Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογικα ειναι να σουρνεσαι αφου δεν κλειδωσε της Hol ουτε στο ενα mbit.με το baudtec συγχρονισες στα 9 οχι στα 5.βλεπε σωστα τα νουμερα.με 20-40 ευρω δυο επιλογες.ειτε καποιο Thomson v8 που ειναι απο τα πολυ σταθερα ειτε κανεις αυτο με τα 2 ρουτερ που δεν το θεωρω κακη ιδεα.αλλιως με 25 ευρω υπαρχει και το vigor 2700vg απο το www.ebw.gr .ειναι καλο ρουτερ απλα θελει αλλαγη firmware γιανα βαλεις το τελευταιο διοτι πανω φοραει ενα custom.γινεται με μια συγκεκριμενη διαδικασια .δεν ειναι κατι δυσκολο βεβαια.υπαρχει και θεμα εδω για αυτο το ρουτερ.

δεν ξερω αν η Hol εχει να σου δωσει αλλο ρουτερ.βλεπω να σου ανεβαζουν το margin για να ειναι πιο stable η γραμμη.και θα χασεις σε ταχυτητα.και αν καταφερει να γινει stable.κατι δεν καθεται καλα με το ρουτερ.εκτος αν με το baudtec δενεχεις μεινει πολυ ωρα για να δεις αν θα σου κανει καιαυτο τα ιδια.γιατι για να συγχρονιζει η γραμμη ξαφνικα στο 0,5 Mbit απο τα 9 ε κατι δεν παει καλα

λαθος το ειπα. " μετα απο του οτε το ξαναεβαλα ετσι για δοκιμη και κλειδωσε στα 5 mbps "

εννοουσα οτι εβαλα ξανα το cellpipe και πηγε στα 5

τωρα σταθεροποιηθηκε.

αν το ξανακανει θα κανω αυτο που ειπαμε

το baudtec το ειχα 1 ημερα και ηταν σταθερο.

Δημοσ.

αν δεν μενει σταθερο δεν μας κανει.αν δηλαδη καθε λιγο και λιγακι χανει sync και συγχρονιζει στο 1Mbit ενω το baudtec ειναι συνεχεια στα 9 ε κατι δεν παει καλα.εκτος αν μετα απο καμια μερα ξεκινησει και το baudtec Τα ιδια.:P οποτε το θεμα ειναι της γραμμης μετα.

Δημοσ.

το cellpipe εδω και 2-3 μερες σταθεροποιηθηκε.

τωρα θα δουμε αν θα το ξανακανει

αν το ξανακανει βαλε το baudtec παλι για μεγαλυτερη δοκιμη και βαλε το cellipipe για το wifi.

Δημοσ.

αν το ξανακανει βαλε το baudtec παλι για μεγαλυτερη δοκιμη και βαλε το cellipipe για το wifi.

ναι αυτο ειχα σκοπο να κανω αν και τωρα φαινεται καλα.

κατι αλλο...ενα τετοιο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612412  δηλαδη σαν ρουτερ και σαν μαρκα ειναι καλο.

πως το βλεπεις.

ειπα να δω σε διαφορα μαγαζια ρουτερακια και αυτο μου φανηκε καλο

Δημοσ.

ναι αυτο ειχα σκοπο να κανω αν και τωρα φαινεται καλα.

κατι αλλο...ενα τετοιο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612412  δηλαδη σαν ρουτερ και σαν μαρκα ειναι καλο.

πως το βλεπεις.

ειπα να δω σε διαφορα μαγαζια ρουτερακια και αυτο μου φανηκε καλο

tp link οτι πληρωνεις παιρνεις με την καλη εννοια.δηλαδη απλα ρουτερ,adsl router, νορμαλ πραγματα για τα λεφτα τους .(μια χαρα μαρκα για τα λεφτα τους ).δεν ειναι κινεζια δηλαδη των 5 ευρω.ουτε Linksys βεβαιια ειναι ουτε draytek.αλλα δεν βρισκω λογο να παρεις αλλο ρουτερ αν παιζει σταθερα αυτο που εχεις η αν μπορεις να παιξεις με το baudtec(περα οτι θα εχεις 2 συσκευες).αυτο το λεω για να γλυτωσεις τα εξοδα.αν δεν εχεις θεμα να πληρωσεις καποια λεφτα ναι οκ παρε κατι ολα σε ενα.οπως και αμα εχεις να διαθεσεις περισσοτερα λεφτα παιρνεις και κανα draytek κανα netgear .βεβαια κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι αμα παρεις το Tp link η οτιδηποτε αλλο οτι ολα θα ειναι οκ.μια στο εκατομμυριο οπως ειχες θεματα με το cellpipe μπορεις να εχεις και με αυτο.αν εχεις κανα φιλο να σου δανεισει κανενα go for it.εχει και με 25 ευρω το vigor 2700vg απλα θελει αλλαγη το firmware.

Δημοσ.

οκ thanks για ολλα !

δεν θα παρω ρουτερ επειδη εχω το baudtec οπως ειπες και εσυ.

