Hawk7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Είναι γκουρμέ, δεν μπορείς να το καταλάβεις και δεν θα σου αρέσει κιόλας. Ταιρίαζει με τη φιλοσοφία της Apple. Μου εφυγε η ορεξη τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karasu Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Καλα να φτιαξουν πρωτα το λειτουργικο και να αφησουν τις συσκευες κατα μερος...ειναι τοσο αχρηστο λειτουργικο που οτι χαρντγουερ και να βαλεις στο κινητο σου παντα θα υπαρχουν τα κολληματα...ασε που βαρεθηκαμε να βλεπουμε τη σειρα S...φωσκολος το χουν καταντησει το θεμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Φυσικά σε τιμη οκτώ πυρήνα φαντάζομαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discerN Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Το official λογισμικο του S4 ειναι αψογο το μονο που θελει ειναι ενα root να παγωσεις αχρειαστες εφαρμογες και υπηρεσιες και το κινητο πεταει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Το λειτουργικό θα είναι έτοιμο για τα 64bit? Αν δεν έχει κάποιο φετινό nexus 64μπιτο επεξεργαστή, όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Το λειτουργικό θα είναι έτοιμο για τα 64bit? Ναι, επισης θα βγαζει και μπλε οθονες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Η μπορει απλα να εχει λεφτα ο αλλος αλλα να μη θελει να τα δωσει για ενα κινητο το οποιο θεωρει overpriced, μπορει να τα δινει για αμαξια/pc η whatever θεωρει οτι αξιζει τελος παντων.. Το ποσα ξοδευεις δεν ειναι κριτήριο, αλλα οκ αν μπαινει καποιος και βγαζει χολη επειδη το κινητο ειναι ακριβο ειναι αλλο πραγμα, και εγω δεν μπορω να αγορασω bmw ξερω γω αλλα δεν μπαινω στα φορουμ να γραψω ποσο μουφα ειναι.. Ειναι 2 διαφορετικα πραγματα αλλα δεν μπορεις να ξερεις σε πια κατηγορια ειναι ο καθενας.. Γενικα καλυτερα να αποφεύγονται χαρακτηρισμοί για την τσεπη του καθενος, ειναι λεπτό και ευαίσθητο ζητημα.. Σε παρακαλώ όταν μιλάμε για μήλα εννοείται ότι το χρήμα φυσιέται! Οι υπόλοιποι απλά είναι ζηλιαρηδες φτωχομπινέδες pure android (όταν άλλοι αφιερώνουν χρόνο και χρήμα για να φτιάχνουν sense) κ.α. καλά αυτό το παραθέτεις για σοβαρό επιχείρημα; πώς θα σου φαινόταν να γέμιζε ένας 3ος κατασκευαστής το ios με crapware; μάλλον όχι και τόσο καλό αν συνέβαινε στη πράξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Αντε και 12πυρινο. Η χαρα του μαρκετινγκ. Θελω 1 να μου πει μια εφαρμογη που μπορει να χρησιμοποιησει 8 η εστω 4 πυρηνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keepgoing Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 14nm ε; Θα ξεπεράσουν σε process την intel; Έτσι, κάντε τους κατόχους του S4 να νιώσουν ακόμα πιο χάλια. Αυτή τη λογική ποτέ δεν την κατάλαβα. Θα σταματήσουν να λειτουργούν τα S4; Θα μειωθεί η ταχύτητα τους όταν βγεί πιο γρήγορο μοντέλο; Καταλάβετε το εσείς οι fanboys της apple. Το κινητό δεν είναι επένδυση (όπως είχε γράψει κάποιος άσχετος παλιότερα). Μια συσκευή για να κάνεις τη δουλειά σου είναι και θα χάσει την αξία της γρήγορα. Όσο πιο high end τόσο πιο γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Αντε και 12πυρινο. Η χαρα του μαρκετινγκ. Θελω 1 να μου πει μια εφαρμογη που μπορει να χρησιμοποιησει 8 η εστω 4 πυρηνες... Νόμιζα ένας που έχει τον 2600k @ 4.5 θα ήξερε που χρησιμοποιούνται οι 4(8) πυρήνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Φημες για επεξεργαστες ακουσαμε για μπαταριες ουτε λογος. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Η μπαταρία απλά θα βγάζει τη μέρα όπως γίνεται συνήθως, δε νομίζω ότι πρόκειται ποτέ κανένα να τον ενδιαφέρει το κάτι παραπάνω Το θέμα όμως για μένα είναι να μπορείς τουλάχιστον να την αλλάξεις εύκολα όταν από τη φθορά διαρκεί πολύ λιγότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εγω διοτι αυτα δεν χωνευα στην apple με μια ματια,αλλα και σε αλλα κινητα,ΑΝ γινουν αυτα,η σαμμυ με εχασε μεχρι να ξαναβαλει μυαλο. "Κοροιδα" να τρεξουν αλλου να βρουνε.Και τα κινεζικα,μια χαρα θα μας κατσουν μετα το 2014. Εγω το μονο που θελω ειναι αλουμινιο. Αν δεν μου κανει κανεις,μετα ενα κινητο με 60 ευρουλακια και ειμαστε κομπλε. Ετσι ειναι ,συγκρινουμε τα 60 ευρω κινητα μετα 700+ δηλαδη σου λεει ο αλλος ελα με τις βλακειες τα κινητα που βγαζει η apple kai h samsung ,δεν θα παει να παρει htc premium ξερω εγω κανα lumia απο αποψη για να εχει βαση ο συλλογισμος του θα παει να παρει KINEZIKO ME 60 ΕΥΡΩ και μετα θελετε να σας παρουμε σοβαρα στην "κριτικη" που κανετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Είναι σα να λες "premium lada". Πάντα lada θα είναι παρά τα δερμάτινα καθίσματα... Σαν premium skoda το βλέπω εγώ που έχει βγάλει κάποια πολύ αξιόλογα μοντέλα σε πολύ καλές τιμές, αρκετά όμορφα (υποκειμενικό αυτό ανάλογα με το γούστο του καθενός), καλή ποιότητα κατασκευής και αξιόλογες επιδώσεις. ..... Θεοποιησατε το αλουμινιο,και τωρα που θα εχετε πλαστικο,ειναι η σειρα του.Τυχερες οι πετρελαιοβιομηχανιες Ρε παιδιά τι έχετε πάθει όλοι με το αλουμίνιο, σιγά το υλικό, το έχω ξανά πει, αλουμίνιο έχουν και τα τενεκεδάκια των αναψυκτικών. Δεν είναι ακριβό όπως νομίζεται και έχει και ελαττώματα σαν υλικό για κινητά αφού ανεβάζει το δείκτη SAR καθώς το πλαστικό το τρυπάνε πιο εύκολα όλων των ειδών τα ραδιομαγνιτικοηλεκτροκύματα που μπορεί να εκπέμψει μια συσκευή. Χώρια ότι στραβώνει αν το κάτσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Τι να τους κάνει τους 17 πυρήνες στα 20 ατόμετρα,όταν έχει τόσο bloat; Πρέπει πρώτα να κάμει streamline το λογισμικό της(που όπως είπαμε δεν είναι android,αλλά ένα φουσκωμένο νιανια)και μετά καλώς ας αναβαθμίσει το hardware. btw:Μ'αρέσει που όλα τα apple fanboyz κλαίνε και οδύρονται στα αντίστοιχα νήματα για την apple όταν τα android troll τους χαλάνε το θέμα.Τώρα τσουπ πρώτοι,πρώτοι για να κοροϊδέψουν και να προκαλέσουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα