Προς το περιεχόμενο

GarageBand ερώτηση - πρόβλημα.

iMarilina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρες σε όλους.

Λοιπόν δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το συγκεκριμένο και ήθελα σήμερα να κάνω κάτι, και όταν το έτρεξα μου έβγαλε ότι η Instruments Library έχει θέμα και δε μπορεί να την εντοπίσει ή κάτι παρεμφερές. Και δε μπορώ να το τρέξω. 

Φυσικά έφαγα το google, έκανα ότι πιθανό προτείνανε, repair disk permissions, απεγκατάσταση πλήρη και καθαρισμό με το CleanMyMac 2 , επανεγκατάσταση καθαρή, ένα update από το AppStore το οποίο μου έβγαλε (6.0.5) μετά την εγκατάσταση, και δε μπορώ να το τρέξω με τίποτα. 

Ορίστε και το μήνυμα που βγάζει.

Καμιά ιδέα κανείς? Τελικά αυτό που ήθελα το έκανα με άλλο πρόγραμμα αλλά θα μείνω με την απορία. 

Ευχαριστίες.

post-226894-0-27269300-1381830495_thumb.png

Υποσημείωση: Έχω Mavericks GM.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρες σε όλους.

Λοιπόν δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το συγκεκριμένο και ήθελα σήμερα να κάνω κάτι, και όταν το έτρεξα μου έβγαλε ότι η Instruments Library έχει θέμα και δε μπορεί να την εντοπίσει ή κάτι παρεμφερές. Και δε μπορώ να το τρέξω. 

Φυσικά έφαγα το google, έκανα ότι πιθανό προτείνανε, repair disk permissions, απεγκατάσταση πλήρη και καθαρισμό με το CleanMyMac 2 , επανεγκατάσταση καθαρή, ένα update από το AppStore το οποίο μου έβγαλε (6.0.5) μετά την εγκατάσταση, και δε μπορώ να το τρέξω με τίποτα. 

Ορίστε και το μήνυμα που βγάζει.

Καμιά ιδέα κανείς? Τελικά αυτό που ήθελα το έκανα με άλλο πρόγραμμα αλλά θα μείνω με την απορία. 

Ευχαριστίες.

attachicon.gifScreen Shot 2013-10-15 at 12.09.44 PM.png

Υποσημείωση: Έχω Mavericks GM.

Παιζει να μην ειναι αναβαθμισμενο για mavericks

Παιζει να μην ειναι αναβαθμισμενο για mavericks

Δεν είδα σε κανένα από τα φόρουμ όμως να λένε για πρόβλημα ασυμβατότητας πουθενά. 

Δεν ξερω, τι να πω, σε εμενα δεν ξερω αν δουλευει θα το δοκιμασω και θα επανελθω... Ψαξε για ολικη απεγκατασταση γιατι μαλλον πρεπει να σβησεις και απο αλλου πραγματα... Logic Pro X ftw παντως, το garageband δεν ειναι ισαξιο για εναν επαγγελματια... My opinion

<p>Δεν ξερω, τι να πω, σε εμενα δεν ξερω αν δουλευει θα το δοκιμασω και θα επανελθω... Ψαξε για ολικη απεγκατασταση γιατι μαλλον πρεπει να σβησεις και απο αλλου πραγματα... Logic Pro X ftw παντως, το garageband δεν ειναι ισαξιο για εναν επαγγελματια... My opinion</p>

Μωρε πιο ολική θαχε σβηστεί και απο το App store η εφαρμογή χαχα

Τοτε περιμενε την official του mav και πραξε αναλογα

Καλά θα δούμε απλά ήθελα να μάθω αν το έχει δει κανείς αυτό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...