stavros88 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Επειδή ειμαι απο κιν λογικά θα απαντησω αργότερα σε ολόκληρο το ποστ. Προς το παρόν σου λέω πως, το live έχει ότι το PS συν κάποια παραπάνω πράγματα (channels για tv κλπ) με τις ίδιες τιμές + τα Xbox rewards, οποτε ειναι και κοντά στο gaming και στα social και το χρησιμοποιείς ΕΣΥ όπως θες. Επίσης μην μιλάτε για γραφικά, γιατι ειναι κονσόλες. Όποιος θέλει γραφικάρες πάει σε πισι πίστεψε με η διάφορα στις τηλεοράσεις μας Xbox vs ps4 στο ίδιο game ειναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες Συμφωνω για τα γραφικα σιγουρα.Το ps plus ομως ειναι πολυ πιο κοντα στο gaming απο το live απ οσο νομιζεις.Δες παιχνιδια που εχει προσφερει,ολα ειναι ενα και ενα.Και επειδη για Ελλαδα μιλαμε,κονσολα+tv δεν υπαρχει απλα
Windows8 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Συμφωνω για τα γραφικα σιγουρα.Το ps plus ομως ειναι πολυ πιο κοντα στο gaming απο το live απ οσο νομιζεις.Δες παιχνιδια που εχει προσφερει,ολα ειναι ενα και ενα.Και επειδη για Ελλαδα μιλαμε,κονσολα+tv δεν υπαρχει απλα1. Εδώ μιλαμε για το τι προσφερουν οι κονσόλες σαν κονσόλες, όχι αν θα εχει tv η ελλαδα η το πακισταν 2. Φυσικα εχει βγαλει παιχνιδαρε το ps αλλα και το Xbox εχει βγαλει ένα από τα πιο επιτυχημένα games το HALΟ (μερικοι περνουν Xbox μονο για αυτόν τον λογο φαντασου) εχει βγαλει το Forza που πλεον είναι το καλυτερο racing game με διαφορα. 3. Το Xbox Live κατ εμε είναι ανωτερο από το network για πολλους λογους, non lag, multitasking, καλυτερο Chat, και φυσικα για εμενα και πολλους αλλους θελαμε τα Social από το 360 και πλεον εγιναν πολύ καλυτερα στο One οποτε είναι μονόδρομος. Τωρα, αν δεν σου αρεσουν τα σοσιαλ καθολου, δεν τα χρησιμοποιείς η πας σε ps4, so easy. Σημασια εχει ποια θα είναι η Leading Console σε αυτή την γεννια, και αν είναι παλι το Xbox θα είναι άλλο ένα μειωνεκτιμα για το ps ξες γιατι πιστευω. Παω να φτιαξω καφεδακι και τοστ, και να λιωσω στο Breaking Bad. Καλημέρα menz!
stavros88 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 1.Ναι διαλεξε εσυ κονσολα για τις δυνατοτητες της στην Αμερικη.Φυσικα και το τι γινεται εδω που ζω με ενδιαφερει.Τι με νοιαζει αν ο Αμερικανος εχει NFL στην κονσολα του? 2.Σου λεω για το ps plus που δινει με 50 ευρω το χρονο δεκαδες παιχνιδια χωρις επιπλεον χρεωση.Εχει μεινει πολυ πισω στα exclusive πλεον το xbox. 3.Δεν ξερω ουτε ενα ατομο που θα επιλεξει κονσολα επειδη ειναι πιο social.Αν ειναι δυνατον,ασε που και το ps4 τα εχει πλεον αυτα τα αδιαφορα.Αδιαβαστο σε πιανω.Για νεες κονσολες μιλαμε τωρα οχι για το ps3. Καλημερα! .
