Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S5: Φήμες για οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 6 στα 14nm

Leo360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να νιωσουμε χαλια για ποιο λογο;;Ας βαλει και 16πυρηνους.Εχω το S4 τρεις μηνες περιπου και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...Το τηλεφωνο ειναι ταχυτατο και χωρις κολληματα ή αλλα παραξενα.Και ειναι στοκ.Απειραχτο..Μαμα...

Οταν και αν , αρχισει να με χαλαει (πραγμα δυσκολο) τοτε ισως πιασω τις custom rom.Αλλα μεχρι τοτε....

Και όταν πιάσεις τις Custom Rom... εκεί και αν είναι που θα βρίζεις ασταμάτητα με τα κολλήματα, παγώματα, σβησίματα, επανεκκινήσεις και πολλά άλλα τέτοια "καλά"!!! 

Τα πέρασα και εγώ με το HTC Desire και το Samsung Galaxy SII που είχα και δοκιμάζοντας αμέτρητες Custom Rom από το XDA, σε σημείο που αγανάκτησα και πήγα σε iPhone 5. Δεν λέω... φοβερά τεχνικά χαρακτηριστικά τα περισσότερα Android κινητά (Samsung Galaxy, HTC One, κτλ..) αλλά δυστυχώς οι καθυστερήσεις των αναβαθμίσεως και οι απαράδεκτες Custom Rom τα κρατάνε πίσω!!! Εγώ θα έλεγα να χαλαρώσουν λίγο οι εταιρίες με τους αμέτρητους πυρήνες στους επεξεργαστές και όλες αυτές τις παπαρ.. και να κοιτάξουν λίγο το θέμα μπαταρίας!! Που όλοι θέλουν 1-2 φορές τη μέρα να φορτίζουν τα κινητά τους.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

έχω s4 δεν νιώθω χάλια, έχω stock και δεν βρίσκω λόγο να βάλω άλλη ρομ , είναι από τοπ κινητά σε αυτήν την φάση, και το s5  θα είναι πλήρως συμβατό  με το δικό μου , μπορεί να είναι λίγο ποιο γρήγορο , αλλά δεν με ενδιαφέρει σε αυτήν την φάση, ίσως τον επόμενο χρόνο   , μακάρι να είναι τόσο εντυπωσιακό που να το πάρουν πολλοί , απλά θα κάνει την δική μου ζωή (από άποψη συμβατότητας)   ευκολότερη. 

Αν σκοπεύεις να το κρατήσεις μέχρι να πάει στην ανακύκλωση, καλώς δε νιώθεις χάλια και εύχομαι να το ευχαριστηθείς. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να αισθάνεσαι σχετικά "κορόιδο" που η συσκευή σου θα χάσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τόσο ένα μεγάλο μέρος της αξίας της όσο και το ενδιαφέρον των xda-developers (τους οποίους ειδικά το S4 τους χρειάζεται ιδιαιτέρως).

Δηλαδη εσυ πληρωσες +600 ευρω για εκρηκτικες μπαταριες και μπλε οθονες και νιωθεις μη κομπλεξικος και εξυπνος.

μμμμμμμμμμ.

Έγραψε πουθενά ότι έχει μπλε οθόνες και δεν το θυμάμαι; Μήπως το έγραψα κάπου εγώ;

Δηλαδη εσυ πληρωσες +600 ευρω για εκρηκτικες μπαταριες και μπλε οθονες και νιωθεις μη κομπλεξικος και εξυπνος.

μμμμμμμμμμ.

Με ειδες σε κανενα τοπικ  των 100 ευρω κινητων να σχολιαζω τους υποψηφιους αγοραστες  ως κοροιδα επειδη παιρνουν φτηνα κινητα? Οχι, αντιθετα εσυ το κανεις αυτο σε τοπικ ακριβων κινητων   μολις σου εδωσα τον ορισμο του κομπλεξικου για δευτερη φορα επειδη η πρωτη δεν σου αρκουσε.

• Like 2

ποιες να πιασειςςςςς;

χαχαχαχα kNOOOOOOOOOOOx !!!!!!!!!!!

Ανεφερα ηδη οτι ΑΝ υπαρξει στιγμη θα το κανω.Αλλα ακομα και το knox...Λες να μην βρει το μαστορα του;

Η μπαταρια ειναι καλα ?  ΤΥΧΕΡΕ 

Δεν με απασχολει ιδιαιτερα η μπαταρια αν κραταει ή οχι.Μου εχει βγαλει και 2 μερες γεματες αλλα και 4 ωρες με λιωσιμο. Για εμενα (μην παρεξηγηθουμε) δεν ειναι ο κυριος λογος να προτιμησω μια συσκευη ,η μπαταρια της.

Η ταχυτητα ,η οθονη , η κατασκευη αυτα ναι..

Η μπορει απλα να εχει λεφτα ο αλλος αλλα να μη θελει να τα δωσει για ενα κινητο το οποιο θεωρει overpriced, μπορει να τα δινει για αμαξια/pc η whatever θεωρει οτι αξιζει τελος παντων.. :P Το ποσα ξοδευεις δεν ειναι κριτήριο, αλλα οκ αν μπαινει καποιος και βγαζει χολη επειδη το κινητο ειναι ακριβο ειναι αλλο πραγμα, και εγω δεν μπορω να αγορασω bmw ξερω γω αλλα δεν μπαινω στα φορουμ να γραψω ποσο μουφα ειναι.. Ειναι 2 διαφορετικα πραγματα αλλα δεν μπορεις να ξερεις σε πια κατηγορια ειναι ο καθενας.. :P

Γενικα καλυτερα να αποφεύγονται χαρακτηρισμοί για την τσεπη του καθενος, ειναι λεπτό και ευαίσθητο ζητημα.. :P

• Like 1

Με ειδες σε κανενα τοπικ  των 100 ευρω κινητων να σχολιαζω τους υποψηφιους αγοραστες  ως κοροιδα επειδη παιρνουν φτηνα κινητα? Οχι, αντιθετα εσυ το κανεις αυτο σε τοπικ ακριβων κινητων   μολις σου εδωσα τον ορισμο του κομπλεξικου για δευτερη φορα επειδη η πρωτη δεν σου αρκουσε.

κοροιδα και πανυβλακες θεωρω αυτους που παιρνουν κινητα πανακριβα (και οχι μονο) ενω ξερουν απο πριν οτι εχουν προβληματα hardware και software.

Έγραψε πουθενά ότι έχει μπλε οθόνες και δεν το θυμάμαι; Μήπως το έγραψα κάπου εγώ;

http://www.insomnia.gr/topic/502740-το-iphone-5s-υποφέρει-από-blue-screen-of-death/

αυτο δε σου λεει κατι?

Μου λέει ότι δεν κατάλαβες τί έγραψα. Σε ρώτησα αν ο Fotis13 έχει αναφέρει κάπου ότι έχει πρόβλημα με τη συσκευή του.

Για τις προβληματικές συσκευές σε hardware και software, αν είναι για ένα bug να βγάζουμε μια συσκευή άχρηστη, να μη ξαναγοράσουμε smartphones, tablets κλπ.

• Like 1

14nm;!!! Ενδιαφέρον. Να δούμε και την υλοποίηση της Samsung.

ΥΓ.

Όταν σε μία είδηση ξεκινάει ο μοδερέιτορ με ερώτηση που θα μπορούσε να θεωρηθεί τρολάρισμα πως να μην γίνει της κακομοίρας μετά; Το θέμα καταστράφηκε.

Έχει καταντήσει κουραστικό.

ΑΣΧΕΤΟ...

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ FORUMS ΕΠΙ ATARI ST / AMIGA.

ΟΙ > 30 - 35 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

Έτσι...να μου τη λένε για τα γραφικά (αν και το δικό μου 1040STFM είχε blitter) και να τους τη λέω για τον ήχο :)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...