lambros Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 ΚΑλημερα σας, Winxp φορτωνουν αργα, εγινε φορματ, hdd sentinel 100% , εχει βεβαια 1γιγα ραμ αλλα τοσο ειχε και πριν. Καρτα γραφικων onboard.asus mb εγινε σκαν στο υπολογιστη με avast, superantispyware,malwarebytes ΚΑΘΑΡΟΣ. Αλλη σκεψη?
Jannis64 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δες μήπως φορτώνουν πολλά προγράμματα ταυτόχρονα μαζί με τα Windows.
lambros Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 <p>Δες μήπως φορτώνουν πολλά προγράμματα ταυτόχρονα μαζί με τα Windows.</p> Και μετα τι κανω?ξερω πως παει αργα και θελει αλλα 2γιγα μνημη αλλα πριν το φορματ στροφαρε καλύτερα.
Jannis64 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Και μετα τι κανω?ξερω πως παει αργα και θελει αλλα 2γιγα μνημη αλλα πριν το φορματ στροφαρε καλύτερα. Στα Windows XP και το 1GB μνήμης που διαθέτεις είναι ικανοποιητικό και δεν αποτελεί λόγο για να φορτώνουν αργά. Κατέβασε το CCleaner και μέσα από αυτό, πέρα των άλλων δυνατοτήτων που έχει, μπορείς να ελέγξεις και ποια προγράμματα θα εκκινούν με τα Windows: Ανοίγεις το CCleaner > Εργαλεία > Εκκίνηση > Καρτέλα Windows > Από εδώ επιλέγω το πρόγραμμα που θέλω και > Απενεργοποίηση ή Ενεργοποίηση Το φόρτωμα πολλών προγραμμάτων ταυτόχρονα με τα Windows μπορεί να είναι μία από τις αιτίες του προβλήματός σου.
lambros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 chipset,sata drivers εχεις περασει; κομπλε, κανενα ερωτηματικο στους drivers Στα Windows XP και το 1GB μνήμης που διαθέτεις είναι ικανοποιητικό και δεν αποτελεί λόγο για να φορτώνουν αργά. Κατέβασε το CCleaner και μέσα από αυτό, πέρα των άλλων δυνατοτήτων που έχει, μπορείς να ελέγξεις και ποια προγράμματα θα εκκινούν με τα Windows: Ανοίγεις το CCleaner > Εργαλεία > Εκκίνηση > Καρτέλα Windows > Από εδώ επιλέγω το πρόγραμμα που θέλω και > Απενεργοποίηση ή Ενεργοποίηση Το φόρτωμα πολλών προγραμμάτων ταυτόχρονα με τα Windows μπορεί να είναι μία από τις αιτίες του προβλήματός σου. το ξερω οτι το 1γιγα φτανει, εχω κανει σκαν στο υπολογιστη με avast, superantispyware,malwarebytes ΚΑΘΑΡΟΣ. θα κανω και με το ccleaner τωρα για ποια προγραμματα θα τρεχουν στην αρχη εχω απενεργοποιηση τα αχρηστα με το msconfig για να δουμε
Jannis64 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Πώς εννοείς το "φορτώνουν αργά"? Σε ποιο σημείο γίνεται η καθυστέρηση (όταν φορτώνουν οι μπάρες των XP, στην οθόνη καλωσορίσματος, στην εμφάνιση της επιφάνειας εργασίας)?
άδικος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Τσέκαρε από τη διαχείριση συσκευών, στους ide controllers μήπως ο δίσκος έχει μπει σε pio mode.
guardianx71 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Αν έχεις κάνει ενημερώσεις , δες αν έχεις το net framework 3.5 και το 4 . Αν ναι απεγκατέστησε τα.
lambros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Τσέκαρε από τη διαχείριση συσκευών, στους ide controllers μήπως ο δίσκος έχει μπει σε pio mode. εχει σατα δισκο. Πώς εννοείς το "φορτώνουν αργά"? Σε ποιο σημείο γίνεται η καθυστέρηση (όταν φορτώνουν οι μπάρες των XP, στην οθόνη καλωσορίσματος, στην εμφάνιση της επιφάνειας εργασίας)? κολλαει σε ασχετα πραματα, οπως επιφανεια εργασειας , default screensaver , οταν εισαι στο ιντερνετ με διαφορα προγραμματα , ie, chrome,firefox,skype,ακους μουσικη, βλεπεις βιντεο youtube και αλλες φορες κανει και ρεσετ μονο του , κλεινει και ανοιγει μονο του, εκει που δουλευεις ή δεν δουλευεις. Αν έχεις κάνει ενημερώσεις , δες αν έχεις το net framework 3.5 και το 4 . Αν ναι απεγκατέστησε τα. δυστηχως χρειαζονται για μια εφαρμογη αυτα, εχω κανει ολες τις ενημερωσεις.
lambros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Σας στελνω και screenshot με της θερμοκρασιες. Λετε να τον λυσω να βαλω παστα στην cpu? Λετε να τα εχει φτησει η ενσωματομενη καρτα γραφικων (λογο πολυ fb,youtube, friv)? Λετε να φταιει PSU? Ντα δεν εχει και πραμα αλλο Παντως και με κρυο υπολογιστη τον ανοιγεις και υπαρχει φορα που θα κολησει.
άδικος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 εχει σατα δισκο. Το ξέρω, αλλά στη περίπτωση σου θα αναφέρεται ως "ide channel". Μπορεί να έχει περάσει σε pio mode, έλεγξε το. Πάντως οι θερμοκρασίες σου είναι πολύ υψηλές. Ανοίγεις, καθαρίζεις, δούλεψε το με ανοιχτό πλαϊνό, αν χρειαστεί αλλάζεις πάστες κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα