Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες,εχω στην κατοχη μου ενα 4s το οποιο ξεκλειδωσα με gevey αλλα τρωει κολληματα κ καποιες φορες αναγνωριζει την κοσμοτε καρτα μου κ αλλες λεει  δεν υποστηριζει τον παροχο,εχουμε καποον αλλο τροπο γ μονιμο ξεκλειδωμα?θα εκτιμουσα οποιαδηποτε συμβουλη...ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα παιδες,εχω στην κατοχη μου ενα 4s το οποιο ξεκλειδωσα με gevey αλλα τρωει κολληματα κ καποιες φορες αναγνωριζει την κοσμοτε καρτα μου κ αλλες λεει  δεν υποστηριζει τον παροχο,εχουμε καποον αλλο τροπο γ μονιμο ξεκλειδωμα?θα εκτιμουσα οποιαδηποτε συμβουλη...ευχαριστω

Μόνιμο ξεκλείδωμα μέσω ebay (ή μέσω ιδιώτη, έχω έναν που κάνει αυτή τη δουλειά, οι τιμές είναι παρόμοιες με του ebay), αλλά κοστίζει αρκετά για χώρες της Ευρώπης. Δηλαδή κοιτάς μεταξύ 80-130 ή 140 ευρώ δυστυχώς. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σουηδία πιθανώς να ναι λιγότερο. Γενικά Ευρώπη εκεί κυμαίνονται οι τιμές (εκτός αν συνέβη κάτι και έπεσαν). Γύρω στα 80 ευρώ και πάνε (ψάχναμε για Ελβετία και Ισπανία και αγγλία πριν κανα 5μηνο)

Δημοσ.

Μου δωσε μια συναδελφος να της  φτιαξω και τα σχετικα ενα iphone 4s  απο σουηδια που της το στειλε ο ανηψιος της οποιος προχωρησε σε ξεκλειδωμα απο κει μεσω της apple. Το θεμα ειναι οτι εγω εκανα αναβαθμιση στην τελευταια version γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειται να της κανω και jailbrake κτλ αφου ουτος η αλλος ειναι ασχετη και ενω ολα ωραια και καλα μου εμφανιζει πλεον τον φορεα εδω της  cosmote αρα εγινε το unlock, μετα την αναβαθμιση, το itunes δεν το αναγνωριζει καν ως divice. Και σημειωτεον το εβαλα και στο macbook μου και στο pc(wind) της αλλα ματεα. Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Μου δωσε μια συναδελφος να της  φτιαξω και τα σχετικα ενα iphone 4s  απο σουηδια που της το στειλε ο ανηψιος της οποιος προχωρησε σε ξεκλειδωμα απο κει μεσω της apple. Το θεμα ειναι οτι εγω εκανα αναβαθμιση στην τελευταια version γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειται να της κανω και jailbrake κτλ αφου ουτος η αλλος ειναι ασχετη και ενω ολα ωραια και καλα μου εμφανιζει πλεον τον φορεα εδω της  cosmote αρα εγινε το unlock, μετα την αναβαθμιση, το itunes δεν το αναγνωριζει καν ως divice. Και σημειωτεον το εβαλα και στο macbook μου και στο pc(wind) της αλλα ματεα. Καμια ιδεα?

Περίεργο αυτό. Έκανες αναβάθμιση μέσω itunes ή μέσα από τη συσκευή ΟΤΑ?

Τα itunes είναι οι καινούριες εκδόσεις ή μήπως δεν τα έχεις αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση?

Δες αυτά εδώ 

http://support.apple.com/kb/ts1538

Δημοσ.

εκανα μεσα απο την συσκευη γιατι και στα δυο που πηγα να κανω μεσα απο το itunes με το που κατεβαζε το νεο ios μετα εξαφανηζοταν το iphone ως συσκευη

Δημοσ.

εκανα μεσα απο την συσκευη γιατι και στα δυο που πηγα να κανω μεσα απο το itunes με το που κατεβαζε το νεο ios μετα εξαφανηζοταν το iphone ως συσκευη

κάτι πρέπει να παίζει με τους drivers του usb ίσως στον υπολογιστή. Για δοκίμασε να αλλάξεις θύρα USB, και δοκίμασε και με άλλο καλώδιο αν έχετε. Επίσης δες και αυτό εδώ 

http://support.apple.com/kb/ts1567

Δημοσ.

κάτι πρέπει να παίζει με τους drivers του usb ίσως στον υπολογιστή. Για δοκίμασε να αλλάξεις θύρα USB, και δοκίμασε και με άλλο καλώδιο αν έχετε. Επίσης δες και αυτό εδώ 

http://support.apple.com/kb/ts1567

υπαρχει το αντιστοιχο σε mac? γιατι προσπαθω απο το δικο μου να της το φτιαξω

εντομεταξυ το καλώδιο ειναι sentio δλδ πλαισιο αλλα το κουλο ειναι οτι πρην το αναγνωριζε και μαλιστα μου ελεγε οτι υπαρχει μια νεα εκδοση, μολης του πατησα download μετα παπαλα τελος χαθηκε.

Δημοσ.

υπαρχει το αντιστοιχο σε mac? γιατι προσπαθω απο το δικο μου να της το φτιαξω

εντομεταξυ το καώδιο ειναι sentio δλδ πλαισιο αλλα ειναι δυνατο πρην το upgrade να το βλεπει και μετα οχι?

Nαι αμέ (υπάρχει στο google με λίγο ψάξιμο :)  )

http://support.apple.com/kb/HT1747?viewlocale=en_US&locale=en_US

Δημοσ.

τππτ το κανα και αυτο δεν αλλαξε τπτ

Έχεις άλλο καλώδιο να προσπαθήσεις? Είναι το μαμίσιο το καλώδιο ή άλλο?

Δημοσ.

οχι δεν ειναι το μαμα και δεν εχω αλλο, θα δω τι θα κανω θα ψαξω απο κακεναν αλλο να βρω το γνησιο και θα δω..

ευχαριστω παντος!!!

Δημοσ.

οχι δεν ειναι το μαμα και δεν εχω αλλο, θα δω τι θα κανω θα ψαξω απο κακεναν αλλο να βρω το γνησιο και θα δω..

ευχαριστω παντος!!!

Είναι πολύ πιθανό να φταίει το καλώδιο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...