Lomar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 1. Εδώ μιλαμε για το τι προσφερουν οι κονσόλες σαν κονσόλες, όχι αν θα εχει tv η ελλαδα η το πακισταν 2. Φυσικα εχει βγαλει παιχνιδαρε το ps αλλα και το Xbox εχει βγαλει ένα από τα πιο επιτυχημένα games το HALΟ (μερικοι περνουν Xbox μονο για αυτόν τον λογο φαντασου) εχει βγαλει το Forza που πλεον είναι το καλυτερο racing game με διαφορα. 3. Το Xbox Live κατ εμε είναι ανωτερο από το network για πολλους λογους, non lag, multitasking, καλυτερο Chat, και φυσικα για εμενα και πολλους αλλους θελαμε τα Social από το 360 και πλεον εγιναν πολύ καλυτερα στο One οποτε είναι μονόδρομος. Τωρα, αν δεν σου αρεσουν τα σοσιαλ καθολου, δεν τα χρησιμοποιείς η πας σε ps4, so easy. Σημασια εχει ποια θα είναι η Leading Console σε αυτή την γεννια, και αν είναι παλι το Xbox θα είναι άλλο ένα μειωνεκτιμα για το ps ξες γιατι πιστευω. Παω να φτιαξω καφεδακι και τοστ, και να λιωσω στο Breaking Bad. Καλημέρα menz! Κάνεις λάθος, το ps4 είναι social gaming console (περισσότερο απο το one, έχει ακόμα και κουμπί share), το one είναι social γενικότερα, πολύ spam για τον gamer... To plus και να μη τελειοποιηθεί σαν το Live δεν επηρεάζει καθόλου το gameplay (mic υποστηρίζουν σωστά και τα 2). Το forza ΔΕΝ είναι μακράν το καλύτερο, απλά κοντράρεται με το gran turismo και κάποιοι λένε οτι το 2ο είναι ο καλύτερος simulator. αλλά δεν καθορίζουν τα racing παιχνίδια μια ολόκληρη κονσόλα. Επίσης το halo, ε νταξ τα έχει φάει τα ψωμιά του και δεν ανήκει καν στα σοβαρά fps (battlefield, cod), άσε που το αντίστοιχο αποκλειστικό στο ps, το killzone έχει το ίδιο φανατικό κοινό και καλύτερα γραφικά αλλά ίσως υστερεί στο multiplayer σε σχέση με το halo.
lepaterious Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 δεν το παρουσίασα ως φακέλωμα απο τη m$, εσύ το παρερμήνευσες έτσι. Είπα (ειρωνικά και όχι αναρχοκομουνιστικά/λιακοπουλικά που το παρουσιάζεις) οτι δεν με ενδιαφέρει στη κονσόλα που έχω για games να παρακολουθώ άσχετα social, media reports. Για το hacking έχεις δίκιο κανείς δεν είναι τέλειος και φυσικά δε ξέρεις τι σε περιμένει, ειδικά αν έχεις μεγάλη -και πρόσφατη- ιστορία. Θα μπορούσα να στο γυρίσω στα rrod, αλλά θα γινόμουν χειρότερο φανμπόυ απ'οτι είμαι η απάντηση που σου έδωσα πιστεύω ήταν ανάλογη του ύφους (και με αντικειμενική, όχι αισθητική επιχειρηματολογία) που απάντησες στον VagelisDer, λες και σου έθιξε το σπίτι ή το έργο σου. Όσο για το θέμα συνήθειας μεταξύ του ui win8 και xbox, τι να πω, αν αυτό είναι κριτήριο για να πάρεις κονσόλα, και σου χαλάει το gameplay, απλά γελάω, αλλά ειλικρινά σέβομαι την ιδιοτροπία του καθενός. Για τα specs/γραφικά πάλι έχεις δίκιο, αν και όχι στον υπερβολικό βαθμό που το παρουσιάζεις, επίσης δε με απασχολεί ps3/360, δεν θέλω να αγοράσω κάποιο απο αυτά. Το προφανές δίλημα είναι ps4/one, όχι αν οι μετοχές της sony/m$ μακροπρόθεσμα είχαν απόδοση (μόνο με αυτό το σκοπό έχει νόημα αυτό που έγραψες). Αλλά μιας και το πήγες εκεί, μη ξεχνάς οτι τα γραφικά εξαρτώνται απο το πόσο καλό devkit έχει η κάθε εταιρεία και την εμπειρία των στούντιο (360->x86, ps3->cell, νέα και άγνωστη αρχιτεκτονική, άρα μεγαλύτερο learning curve). Πάλι όμως είναι άσχετο γιατί δεν θέλω να αγοράσω 360 ή ps3, πάλι λάθος κατάλαβες. Αλλά και εκεί ακόμα τα προγνωστικά είναι υπέρ ps4, η τωρινή γενιά έχει x86 AMD Jaguar 8core και AMD/ATI gpu, άρα αφού είναι ίδιο το learning curve (του ps4 λόγο της εννοποιημένης ram ίσως είναι λίγο μεγαλύτερο, αλλά λόγο ύπαρξης cuda και opencl τα τελευταία χρόνια τα στούντιο είναι πολύ καλά προετοιμασμένα για heterogenous architectures), το hardware θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο. και ναι πάλι έχεις δίκιο στη τελική είναι (αδιάφορα για εμένα) καλύτερο το ui του 360, αλλά πάλι το παρουσιάζεις τραγικά. παρόλα αυτά το θεωρώ γελοίο αυτό να χαλάσει την εμπειρία του gaming. Στο one μπορεί να είναι σημαντικότερο το εύχρηστο ui διότι περισσότερο εστιάζει στο γενικότερο home entertainment, παρόλα αυτά σου έγραψα πιο πάνω τα θέματα για τα δανεικά παιχνίδια και το -παραλίγο- επι χρέωση multiplayer εκ μέρους της ms, που αυτά πραγματικά υποβαθμίζουν το gaming. Τωρα αν θεωρείς οτι και σε αυτό και στο προηγούμενο ποστ δεν έχω γράψει κάνενα αντικειμενικό και σοβαρό επιχείρημα, ενώ η δική σου υποκειμενική, αισθητική και αφηρημένη κριτική είναι σοβαρότερη, το θεωρώ τρολιά και πάω πάσο. Για τις φαντασίες σου περι φακελώματος, δες τι έγραψα στον απο πάνω. Εν ολίγης κατάλαβες ότι να'ναι. Για τα games με υποχρεωτική κάμερα, είναι προφανές οτι είναι για αυτούς που ΘΕΛΟΥΝ να παίξουν ανάλογα παιχνίδια και δεν υποχρεώνει κάνενα στούντιο ούτε η sony ούτε η ms να ενσωματώσουν στο gameplay την κάμερα. Κάνεις λάθος ακόμα και για το kinect. Το αγοράζεις υποχρεωτικά αλλά δε το χρησιμοποιούν υποχρεωτικά όλα τα games. Ίσως το μικρόφωνό του. Οπότε καλό είναι να κρατήσεις τις υποθετικές συνωμοσιολογίες σου περί κρυφών χρεώσεων για εσένα μέχρι να έχεις αποδείξεις για αυτά που λες (αν δλδ η sony κάνει υποχρεωτική τη χρήση κάμερας) -> φιλική συμβουλή, ότι θέλει λέει ο καθένας ελεύθερα. Για τις αλλαγές στις κονσόλες μάλλον αναφέρεσαι στα επιπλέον 150mhrz της cpu και στα 53mhrz της gpu. Επειδή μάλλον δεν έχεις ιδέα απο αρχιτεκτονική η/υ, η gddr5 που είναι κοινή για cpu και gpu κάνει τεράστια διαφορά σε σχέση με τα παραπάνω ψίχουλα, σε συνδυασμό με το μειωμένο bottleneck λόγο της άμεσης προσπέλασης σε κοινά τμήματα της ram απο cpu και gpu. Αυτό είναι αντικειμενικό και όχι κάτι που παίζεται. Διάβασε και τα παραπάνω που έγραψα για τη κοινή πλέον αρχιτεκτονική και καταλαβαίνεις πως άσχετα με το τι έγινε στη προηγούμενη γενιά, πλέον είναι ξεκάθαρο ποια κονσόλα θα έχει καλύτερα γραφικά (εκτός και αν τα σκατώσει στο api του dev kit η sony και συγκεκριμένα στις συναρτήσεις για δέσμευση μνήμης μεταξύ cpu και gpu). Τέλος φίλε μου lepaterious κανείς δε στραβώνει με τα εξτρα του one. Απλά δε δεχόμαστε όσοι γουστάρουμε κυρίως gaming να μας παρουσιάζουν οτι το one είναι καλύτερο επειδή είναι media/content oriented. Απλά η Rihanna και το mtv δεν έχουν σχέση με το gaming για κάποιους. Σεβόμαστε όμως εσάς που τα θέλετε στη τηλεόρασή σας, είναι καλή φάση, αλλά περιτή για εμάς, +100$ και χωρίς πολλά exclusive του ps4 που τα προτιμούμε απο αυτά του one Πιστεύουμε (οι ps4 fanboys) οτι το ps4 είναι πιο κοντά στο gaming απο το one. Ειδικά με τα αρχικά σχέδια της ms να χρεώνει ακόμα και το multiplayer και να πρέπει να ξαναγοράσεις δανεισμένο game... (κάτι έλεγες για ύπουλες χρεώσεις ) @stauros88 απο τι θυμάμαι το ryse όταν το είχαν πρωτοπαρουσιάζει η crytec είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να φάει ακυρο το game,πράγμα που τώρα το βγαζει επίσης δεν ξέρουμε πόσο αποτελεσματικός είναι ο αισθητήρας όπως και επίσης δεν ξέρουμε αν μέσα στο game υπάρχει ο πρώτη μορφή και απλα δεν το έχουν δείξει ακομα σαν εκπληξουλα ένα πράγμα... @lomar Μιλάω υποθετικά φυσικό είναι αφου δεν έχουν κυκλοφορήσει ενώ εσύ μιλάς και είσαι σίγουρος να δουμε ποιος θα φάει την παπαρα πρώτος.. Απο αρχιτεκτονική δεν νομίζω να μπορείς εσύ κάτι να με μάθεις γιατι το παίζεις ο απολυτος μάστερ,επίσης δεν έχεις ιδέα πόσο καλά ξέρω απο αρχιτεκτονική...Αφηνω πολλά πράγματα ασχολίαστα απο την απαντηση σου γιατι είσαι φανμποι και δεν βλεπω να καταλάβεις πολλά απλα το μόνο που θα πω είναι ότι και η sony και η ms έχουν βάλει τα ίδια πράγματα στις κονσόλες τους και δεν μιλάω για hardware.Το xbox επειδή κάνει και αλλα πράγματα αυτοματα δεν είναι παιχνιδομηχανη αυτο είναι ηλιθιότητα των φανμποι που αδυνατούν να κατανοήσουν ότι η κονσόλα θα κάνει και αλλα πράγματα όπως πιστεύω και η σονυ θα τα έχει απλα δεν τα διαφήμισε τόσο πολύ επικεντρωθικε σε αλλα πράγματα τέλος.. Εγω εχω κανει preorder και τις 2 κονσολες στην Γερμανια και την μερα που θα βγει το ps4 θα το εχω απλα ειμαι σιγουρος οτι θα με απογοητευει η sony ειτε γιατι το psn θα εχει τα ιδια χαλια με το προηγουμενο η γιατι δεν θα κανει αυτα που υποσχεται...Επισης και οι 2 κονσολες εχουν καποια εξτρα δεν σημαινει οτι ειναι λιγοτερο παιχνιδομηχανη η καθε μια...ετυχε να εχω πολλα πραγματα με ταμπελα sony και μπορω να σου πω οτι ειναι αρκετα απογοητευτικη για μενα. Επισης πλεον και η sony σε χρεωνει για multiplayer να το κανει μηπως και φτιαξει καπως το μπαχαλο που εχει..αν φυσικα εχει την διαθεση να εχει ολη την διαρκεια του κυκλου του ps4 καπου 6-7 χρονια θα ειναι λογικα να υποστηριζει τα σημερινα παιχνιδια σε server η θα τα υποστηριζουν οι Publisher μεσω δικων τους..γιατι συνηθως ο κυκλος ενος game σταματαει καπου στα 2 χρονια εκτος και αν λεμε για το One οπου θα εχουν διαρκη υποστηριξη ολοι οι τιτλοι για παντα.. Θα συμφωνησω μαζι σου μονο στο κομματι με το dev kit που θα δωσει....η sony Επισης δεν ξερω αν προσεξες την λεπτομερια που εχει το one οπου θα παιζεις το games σου και τα γραφικα θα γινονται render real time στους server της ms και θα τα βλεπεις ολα κρυσταλλο συν οτι θα μειωνει την επεξεργαστικη ισχυ του μηχανηματος και θα το κραταει κρυο..μακαρι να γινοταν αυτο και στο Pc.Τωρα αν δεν εχεις ιντερνετ δεν πειραζει θα ζοριζεις το μηχανημα.. οσο για το Kinect ασε να δουμε πρωτα το 2.0 με το One και μετα απο ενα χρονο και βαλε θα πουμε ποσα game το χρειαστηκαν....η ποσο χρειαστηκε αστην αυτη την γενια μιλαμε για την επομενη
lepaterious Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Κάνεις λάθος, το ps4 είναι social gaming console (περισσότερο απο το one, έχει ακόμα και κουμπί share), το one είναι social γενικότερα, πολύ spam για τον gamer... To plus και να μη τελειοποιηθεί σαν το Live δεν επηρεάζει καθόλου το gameplay (mic υποστηρίζουν σωστά και τα 2). Το forza ΔΕΝ είναι μακράν το καλύτερο, απλά κοντράρεται με το gran turismo και κάποιοι λένε οτι το 2ο είναι ο καλύτερος simulator. αλλά δεν καθορίζουν τα racing παιχνίδια μια ολόκληρη κονσόλα. Επίσης το halo, ε νταξ τα έχει φάει τα ψωμιά του και δεν ανήκει καν στα σοβαρά fps (battlefield, cod), άσε που το αντίστοιχο αποκλειστικό στο ps, το killzone έχει το ίδιο φανατικό κοινό και καλύτερα γραφικά αλλά ίσως υστερεί στο multiplayer σε σχέση με το halo. Ενταξει εδω τρολλαρεις...
