Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S5: Φήμες για οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 6 στα 14nm

Leo360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mονο απο fanboys μπορεις να ακουσεις το επιχειρημα οτι ειναι κακο για τον αγοραστη να αγορασει ενα κινητο για αισθητα χαμηλοτερη τιμη 4 μηνες μετα την παρουσιαση του.

Σε καποιους αρεσει να πληρωνουν παντα την ιδια τιμη, ασχετα αν το προιον εχει καποιο καιρο στην αγορα.

Y.Γ.:

47.8m iPhones sold on Q4 2012
37.4m iPhones sold on Q1 2013
31.2m iPhones sold on Q2 2013
33.8m iPhones sold on Q3 2013

Aν η τιμη του iphone επεφτε μετα απο 3-4 μηνες, τοτε αυτοι που το αγορασαν το q1,q2,q3(συνολο 102m) θα ειχαν δωσει λιγοτερα χρηματα, αλλα τελικα εδωσαν τα ιδια.

Τωρα οτι μερικοι το βλεπουν θετικο που εδωσαν παραπανω χρηματα, ειναι αλλο θεμα.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άκουσες έναν που είχε iphone να λέει αυτό, ΑΡΑ όλοι όσοι έχουν iphone κάνουν τα ίδια....

Όχι.

Πάντως δεν πρέπει να αγνοούμε το γεγονός ότι πολύς κόσμος παίρνει το κινητό του μαζί στην τουαλέτα και το πιάνει με τα ίδια χέρια που πιάνει άλλα πράγματα. Προσωπικά δεν θα αγόραζα ποτέ μεταχειρισμένο τηλέφωνο (και αρκετά άλλα πράγματα) πόσο μάλιστα να το πληρώσω 400 ευρώ. Την τιμή των τετρακοσίων ευρώ σου φαίνεται ότι την έβγαλα από το μυαλό μου ή νομίζεις είναι εντός πραγματικότητας?

• Like 1

• Super Moderators

Σαν το iworks με τα bsod εν πραμα

Ακόμη για αυτό λέμε? Ξέρεις πόσο καιρό έχει που έβγαλε updates για pages, numbers & keynote??? "Λεπτομέρειες" θα μου πεις... :P

Για τους χάρτες επίσης μιας και το ανέφερες, άλλα λένε τα στατιστικά πλεον για το ποσοστό των χρηστών apple/google maps! 

Mονο απο fanboys μπορεις να ακουσεις το επιχειρημα οτι ειναι κακο για τον αγοραστη να αγορασει ενα κινητο για αισθητα χαμηλοτερη τιμη 4 μηνες μετα την παρουσιαση του.

Σε καποιους αρεσει να πληρωνουν παντα την ιδια τιμη, ασχετα αν το προιον εχει καποιο καιρο στην αγορα.

Το να ακούς ή να βλέπεις πράγματα που δεν υπάρχουν, είναι θέμα. Είπα, και δεν το ξαναλέω, ότι είναι κοροϊδία να έχεις αγοράσει μια συσκευή (φυσικά αναφερόμουν στο S4 λόγω της φημολογίας για πρόωρη κυκλοφορία του S5) και μετά από μερικούς μήνες να έχει χάσει τη μισή αξία της επειδή βγήκε πολύ σύντομα ο αντικαταστάτης της. Τέλος. :mad:

Υγ. Οι πωλήσεις των iPhones/iPads, τί σχέση έχουν με το θέμα;

Το να ακούς ή να βλέπεις πράγματα που δεν υπάρχουν, είναι θέμα. Είπα, και δεν το ξαναλέω, ότι είναι κοροϊδία να έχεις αγοράσει μια συσκευή (φυσικά αναφερόμουν στο S4 λόγω της φημολογίας για πρόωρη κυκλοφορία του S5) και μετά από μερικούς μήνες να έχει χάσει τη μισή αξία της επειδή βγήκε πολύ σύντομα ο αντικαταστάτης της. Τέλος. :mad:

Υγ. Οι πωλήσεις των iPhones/iPads, τί σχέση έχουν με το θέμα;

Mακαρι ολα τα προιοντα να πωλουντουσαν φθηνοτερα μετα απο μερικους μηνες.

Μακαρι να αγοραζαμε iPhone στην μιση αξια μετα απο μερικους μηνες.

Μακαρι να αγοραζαμε Galaxy στην μιση αξια μετα απο μερικους μηνες.

Μακαρι να αγοραζαμε Audi A5 στην μιση αξια μετα απο μερικους μηνες.

κλπ.

Oτι καποιος το βλεπει αρνητικο που τα προιοντα πωλουνται φθηνοτερα μετα απο μερικους μηνες και ετσι οι αγοραστες το αγοραζουν φθηνοτερα, ειναι δικο του θεμα.

