RobinBlack Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Από περιέργεια, υπάρχει κανείς εδώ που ακολούθησε την ιστορία στα προηγούμενα δύο και περιμένει να δει τι γίνεται ? Η lightning και ο Snow φαίνεται να είναι οι δύο μεγάλοι ανταγωνιστές. Ήταν στην ουσία οι δύο κυρίως πρωταγωνιστές στο XIII-1.
Fulgore1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Να σου πω την αληθεια το FF XIII παρολο που το εχω δεν το εχω τερματισει και ψιλο βαριεμαι να το παιξω.Το FF XIII-2 μου αρεσε περισσοτερο και απο ιστορια και σαν παιχνιδι γενικα(μου την δινει στα νευρα ο Snow btw ). Πιο πολυ περιμενω να δω τι θα γινει με τον Noel .
RobinBlack Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή δεν έχεις ακριβώς την καλύτερη εικόνα για το τι γίνεται Μερικές φορές σκέφτομαι μήπως ιστορίες σαν του FF XIII & του Resenance of Fate & Folklore είναι πολύ απαιτητικές για τους περισσότερους ή τουλάχιστον για το τι περιμένει ο κόσμος από αυτά τα παιχνίδια αυτού του είδους.
Fulgore1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή δεν έχεις ακριβώς την καλύτερη εικόνα για το τι γίνεται Μερικές φορές σκέφτομαι μήπως ιστορίες σαν του FF XIII & του Resenance of Fate & Folklore είναι πολύ απαιτητικές για τους περισσότερους ή τουλάχιστον για το τι περιμένει ο κόσμος από αυτά τα παιχνίδια αυτού του είδους. Αυτο ισχυει και για τους περισσοτερους που ασχοληθηκαν με το παιχνιδι.Παρολο που υπαρχει αρκετα μεγαλη ιστορια πισω απο τα συγκεκριμενα παιχνιδια,πιστευω οτι την περασαν λαθος στο κοινο.
Fulgore1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Το ρολοι φενεται πολυ ομορφο, το skin της Aeris παλι χαλια
Argonautis46 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Παιχνιδάρα!!! Άσχετος όμως στον χώρο έχοντας παίξει μόνο ένα final fantasy στο playstation 1 σε φίλο, δεν ξέρω τι μου γίνετε. Εχω κολλήσει στον αρχηγό ΝΤΟΜΑΤΑ Πραγματικά δεν μπορω να τον νικήσω. Μετα απο πολύ ώρα μάχης τον φτάνω στα τελευταια του και τότε είναι που με ξεκάνει. Αυτός healαρι και εγω παλεύω με potion να κρατήσω τους δικούς μου ορθιους. Τον έχω παίξει 3 φορές σε 20λεπτες μάχες!!!! Μαμημένη ΝΤΟΜΑΤΑ. ΒΟΗΘΕΙΑ Edit: Μαλλόν για άλλο παιχνιδι λέω εγώ (Final Fantasy XIII-2). Δε την παρακολουθώ τη σειρά sry
Fulgore1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Το παιχνιδι εχει βγει μονο στην Ιαπωνια,αρα πως εσυ το παιζεις?
ADHD Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Το ΧΙΙΙ-2 ηταν το χειροτερο ff που εχω παιξει(τα εχω παιξει ολα απο το vi και μετα), αδιαφορη ιστορια, πανευκολο, κανενας λογος να ψαξεις upgrades, itemization ανυπαρκτο.. Ελπιζω το lighting returns να ειναι καλυτερο αν και θεωρω οτι επρεπε να πανε παρακατω σε καινουργιο ff.
Fulgore1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εμενα παλι μου αρεσει το XIII-2,κυριως για το συστημα με τα διαφορετικα τερατα που εχεις. Το οτι ηταν πιο ευκολο δεν μου λεει τιποτα, αν θελω δυσκολο παιχνιδι παιζω το Dark Souls .Και το Story του τρομερο δεν το λες,αλλα ηταν λιγο πιο ευχαριστο στο να το καταλαβεις απο αυτο του XIII.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα