leoma Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα σε όλους, Έχω ένα PC και των τελευταίο καιρό όταν ακουμπάω το κουτί με χτυπάει ελάχιστα το ρεύμα. Φαντάστηκα ότι κάποιο πρόβλημα θα υπήρχε με την γείωση του τροφοδοτικού (Thermaltake Hamburg), οπότε πήγα στο κατάστημα που πήρα το τροφοδοτικό και το αντικατέστησαν όταν τους είπα τι πρόβλημε υπήρχε. Με το καινούργιο τροφοδοτικό αντιμετωπίζω πάλι το ίδιο πρόβλημα. Οπότε πέραν της απίθανης περίπτωσης να είναι και αυτό χαλασμένο, ξέρει κανείς τι άλλο θα μπορούσε να είναι? Ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μηπως εχεις τον υπολογιστή πανω σε καποιο πολύμπριζο και δημιουργεί αυτο το πρόβλημα , αν ναι βαλε το σε μια μπρίζα μονο του η σε αλλο πολύμπριζο
veteranos123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 +1 σε αυτό που είπε ο SPANK, τσεκαρέτο και αυτό.
leoma Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Θα το τσεκάρω και αυτό και θα σας πω αν έγινε κάτι.. Ευχαριστώ για την συμβουλή..
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μου κάνει εντύπωση που σου το αντικατέστησαν κιόλας, αφού είναι προφανές ότι το πρόβλημα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι στην καλωδίωση σου και όχι στο τροφοδοτικό μιας και το μόνο που έχει να κάνει το τροφοδοτικό είναι να πάρει την γείωση από την πρίζα σου και να την μεταφέρει στο σασί του άρα τι πρόβλημα θα μπορούσε να υπάρχει εκεί; Η πρίζα σου είναι σούκο ή από τις άλλες τις παλιές με τις 3 τρυπούλες;
leoma Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Όντως είναι περίεργο σε περίπτωση που τελικά δεν είχε κάποιο πρόβλημα.. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να τους πάω να το κοιτάξουν και μετά μου έδωσαν καινούργιο. Ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος με πολύμπριζο. Η πρίζα αν θυμάμαι καλά (είμαι εκτός σπιτιού τώρα) είναι με 3 τρύπες.. Αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Το περίεργο είναι οτι άπο Χριστούγεννα μέχρι περίπου Ιούλιο δεν είχε αυτό το πρόβλημα.. Μετά το εμφάνισε.. Θα δοκιμάσω πάντως να το βάλω σε άλλη πρίζα χωρίς πολύμπριζο για να δω αν έχει το ίδιο πρόβλημα και μετά το βλέπουμε..
veteranos123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Βάλτο σε μια πρίζα σούκο χωρίς πολύμπριζο και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα. Αν η πρίζα που έχεις το pc είναι αυτή με τις τρεις τρύπες άλλαξέ την με την πιο φθηνή σούκο που θα βρεις.
leoma Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 οκ.. θα το κοιτάξω μόλις γυρίσω σπίτι.. ευχαριστώ πάντως!
leoma Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Τελικά το πολύμπριζο έκανε την ζημειά.. Το περίεργο είναι που το κατάστημα που ρώτησα μου είπε οτι ήταν το τροφοδοτικό και το άλλαξαν κιόλας.. Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή..
veteranos123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 καλό είναι να μην το βάζεις σε πολύμπριζο. Η πρίζα που το συνέδεσες είναι ή ?
leoma Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Η πρώτη είναι πια.. Απλά είναι και το θέμα να μπει και η τηλεόραση.. γιαυτό και το πολύπριζο..
veteranos123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Αν πάρεις κάποιο πολύμπριζο της προκοπής δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.
leoma Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Οκ.. Θα κοιτάξω να πάρω κάποιο καλό αυτήν την φορά καλού κακού για να μην έχω τα ίδια θέματα.. Ευχαριστώ πολύ πάντως για την συμβουλή!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα