Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχα οκ φιλαρακι βασιζομαι πανο σου...την πηρα σε κανα 10ημερο θα την εχω..σας ευχαριστω ολους και ιδιαιτερα τον φιλο που θα με παει πολυ ψηλα...  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ρωτα τους αμα μαζι με την καρτα σου δινουν δωρο παιχνιδια.

Never Settle Bundle λεγεται και υποτιθεται σε οσα μαγαζια τους εχουν μεινει κουπονια,με καθε αγορα amd καρτας παιρνεις δωρο και καποια games.  Λεπτομερειες εδω http://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/nsreloadedforever.aspx

Δημοσ.

Παιδιά επειδή κι εγώ σκέφτομαι για μια αναβάθμιση gpu , η amd R9 280x έχει μεγάλη διαφορά από τις τωρινές 7χχχ series ??? Επίσης λέγανε ότι θα έρθει και η σειρά 9χχχ μαζί με την 8χχχ , είναι αλήθεια ??? Συγνώμη που γράφω εδώ , αλλα νομίζω δεν αξίζει αν ανοίξω καινούριο για αυτήν την ερώτηση ...αα και τελος η R9 280x ,290x,270x κτλ ...ποια σειτά είναι ??? η 9χχχ ???

Δημοσ.

H r9 280x ειναι στα επιπεδα της 7970Ghz. Η σειρα 8 ηταν μονο oem για λιγους, δεν θα κυκλοφορησει.

Και η σειρά 9χχχ ξέρουμε πότε θα έρθει και κυριότερο σε τι τιμές  ??? δλδ η 9970 πόσο περίπου θα πάει ???

Δημοσ.

Παιδια,μαλλον δεν παιζει ουτε η ματριξ πλεον,στο καταστημα,λυστε μου μια απορια,σκεφτομε για πρωτη φορα να παω σε nvidia συγκεκριμενα σε 770,η διαφορα περα απο τα ελαχιστα μεγαλυτερα ρολογια κατα ταλλα δεν ειναι υποδιεστερη απο την 7970,εφοσον εχει 2gb k 256bit?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...