Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Έχω ένα PC και των τελευταίο καιρό όταν ακουμπάω το κουτί με χτυπάει ελάχιστα το ρεύμα. Φαντάστηκα ότι κάποιο πρόβλημα θα υπήρχε με την γείωση του τροφοδοτικού (Thermaltake Hamburg), οπότε πήγα στο κατάστημα που πήρα το τροφοδοτικό και το αντικατέστησαν όταν τους είπα τι πρόβλημε υπήρχε. Με το καινούργιο τροφοδοτικό αντιμετωπίζω πάλι το ίδιο πρόβλημα. Οπότε πέραν της απίθανης περίπτωσης να είναι και αυτό χαλασμένο, ξέρει κανείς τι άλλο θα μπορούσε να είναι?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μηπως εχεις τον υπολογιστή πανω σε καποιο πολύμπριζο και δημιουργεί αυτο το πρόβλημα , αν ναι βαλε το σε μια μπρίζα μονο του η σε αλλο πολύμπριζο

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που σου το αντικατέστησαν κιόλας, αφού είναι προφανές ότι το πρόβλημα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι στην καλωδίωση σου και όχι στο τροφοδοτικό μιας και το μόνο που έχει να κάνει το τροφοδοτικό είναι να πάρει την γείωση από την πρίζα σου και να την μεταφέρει στο σασί του άρα τι πρόβλημα θα μπορούσε να υπάρχει εκεί;

Η πρίζα σου είναι σούκο ή από τις άλλες τις παλιές με τις 3 τρυπούλες; 

Δημοσ.

Όντως είναι περίεργο σε περίπτωση που τελικά δεν είχε κάποιο πρόβλημα.. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να τους πάω να το κοιτάξουν και μετά μου έδωσαν καινούργιο. Ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος με πολύμπριζο. Η πρίζα αν θυμάμαι καλά (είμαι εκτός σπιτιού τώρα) είναι με 3 τρύπες.. Αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Το περίεργο είναι οτι άπο Χριστούγεννα μέχρι περίπου Ιούλιο δεν είχε αυτό το πρόβλημα.. Μετά το εμφάνισε.. Θα δοκιμάσω πάντως να το βάλω σε άλλη πρίζα χωρίς πολύμπριζο για να δω αν έχει το ίδιο πρόβλημα και μετά το βλέπουμε..

Δημοσ.

Βάλτο σε μια πρίζα σούκο χωρίς πολύμπριζο και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα. Αν η πρίζα που έχεις το pc είναι αυτή με τις τρεις τρύπες άλλαξέ την με την πιο φθηνή σούκο που θα βρεις.

Δημοσ.

Τελικά το πολύμπριζο έκανε την ζημειά.. Το περίεργο είναι που το κατάστημα που ρώτησα μου είπε οτι ήταν το τροφοδοτικό και το άλλαξαν κιόλας..

Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή..

Δημοσ.

Η πρώτη είναι πια.. Απλά είναι και το θέμα να μπει και η τηλεόραση.. γιαυτό και το πολύπριζο..

Δημοσ.

Οκ.. Θα κοιτάξω να πάρω κάποιο καλό αυτήν την φορά καλού κακού για να μην έχω τα ίδια θέματα..

Ευχαριστώ πολύ πάντως για την συμβουλή!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...