Αν κάποιος βρίσκετε στην θέση αναζήτησης τηλεφωνούν με 400 ευρώ γνωρίζει ότι αν θέλει Galaxy αρκεί να περιμένει 6 μήνες.

Όσοι το αγοράσανε την πρώτη μέρα λογικά θα είναι πολλοί large και δεν θα τους νοιάζει αν χάσει την αξία του τόσο γρήγορα.

gallery_184578_167_87492.jpg

το παραπάνω γράφημα στο skrouts πιστεύω παρουσιάζει την πραγματικότητα για το τι συμβαίνει στην αγορά με το galaxy  - κάπου στα 480 ευρώ παγιώνετε μια σταθερή ζήτηση, για όσους το αποκτήσαν σε υψηλότερη τιμή... :whistle: :whistle: . Το παραπάνω πιστεύω θα επαναληφθεί και με το S6

Αν κάποιος βρίσκετε στην θέση αναζήτησης τηλεφωνούν με 400 ευρώ γνωρίζει ότι αν θέλει Galaxy αρκεί να περιμένει 6 μήνες.

Όσοι το αγοράσανε την πρώτη μέρα λογικά θα είναι πολλοί large και δεν θα τους νοιάζει αν χάσει την αξία του τόσο γρήγορα.

gallery_184578_167_87492.jpg

το παραπάνω γράφημα στο skrouts πιστεύω παρουσιάζει την πραγματικότητα για το τι συμβαίνει στην αγορά με το galaxy  - κάπου στα 480 ευρώ παγιώνετε μια σταθερή ζήτηση, για όσους το αποκτήσαν σε υψηλότερη τιμή... :whistle: :whistle: . Το παραπάνω πιστεύω θα επαναληφθεί και με το S6

Ως καταναλωτες θα πρεπει να θελουμε η πτωση να ειναι οσο το δυνατον μεγαλυτερη και ταχυτερη.

Ετσι θα το αγοραζει ακομα περισσοτερος κοσμος ακομα φθηνοτερα.

• Super Moderators

κλπ.

Oτι καποιος το βλεπει αρνητικο που τα προιοντα πωλουνται φθηνοτερα μετα απο μερικους μηνες και ετσι οι αγοραστες το αγοραζουν φθηνοτερα, ειναι δικο του θεμα.

Αν το δεις όμως από την πλευρά του πωλητή ισχύει το ανάποδο! :) Και συ θα ήθελες να αγοράσεις κάτι και αργότερα να το πουλήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάρεις κάτι νεότερο. 

Στη δική μου περίπτωση μια χαρά μου κάθεται κάθε φορά που θέλω να αλλάξω την ios συσκευή μου με νεότερη, το γεγονός πως πουλάω την παλιά σε πολύ καλή τιμή και χρειάζομαι σχετικά λίγα χρήματα από την τσέπη μου για συμπλήρωμα. 

• Like 1

κλπ.

Μακάρι να τα παίρναμε τσάμπα μετά από μερικούς μήνες. Είναι αρνητικό (για μας); Όχι. Είναι παλαβό; Ναι.

Αν το δεις όμως από την πλευρά του πωλητή ισχύει το ανάποδο! :) Και συ θα ήθελες να αγοράσεις κάτι και αργότερα να το πουλήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάρεις κάτι νεότερο. 

Αυτοι που αγοραζουν , ειναι αγοραστες.

Ολοι εμεις εδω ειμαστε αγοραστες.

Απο την πλευρα των αγοραστων λοιπον, μακαρι ολα τα προιοντα να πωλουντουσαν φθηνοτερα μετα απο μερικους μηνες.

Μακάρι να τα παίρναμε τσάμπα μετά από μερικούς μήνες. Είναι αρνητικό (για μας); Όχι. Είναι παλαβό; Ναι.

Δεν διαφωνει κανενας σε αυτο, οπως δεν διαφωνει κανενας στο θα ηταν θετικο ολα τα προιοντα να πωλουντουσαν φθηνοτερα μετα απο μερικους μηνες. Και αυτο δεν ειναι παλαβο.

Σαν αγοραστες, αυτο θα πρεπει να επιδιωκουμε.

Και πολλες εταιριες ακολουθουν αυτην την πολιτικη της μειωσης τιμων μετα απο μερικους μηνες(προφανως για τονωση των πωλησεων τους) και αυτο ειναι θετικο για εμας τους αγοραστες.

Αντιθετα, ειναι αρνητικο για τους αγοραστες να μενουν παντα οι τιμες ιδιες, γιατι καταληγουν να πληρωνουν περισσοτερο για ενα προιον που κυκλοφορει μερικους μηνες, ενω θα μπορουσαν να πληρωναν λιγοτερο αν ακολουθουσε την παραπανω πολιτικη.

