Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Θα ήθελα τα φώτα σας σε κάτι. Έχω ένα τηλεφωνικό κέντρο και θέλω να βάλω ένα ηχητικο μήνυμα το οποίο θα το ακούει κάποιος όταν μας καλεί. Ο τύπος του αρχείου που πρέπει να δημιουργήσω έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Ρυθμός Μετάδοσης bit 128kbps

Μεγεθος δείγματος 16bit

Κανάλια 1(μονοφωνικά)

Ρυθμός δειγμάτων ήχου (8khz)

Μορφή Ήχου PCM

Μπορεί να μου πεί κάποιος αν υπάρχει κάποιο software για να μπορέσω να το δημιουργήσω το παραπάνω αρχείο

Δημοσ.

Έναρξη->Βοηθήματα->Διασκέδαση->Ηχογράφηση.
 Αυτό για τα xp, σε vista/7 θα είναι φαντάζομαι κάπου στα βοηθήματα.

Θα κάνεις την ηχογράφηση με το μικρόφωνο και θα πας Αρχείο->Αποθήκευση ως. Θα πατήσεις μορφή και θα επιλέξεις PCK και 8Khz, 16bit, Μονοφωνικό και θα σώσεις σαν wav (αυτό εννοεί με το pcm). Αν έχεις ήδη την ηχογράφηση σε wav τότε το φορτώνεις και το ξανασώζεις με άλλο όνομα και τα settings που θέλεις.

Για πιο εξελιγμένα πράγματα δες το δωρεάν audacity. Κάνεις την ηχογράφηση και μετά από το τριγωνάκι δίπλα από τον τίτλο του track επιλέγεις Μονό, 16bit, 8Khz και πάς Αρχείο->Εξαγωγή και θα επιλέξεις WAV PCM

Δημοσ.

Ναι αλλα απο την ηχογραφήση των windows παιρνω αρχείο wma και το audacity μου λέει ότι δεν υποστηρίζει τέτοιας μορφής αρχείο για να το ανοίξω και να το αποθηκεύσω σε τέτοια μορφή WAV PCM

Δημοσ.

Στα xp το είχα δοκιμάσει το μεσημέρι και εκεί έσωζε σε wav, στα vista που το βλέπω τώρα και φαντάζομαι και στα 7 σώζει σε wma.

Αφού έβαλες το audacity κάνε την εγγραφή απευθείας εκεί και ακολούθησε την διαδικασία που σου είπα πριν, μην παιδεύεσαι με την ηχογράφηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...