προς το παρον το cellpipe εχει στρωσει και δεν μου κανει νερα...με το περασμα του χρονου θα διξει .

βεβαια εχω λιγο προβλημα με το ασυρματο λογο εμβελιας. μενω στον 2ο και στο ισογειο οπως ηταν φυσικο δεν πιανει καθολου με το κινητο, ομως το εχω λυσει αυτο βαζοντας το 801-nd σε λειτουργια repeater

Δημοσ.

οκ thanks για ολλα !

δεν θα παρω ρουτερ επειδη εχω το baudtec οπως ειπες και εσυ.

προς το παρον το cellpipe εχει στρωσει και δεν μου κανει νερα...με το περασμα του χρονου θα διξει .

βεβαια εχω λιγο προβλημα με το ασυρματο λογο εμβελιας. μενω στον 2ο και στο ισογειο οπως ηταν φυσικο δεν πιανει καθολου με το κινητο, ομως το εχω λυσει αυτο βαζοντας το 801-nd σε λειτουργια repeater

θα το δεις στην πορεια αμα θα σου κανει κατι η οχι.αργα η γρηγορα θα φανει .εσυ ζορισε το και παρακολουθησε το.ε δυο οροφους ειναι δυσκολο.η  παιζεις με το 801nd σαν repeater η αν μπορεις να ριξεις καλωδιο ethernet μεχρι κατω κανεις το 801Nd να παιξει σαν access point οποτε να παιζεις πιο στρωτα και με λιγοτερες απωλειες αφου θα υπαρχει ethernet μεταξυ adsl router και tp link(και οχι wireless (repeater)ενωση.2 οροφοι δεν ειναι λιγο.επισης το adsl router μακρυα απο εμποδια,γωνιες τοιχων κτλ .να ειναι καπου ψηλα για να παιζει καλα .οχι μεσα σε επιπλα κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

.επισης το adsl router μακρυα απο εμποδια,γωνιες τοιχων κτλ .να ειναι καπου ψηλα για να παιζει καλα .οχι μεσα σε επιπλα κτλ.

αυτο το ξερω και το εχω βαλει σε πολυ καλη θεση.

μεσα στο σπιτι εχω παντου καλο σημα 

Δημοσ.

αυτο το ξερω και το εχω βαλει σε πολυ καλη θεση.

μεσα στο σπιτι εχω παντου καλο σημα 

οκ απλα το λεω γιατι μερικοι τα καταχωνιαζουν.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ανοιγω το θεμα παλι για να μην ανοιγω νεο...

εχω το ρουτερ baudtec σαν βασικο και το alcatel της hol για να δινει wifi. 

επειτα απο 1+ χρονο το alcatel αρχισε να κολλαει το wifi δηλαδη εκει που εισαι μεσα σε πεταει κανει αναζητηση το κινητο ή το pc να βρει το δικτυο το βρισκει παει να μπει αλλα τιποτα...και ξανα απο την αρχη μεχρι μεχρι να το κλεισεις το ρουτερ( alcatel) απο το κουμπι του και να το ανοιξεις μετα απο λιγο. το κανει οποιαδηποτε ωρα χωρις λογο...

πηρα τηλ. την hol (για αντικατασταση)  2-3 φορες αλλα λεει οτι ειναι ολοι απασχολημενοι.

ειναι το 2ο ρουτερ που αρχιζει να τα παιζει.

αποφασισα να παρω ενα αλλο....αλλα ποιο ; :huh:

ποιο πανω ο poulinos προτεινε το   vigor 2700vg                          http://www.ebw.gr/el/product/7631/DrayTek-Router-Annex-A-Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem-ensyrmato-kai-asyrmato-router-firewall-VoIP-Ga

το εχει κανεις ; ειναι καλο ;   δεν νομιζω να εχω θεμα επειδη εχει voip ;

και καποιο Thomson v8 ομως δεν το βρηκα σε καποιο μαγαζι

ειδα  αυτο http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w8968-300mbps-wireless-n-usb-adsl2-pstn-modem-router-p-PER.612495

αλλα ενα σχολιο λεει

+ : Υψηλότερος συγχρονισμός απ ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.
- : Αδύναμο να κρατήσει δύσκολη γραμμή (πχ 50 attenuation) με συνεχείς αποσυγχρονισμούς και επανεκκινήσεις !!!
Συμπέρασμα: Προτιμήστε το ΜΟΝΟ αν η γραμμή σας είναι με attenuation μικρότερο του 30db και αυτό θα σας ανταμείψει με πολύ καλό συγχρονισμό. Με αυτόν τον όρο είναι τίμια αγορά.

το baudtec μου διχνει 47

εσεις τι λετε να κανω... ;   ποιο να παρω ;

post-225183-0-15767100-1424622360_thumb.png

Δημοσ.

Επισης εχω dvr συνδεμενο με ενα tp link 801nd σε λειτουργια client επειδη ειναι μακρυα απο το ρουτερ

Αποστολή από το GT-I8160 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...