Παιδιά ποιο κάτω από ότι είναι τώρα δεν πρόκειται να παίσει, άντε να κατεβεί λίγο ακόμη, επομένως όποιος το πάρει από εδώ και πέρα δεν θα έχει χασούρα αν το πουλήσει μεταχειρισμένο. Οι μόνοι που θίγονται είναι οι ανυπόμονοι που το αγοράσανε πριν κλείσει τετράμηνο αλλά δεν νομίζω να αγνοούσανε το γεγονός ότι η τιμή θα έπεφτε σημαντικά σε λίγους μήνες.

Δεν διαφωνει κανενας σε αυτο, οπως δεν διαφωνει κανενας στο θα ηταν θετικο ολα τα προιοντα να πωλουντουσαν φθηνοτερα μετα απο μερικους μηνες.

Και πολλες εταιριες ακολουθουν αυτην την πολιτικη(προφανως για τονωση των πωλησεων τους) και αυτο ειναι θετικο για εμας τους αγοραστες.

Ναι αλλά δε μίλησα εγώ ποτέ για αυτό για να διαφωνήσει ή να συμφωνήσει κανείς μαζί μου. Υπάρχει κόσμος που αγοράζει τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας μιας συσκευής (και ειδικά αν πρόκειται για android, ένας από τους λόγους είναι το ενδιαφέρον των developers για μια φρέσκια συσκευή) και αυτός ο κόσμος θα έχει πιαστεί κορόιδιο όταν ξαφνικά η εταιρεία αποφασίσει να κυκλοφορήσει τον αντικαταστάτη μετά από 8 μήνες αντί για 12 (αυτό είπα, helloooo) ή αν αποφασίσει πχ από τον 3ο μήνα και μετά να δίνει δώρο το BF4 ή επιστροφή 200 ευρώ.

• Super Moderators

Αυτοι που αγοραζουν , ειναι αγοραστες.

Ολοι εμεις εδω ειμαστε αγοραστες.

Απο την πλευρα των αγοραστων λοιπον, μακαρι ολα τα προιοντα να πωλουντουσαν φθηνοτερα μετα απο μερικους μηνες.

Δεν διαφωνει κανενας σε αυτο, οπως δεν διαφωνει κανενας στο θα ηταν θετικο ολα τα προιοντα να πωλουντουσαν φθηνοτερα μετα απο μερικους μηνες. Και αυτο δεν ειναι παλαβο.

Και πολλες εταιριες ακολουθουν αυτην την πολιτικη της μειωσης τιμων μετα απο μερικους μηνες(προφανως για τονωση των πωλησεων τους) και αυτο ειναι θετικο για εμας τους αγοραστες.

Αντιθετα, ειναι αρνητικο για τους αγοραστες να μενουν παντα οι τιμες ιδιες, γιατι καταληγουν να πληρωνουν περισσοτερο για ενα προιον που κυκλοφορει μερικους μηνες, ενω θα μπορουσαν να πληρωναν λιγοτερο αν ακολουθουσε την παραπανω πολιτικη.

Ο αγοραστής όμως κάποια στιγμή αργότερα θα γίνει και πωλητής. Εκεί φαντάζομαι πως πρέπει να το πουλήσει όσο το δυνατόν λιγότερο??? 

Επειδή κατά καιρούς δίνω μια ευκαιρία στο android (με αρνητικά αποτελεσματα πάντα), την τελευταία φορά έδωσα 700 ευρώ για να πάρω το xperia Z όταν κυκλοφόρησε την πρώτη μέρα σχεδόν. Μια βδομάδα μετά και αφού ξενέρωσα και έψαχνα τρόπο να το ξεφορτωθώ, έκανε ήδη 600 και στις αγγελίες 500... Αυτό δεν το λες και ευχάριστο! Ευτυχώς το ήθελε κάποιος και το αντάλλαξα με iphone 5 του κουτιού χωρίς διαφορά... :)

Στη δική μου περίπτωση μια χαρά μου κάθεται κάθε φορά που θέλω να αλλάξω την ios συσκευή μου με νεότερη, το γεγονός πως πουλάω την παλιά σε πολύ καλή τιμή και χρειάζομαι σχετικά λίγα χρήματα από την τσέπη μου για συμπλήρωμα. 

Εξαρταται τι εννοεις λιγα χρηματα.

Αν εννοεις το ~50%(~250+€) του κοστους μιας high end συσκευης, για αλλους δεν ειναι λιγα χρηματα.

Και ακομα λιγοτερα χρηματα θα ηταν αν μετεφερες τις αγοραπωλησιες σου 3-4 μηνες αργοτερα.

Επισης γνωριζεις οτι η πλειονοτητα των 150m αγοραστων iphone την τελευταια χρονια(q4 2012-q3 2013) , αλλα και των αλλων τηλεφωνων, δεν αλλαζουν τηλεφωνο καθε χρονο και πολλοι δεν μπαινουν καν στην διαδικασια της μεταπωλησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...