giorgos1966 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα σας.Πως γινετε η γραφη οπως πχ.σε αυτην την φωτογραφια;(ονομασια πανω στην καρεκλα).Τι προγραμμα εκτος του photoshop ευκολο υπαρχει;[/url] Uploaded with http://imageshack.com'>ImageShack.us
TheELF Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Με το gimp βάζεις τα γράμματα σε δικό τους layer και το επεξεργάζεσαι με την λειτουργία perspective http://docs.gimp.org/en/gimp-tool-perspective.html
micos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Πέρα από την προοπτική και το μέγεθος και θέση πρέπει να επεξεργαστής και τον τρόπο μίξης του layer αυτού. Μάλλον overlay είναι στην εικόνα για να μπορέσει να εξισορροπηθεί το χρώμα του backround με το χρώμα του κειμένου ή να επιλέξεις το χρώμα κειμένου και το χρώμα σκιάς εσύ. Πάντως κάτι πολύ εύκολο δεν είναι. Αν έχεις photoshop εδώ είναι η μακέτα του παραπάνω. http://www.mediafire.com/download/61kjf77mmlw4qga/TEST.rar
giorgos1966 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πέρα από την προοπτική και το μέγεθος και θέση πρέπει να επεξεργαστής και τον τρόπο μίξης του layer αυτού. Μάλλον overlay είναι στην εικόνα για να μπορέσει να εξισορροπηθεί το χρώμα του backround με το χρώμα του κειμένου ή να επιλέξεις το χρώμα κειμένου και το χρώμα σκιάς εσύ. TEST.jpg Πάντως κάτι πολύ εύκολο δεν είναι. Αν έχεις photoshop εδώ είναι η μακέτα του παραπάνω. http://www.mediafire.com/download/61kjf77mmlw4qga/TEST.rar Φιλε photoshop εχω αλλα τα βηματα πως το κανω δεν ξερω.....Ουφ δυσκολο ειναι εε!Ενταξει το βρηκα πως γινετε σε φωτο.Αλλα εαν ειναι ας πουμε 30 φωτογραφιες κ θελω να βαλω μια επιγραφη σε ολες;Πως γινετε αυτο που θα φτιαξω -γραψω να το βαλω σε πολλες φωτο; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2013 από giorgos1966
micos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Αφού κάνεις το layer με το κείμενο θα διαγράψεις το background και θα το σώσεις σαν psd για να το έχεις αυτόνομο. Μετά φορτώνεις την φώτο και μεταφέρεις το layer αυτό πάνω στη φωτογραφία ή το επιλέγεις και το κάνεις copy-paste. Από την στιγμή που θα το έχεις έτοιμο και ρυθμισμένο όπως θέλεις θα μεταφέρονται και οι ρυθμίσεις αυτές. Κάνεις flatten Image τα layers από το μενού και σώζεις σαν jpg. Μπορείς να το κάνεις με batch από το μενού file->automate ή να καταγράψεις ένα macro και να το επαναλαμβάνεις αλλά για 30 φωτογραφίες δεν είναι κάτι τρομερό για να μπλέξεις με κάτι τέτοιο, εκτός αν θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου στο ps. Η μακέτα που δίνω στο λινκ έχει το layer έτοιμο με τις ρυθμίσεις του για να το δεις πως είναι.
giorgos1966 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Αφού κάνεις το layer με το κείμενο θα διαγράψεις το background και θα το σώσεις σαν psd για να το έχεις αυτόνομο. Μετά φορτώνεις την φώτο και μεταφέρεις το layer αυτό πάνω στη φωτογραφία ή το επιλέγεις και το κάνεις copy-paste. Από την στιγμή που θα το έχεις έτοιμο και ρυθμισμένο όπως θέλεις θα μεταφέρονται και οι ρυθμίσεις αυτές. Κάνεις flatten Image τα layers από το μενού και σώζεις σαν jpg. Μπορείς να το κάνεις με batch από το μενού file->automate ή να καταγράψεις ένα macro και να το επαναλαμβάνεις αλλά για 30 φωτογραφίες δεν είναι κάτι τρομερό για να μπλέξεις με κάτι τέτοιο, εκτός αν θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου στο ps. Η μακέτα που δίνω στο λινκ έχει το layer έτοιμο με τις ρυθμίσεις του για να το δεις πως είναι. Aα ωραια φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.Με βοηθας στα μεγιστα.Θα το κανω ετσι οπως λες.Ξερεις το θελω ετοιμο να φτιαξω ενα, με το ονομα μου κ να το βαζω σε οσες φωτο κατα καιρους βγαζω....Για αυτο ειπα ενα παραδειγμα 30 φωτογραφιων.Θελω να το εχω παντα.
giorgos1966 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα.Μπα δεν μπορω να το φτιαξω οπως θελω.Ηθελα το συγκεκριμενο να το κανω ετσι με λευκα γραμματα: © foto G.Rousetis Kαι καπως καλλιτεχνικα κ με οβαλ ας πουμε σχημα....Κολαω στο σημα των πνευματικων δικαιωματων.
micos000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Κάντο copy-paste από εδώ όπως το έγραψες ή κλέψε κανένα όμορφο από εδώ (https://www.google.gr/search?q=copyright+logo&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=CnteUtmmJYPA0QXwwIC4Bg&ved=0CCwQsAQ&biw=1280&bih=909)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα