Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S5: Φήμες για οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 6 στα 14nm

Leo360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά τις φήμες περί νωρίτερης από της αναμενόμενης κυκλοφορίας της νέας ναυαρχίδας της Samsung, νέες πηγές έρχονται να βάλουν και άλλο λάδι στη φωτιά, με τον επεξεργαστή της συσκευής να μπαίνει στο στόχαστρο.Σύμφωνα με πηγές ιστοσελίδων της Κορέας, το επερχόμενο μοντέλο Galaxy S5 θα στηρίζεται στον επεξεργαστή Exynos 6 αρχιτεκτονικής 14nm με υποστήριξη 64-bit. Παράλληλα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα ενσωματώνει και την σύνθεση big.LITTLE οκτώ πυρήνων της ARM, με συνεργασία των Cortex A53 και Α57 ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας μόλις την μισή ενέργεια από το τωρινό chip Exynos 5420.

Αν τελικά ισχύσει κάτι τέτοιο, θα αποτελεί ένα τεράστιο άλμα από πλευράς Samsung, ενώ όσο πλησιάζει ο Ιανουάριος περιμένουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες να βγουν στην επιφάνεια.

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να νιωσουμε χαλια για ποιο λογο;;Ας βαλει και 16πυρηνους.Εχω το S4 τρεις μηνες περιπου και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...Το τηλεφωνο ειναι ταχυτατο και χωρις κολληματα ή αλλα παραξενα.Και ειναι στοκ.Απειραχτο..Μαμα...

Οταν και αν , αρχισει να με χαλαει (πραγμα δυσκολο) τοτε ισως πιασω τις custom rom.Αλλα μεχρι τοτε....

• Like 2

Να νιωσουμε χαλια για ποιο λογο;;Ας βαλει και 16πυρηνους.Εχω το S4 τρεις μηνες περιπου και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...Το τηλεφωνο ειναι ταχυτατο και χωρις κολληματα ή αλλα παραξενα.Και ειναι στοκ.Απειραχτο..Μαμα...

Οταν και αν , αρχισει να με χαλαει (πραγμα δυσκολο) τοτε ισως πιασω τις custom rom.Αλλα μεχρι τοτε....

Η μπαταρια ειναι καλα ?  ΤΥΧΕΡΕ 

• Like 1

ποιες να πιασειςςςςς;

χαχαχαχα kNOOOOOOOOOOOx !!!!!!!!!!!

• Like 1

θα βγαζει κι αυτο μπλε οθονες η ειναι αποκλειστικοτητα του iphone?

Μπλε οθονες δεν θα βγαζει αλλα θα σκανε οι μπαταριες σαν ποπ-κορν και θα ανεβαζει θερμοκρασιες οπως μονο οι προκατοχοι του ξερουν να κανουν

• Like 4

cool αρα ποιος ο λογος να τα παρει καποιος αυτα τα κινητα?

Σωστα,ας παρουμε ολοι κινητα που κανουν 100 ευρω αφου δεν εχουν καμια διαφορα με το πιο ακριβα και  ας βαφτισουμε οσους παιρνουν ακριβα κινητα κοροιδα .Θα πουλησω το αμαξι μου και θα παρω Lada εχω βαρεθει να ειμαι κοροιδο ...

• Like 16

Το σημαντικό στην είδηση είναι η αυξημένη αυτονομία που (ελπίζουμε) θα προσφέρει η νέα cpu και όχι τα αποτελέσματα των (πειραγμένων έτσι και αλλιώς ) benchmarks.

• Like 2

Έτσι, κάντε τους κατόχους του S4 να νιώσουν ακόμα πιο χάλια.

έχω s4 δεν νιώθω χάλια, έχω stock και δεν βρίσκω λόγο να βάλω άλλη ρομ , είναι από τοπ κινητά σε αυτήν την φάση, και το s5  θα είναι πλήρως συμβατό  με το δικό μου , μπορεί να είναι λίγο ποιο γρήγορο , αλλά δεν με ενδιαφέρει σε αυτήν την φάση, ίσως τον επόμενο χρόνο   , μακάρι να είναι τόσο εντυπωσιακό που να το πάρουν πολλοί , απλά θα κάνει την δική μου ζωή (από άποψη συμβατότητας)   ευκολότερη. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...