Προς το περιεχόμενο

lg g2 vs note 3 vs z1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και τα 3 κινητά είναι στην ίδια κατηγορία . εγω προτιμώ το xperia Z1 που έχει την καλύτερη κάμερα από τα άλλα 2 και στην ποιότητα της οθόνης έχει  ζωντανές εικόνες  και είναι και ανθεκτικό στη σκόνη και αδιάβροχο

Δημοσ.

Γενικα σκεφτομαι να παρω αλλο κινητο μετα το razr και δεν ξέρω ...δεν εχω προβλημα με το μεγεθος ισα ισα μου αρεσει η μεγαλη οθονη λογω οτι μπαινω πολυ στο ιντερνετ απο το κινητο ....στην αρχη σκεφτομουν για το νοτε αλλα μετα μου αρεσε πολυ το lg λογω των πολυ μικρων bezel και γενικως ειμαι ψιλο μπερδεμένος.

Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Γενικα σκεφτομαι να παρω αλλο κινητο μετα το razr και δεν ξέρω ...δεν εχω προβλημα με το μεγεθος ισα ισα μου αρεσει η μεγαλη οθονη λογω οτι μπαινω πολυ στο ιντερνετ απο το κινητο ....στην αρχη σκεφτομουν για το νοτε αλλα μετα μου αρεσε πολυ το lg λογω των πολυ μικρων bezel και γενικως ειμαι ψιλο μπερδεμένος.

Παρε το τερας νοτε 3 και μην ψαχνεσαι καθολου.

Δημοσ.

δεν ξερω και εγω γι αυτο ειμαι πιο πολυ ψημενος ,το ζ1 το βαλα πιο πολυ για να ακουσω γνωμες ειναι η αληθεια αλλα το g2 μου αρεσε πραγματικα πολυ λογο των μικρων bezel επαθα πλακα... :unsure:

Δημοσ.

και τα 3 κινητά είναι στην ίδια κατηγορία . εγω προτιμώ το xperia Z1 που έχει την καλύτερη κάμερα από τα άλλα 2 και στην ποιότητα της οθόνης έχει  ζωντανές εικόνες  και είναι και ανθεκτικό στη σκόνη και αδιάβροχο

Note 3 και ειδικα το G2 εχουν μακραν καλυτερες οθονες απο την ξεπλυμενη της σονυ.Οσο για την καμερα θυμαμαι οταν εκανα ερευνα αγορας πριν καποιο καιρο που ανακαλυψα οτι η καμερα του Z ηταν πολυ χειροτερη απο S4 και Note 2 ακομα

Δημοσ.

To g2 έχει πρόβλημα στην αυτόματη κλήση pick-up και ως andoid Phone η lg δεν δείχνει και να τη νοιάζει πως θα εξελιχθεί στις ενημερώσεις των android .Επίσης δεν έχει την δυνατότητα για removable battery και είναι δύσκολο να εμπιστευτεί κάποιος την εταιρία Lg όταν θέλει να έxει το κορυφαίο smartphone από την άλλη το note 3 δεν έχει και καμιά σημαντική βελτιώση στη μπαταρία από samsung . To Z1 προτείνω καθώς το είδα και έχει πολύ καθαρές και ζωντανές εικόνες και πραγματικά η κάμερα του είναι πολύ καλύτερη από τα άλλα δύο . έχει και την αδιαβροχοποιήση 

Δημοσ.

Ειδα κ τα 3.

μονο το g2 μου αφησε

το wow effect,σαν κατι

πολυ ιδιαιτερο.

απο ραζρ θα πηγαινα ΜΟΝΟ σε

κατι το ιδιο ιδιαιτερο σαν το g2.

εγω θα παιρνα ειτε g2 ειτε νοτε3.

ισοτιμα κατεμε.

γενικα ομως εγω δεν θεωρω τα νοτε σαν κατι το πολυ ιδιαιτερο, αν και κατοχος των 1,2.

χμμ τελικα g2 θα αγορασω γιατι απο gs1 κ νοτε 1 ως gs4 κ νοτε 2 παντα η σαμμυ το ιδιο κιν μου πουλησε..(πωω 6 σαμμυ αγορασα!)

Lg? Imcoming babe!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Δημοσ.

Πανε πιαστα μυρικο, αμα θες μεγαλη οθονη παρε νοτε 3.

αμα θες κομψη μεγαλουτσικη οθονη παρε g2.

τα υπολοιπα ειναι αμελητεες διαφορες.

• Like 1
Δημοσ.

Οντως φιλε καλυτερα να τα δω διπλα-διπλα μονο έτσι θα αποφασίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...