Lomar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Απο αρχιτεκτονική δεν νομίζω να μπορείς εσύ κάτι να με μάθεις γιατι το παίζεις ο απολυτος μάστερ,επίσης δεν έχεις ιδέα πόσο καλά ξέρω απο αρχιτεκτονική...Αφηνω πολλά πράγματα ασχολίαστα απο την απαντηση σου γιατι είσαι φανμποι και δεν βλεπω να καταλάβεις πολλά απλα[...] αφήνεις πολλά ασχολίαστα γιατί φαίνεται οτι δε γνωρίζεις για τι πράγμα μιλάω. Το πάιζω "μάστερ" επειδή έχω τεχνική επιχειρηματολογία; Εκτός απο προσωπικές επιθέσεις και 0 τεχνικά επιχειρήματα/γεγονότα έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις, ή απλά ισχυρίζεσαι με αλαζονία οτι "δεν βλεπω να καταλάβεις πολλά απλα" επειδή πρέπει οπωσδήποτε να μου τη πείς; Επίσης ξέρω οτι είσαι άσχετος απο αρχιτεκτονική η/υ απο αυτά που γράφεις. μόνος σου εκτίθεσαι. αν έχεις κόμπλεξ με την ασχετοσύνη σου, διάβασε, μάθε και μη μειώνεις εμένα επειδή δε σε "βολεύει" η αλήθεια των γεγονότων. Τα σχόλια μου για το ποια είναι η πιο gaming-oriented, ήταν για το αρχικό, επιθετικό σχόλιο του windows8 στον απο πάνω του για το ui. Η sony έτσι γενικά και αόριστα περιμένεις απο τώρα να σε απογοητεύσει. Καθόλου προκατάληψη. Δε κατάλαβα γιατί πιστεύεις οτι τρολλάρω, αν θεωρείς το halo uber-fps δικαίωμα σου, διαφωνώ, τέλος.
Lomar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 αυτό για τους server της ms το είχε ανακοινώσει 1η η sony για games του ps3 Gaikai, ήδη δοκιμασνένης, δημοφιλούς και επιτυχημένης υπηρεσίας.για τη χρέωση στο multiplayer της sony έχεις δίκιο τώρα το είδα, με ξενέρωσε...
lepaterious Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δεν θα μπω στην διαδικασια να αναλύω τώρα για την αρχιτεκτονική γιατι σε αυτα τα θέματα δεν βγαίνει ακρη αμα θες σε pm το αναλύουμε όσο θες δεν βρισκω ιδιαιτερο λόγο να επιλέξει gddr σε σχση με ddr και κατά πόσο το λειτουργικό είναι ικανό να την χρησιμοποιεί εκτός και αν έχει κάποια άλλη μνήμη που δεν φαίνεται και χρησιμοποιεί και αφηνει καθαρή την gddr για τα games.Τωρα αυτο με το gaikai το χρησιμοποιεί?Επίσης θεωρώ ποιο ανωτερο το halo γενικα απο το bf & cod γουστα είναι αυτα δεκτό. Η σονυ ανα καιρους με εχει απογοητευσει δεν ειναι κατι καινουργιο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα