοιγω 1 φακελο και να μου ανοιγουν αλλοι 5-6.

Δημοσ.

Αν ειναι κολλημενο το shift, δεν αλλαζει συμπεριφορα οταν πατησεις και το ctrl και δεν θα αλλαξει κατι αν κανεις φορματ.

Μπορεις να λυσεις το λαπτοπ, να ωγαλεις το πληκτρολογιο του και να δοκιμασεις με ενα κανονικο πληκτρολογιο σε sub? Αν οχι, στειλτο στο service asap.

Δημοσ.

Μην τυχόν έχει ενεργοποιηθεί το "sticky keys" (ή πως αλλιώς το λέει στα ελληνικά..) που είναι ΣΑΝ να πατιεται μόνιμα το Shift (για άτομα με δυσκολίες προσβασης κτλ). Για δες Πίνακας Ελέγχου\Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου\Κέντρο διευκόλυνσης πρόσβασης\Κάντε το πληκτρολόγιο πιο εύχρηστο

κι εκεί έχει κι άλλα, "ρύθμιση φίλτρου πλήκτρων" και κάτι τέτοια, τσέκαρε σε όλα καλού κακού μην έγινε κατά λάθος κάτι τέτοιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...