JohnyBoy88 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Ζητάω συγνώμη από την αρχή αν το θέμα έχει αναφερθεί ξανά. Λοιπόν πειραματίζομαι με την κατασκευή ιστοσελίδων εδώ και καιρό με joomla δηλαδή φτιάχνω τα δικά μου tamplate και extetion η τροποποιώ άλλα ώστε να με βολεύουν τόσο καιρό δούλευα στο pc μου σε localhost με xampp τώρα θέλω να ανεβάσω κάποια σελίδα live και θέλω να ρωτήσω 3 πράγματα. 1. Τι να προσέξω όσον άφορα domain name και host 2. Όταν κάτι δεν μου άρεσε στο templae άπλα το έσβηναν και ανέβαζα άλλο το ίδιο με τα extetion θα έχω αυτή την δυνατότητα αν δουλεύω και σε ένα live site (πιστεύω πως ναι) 3. Cpanel τι είναι το συναντάω συχνά ψάχνοντας για domain name και host Ευχαριστώ . Ελπίζω οι ερωτήσεις μου να μην είναι χαζες
kourentaradiocom Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα. 1) Να μην κοιτάξεις να βρείς host με μόνο κριτήριο το κόστος. Άλλωστε οι τιμές έχουνε πέσει σε σχεση με πριν απο μερικά χρόνια. 2) Ναι αλλά πρέπει να προσέχεις από που κατεβάζεις τα template και τα extensions. 3) Το cpanel είναι το Control πάνελ του "server σου". Ελπίζω να σε βοήθησα... 1
mtsouk Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δες και το linode.com Θα μάθεις πολλά πράγματα χρησιμοποιώντας UNIX.
NikosTsolakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Τίποτα δεν είναι χαζό φιλε μου! Δεν είσαι και υποχρεωμένος να ξέρεις! Λοιπόν 1) Όντως μην κοιτάς τόσο το κόστος κοίτα την χωρητικότητα του σερβέρ + αλλα! 2) Για να έχεις το κεφαλή σου ήσυχο κατέβαζε free templates η αν θες αγόρασε!3) Το control panel είναι ένα μέσο για να χειρίζεσαι τα αρχεία που έχεις στο site σου είναι μερικά site που πρέπει να χρησιμοποίησης κάποιο software για να συνδεθείς στο control panel!
JohnyBoy88 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα σε όλους επανήλθα με νέες απορίες ψάχνοντας στο internet βρήκα hostsites ελληνικά άλλα δεν ξέρω πιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούν για να με ικανοποιούν έμενα δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω τα link τους όποτε θα βάλω τι μου προσφέρουν(2 site θέλω να ανεβάσω 1 e-shop και 1 απλό που άπλα θα διαφημίζει της υπηρεσίες κάποιας εταιρείας) 200MB χώρο Απεριόριστη κίνηση δεδομένων/μήνα 1 pop λογαριασμό email Απεριόριστες προωθήσεις email vPanel Απεριόριστες διευθύνσεις email Online Στατιστικά Backup στον υπολογιστή σας Εβδομαδιαίο Backup στο Datacenter Σελίδα Under Construction DNS zone Προγραμματιζόμενες εργασίες Όλα αυτά με 20euro τα 2 χρονιά + το domain
Gigenis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Το πακέτο που αναφέρεις δεν σου κάνει, γιατί εκτός των άλλων δεν έχει βάση και eshop χωρίς βάση δεν υπάρχει. Το παραπάνω πακέτο είναι για μικρές στατικές σελίδες.
vacilis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα σε όλους επανήλθα με νέες απορίες ψάχνοντας στο internet βρήκα hostsites ελληνικά άλλα δεν ξέρω πιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούν για να με ικανοποιούν έμενα δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω τα link τους όποτε θα βάλω τι μου προσφέρουν(2 site θέλω να ανεβάσω 1 e-shop και 1 απλό που άπλα θα διαφημίζει της υπηρεσίες κάποιας εταιρείας) 200MB χώρο Απεριόριστη κίνηση δεδομένων/μήνα 1 pop λογαριασμό email Απεριόριστες προωθήσεις email vPanel Απεριόριστες διευθύνσεις email Online Στατιστικά Backup στον υπολογιστή σας Εβδομαδιαίο Backup στο Datacenter Σελίδα Under Construction DNS zone Προγραμματιζόμενες εργασίες Όλα αυτά με 20euro τα 2 χρονιά + το domain Για web hosting σου πρωτεινω το papakι για αρχηi: http://www.papaki.gr/compare-web-hosting.htm Αν θες free hosting για κανα μικρο site στειλε μου PM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα