Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω ένα κινητό με ταβάνι τα 200€.

Όπως το σκέφτομαι εγώ είμαι μεταξύ samsung core και galaxy mini 3.

Βλέπω ότι έχουν την ίδια ram αλλά το mini έχει καλύτερη οθόνη.

Θα ήθελα την άποψη σας μεταξύ των δύο  αλλά και υπάρχει κάποια άλλη πρόταση.

Δημοσ.

Μαλλον το core ειναι πιο καινουργιο , μεγαλυτερη οθονη και μεχρι 64gb επεκτραση. Δεν ειναι και μεγαλες οι διαφορες τους.

Δημοσ.

τσεκαρε το xperia t στα 220 πλέον αξιζει και με το παραπάνω πολύ ανώτερο απο αυτά που αναφέρεις https://www.skroutz.gr/s/2504972/Sony-Xperia-T.html?from=catspan. τα 20Ε που θα δωσεις παραπανω τα αξίζει αφου παιρνεις κινητό 3 επιπεδα πανω απο τα low end που αναφερεις

• Like 1
Δημοσ.

τσεκαρε το xperia t στα 220 πλέον αξιζει και με το παραπάνω πολύ ανώτερο απο αυτά που αναφέρεις

συμφώνω και προσθέτω το xperia L στα 185 ευρώ που είναι και φθηνότερο και πιο καινούργιο . Το Τ είναι και για αυτούς που είναι απαιτητικοί και στην κάμερα . και τα δυό κινητά είναι vfm και ανώτερα από τα 2 που έγραψε αρχικά

Δημοσ.

Όντως πολύ καλό το xperia t.Μάλλον εκεί θα καταλήξω.

Να κάνω μία ερώτηση όμως,είναι λογική η διαφορά τιμής στα καταστήματα του skroutz με τα καταστήματα κινητής?Βλέπω πχ στον Link.png Site: Γερμανό να έχει 399€ !

Δημοσ.

ναι ναι λογικότατη, μη ψαρώνεις με τα καπέλα των μεγάλων αλυσιδων. παίρνεις τηλέφωνο πx στο phonegallery η στο portal365 που έχουν και καλές αξιολογήσεις και τους ρωτάς αν το κινητό προορίζεται για χώρα της ευρωπαικής ένωσης για να σαι καλυμμενος με την εγγυηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...