Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

99,99% θα εχεις καποιο θεμα με bleeding. το ζητημα ειναι αν θα εχει πολυ ή λιγο. αν ειναι σε μικρη εκταση σε καμια γωνια της, μη μπεις στο "κοπο" να την αλαξεις, γιατι θα σου στειλουν ανακατασκευασμενη και υπαρχει η πιθανοτητα η δευτερη

να εχει πολυ περισοτερο.

απο που την παρηγγηλες;

Δημοσ.

Aπο shop4u ηλιουπολη

Αυριο θα παω να την παραλαβω.α ν τους πω να την ανοιξουμε να τη δω πριν τη παρω τι πρεπει να κοιταξω;

Δημοσ.

Εσενα σου αρεσει αυτο που βλεπεις μπροστα σου; Τι δουλειες θες να κανεις; θα εχεις ολη την ημερα μαυρη οθονη σε σκοτεινο δωματιο;

Δημοσ.

Αμφιβάλλω (και μάλιστα πολύ) αν είναι backlight bleeding αυτό.Νομίζω πως είναι η γυαλάδα της επίστρωσης της οθόνης.Δεν έχει ιδιαίτερο bleeding η οθόνη απ' όσο ξέρω.Η δικιά μου τουλάχιστον δεν έχει κάτι που μπορείς εύκολα να το παρατηρήσεις.Αυτή τη γυαλάδα τη βγάζει όμως.Απλά είναι κάτι που σε μια φωτογραφία δεν το ξεχωρίζεις από το bleeding.Αν την είχες απέναντί σου την οθόνη όμως και κουνούσες το κεφάλι θα κινείτο αντίστοιχα και η γυαλάδα, δεν είναι bleeding αυτό.

Δημοσ.

Αυριο θα τη παρω για να δουμε.

Τη θελω για να βλεπω ταινιες σε σκοταδι παντα...

Μηπως υπαρχει κατι αλλο σαυτα τα λεφτα με λιγοτερες πιθανοτητες για bleeding?τωρα που προλαβαινω ακομα που δε την εχω παρει

Δημοσ.

Αμφιβάλλω (και μάλιστα πολύ) αν είναι backlight bleeding αυτό...........(...)

μην αμφιβαλλεις καθολου @Bigi444444 μια χαρα bleeding ειναι αυτο που βλεπουμε ολοι.

εν' ταξη και η δικια μου εχει πολυ λιγο στην κατω αιστερη γωνια της αλλα δεν το αντιλαμβανομαι καθολου, γιατι το monitor δεν παιζει ποτε σε μαυρο φοντο.

αλλωστε @Hamourabi θα πρεπει να κατεβασεις την φωτεινοτητα της οθονης αρκετα, οποτε και να εχει bleeding ουτε που θα το καταλαβεις.

για μενα ειναι καλη αγορα.

Δημοσ.

Παιδια την αγορασα. δεν βλεπω ουτε dead pixels ουτε κανα τρελο bleeding. Βλεπω πολυυυυ αχνα λιγο φως στις γωνιες σε μαυρο φοντο αλλα δε με πειραζει καθολου.

Παρα πολυ ωραια ποιοτητα εικονας.

• Like 4
Δημοσ.

maik, επιμένω ότι αυτό το πράγμα στη φωτογραφία δεν είναι bleeding αλλά η γυαλάδα του πάνελ.Δε μπορεί να έχει τέτοιο bleeding μια τέτοια σημερινή οθόνη.Τουλάχιστον η μέση οθόνη που θα πάρεις.Αν ένα κομμάτι στα 10 χιλιάδες πχ είναι εντελώς προβληματικό μπορεί, αλλά το μέσο μοντέλο αυτής της οθόνης δε μπορεί να έχει τέτοιο bleeding προς θεού.Τέτοιες φωτογραφίες σου βγάζω όσες θέλεις κι εγώ.Και σου βγάζω και από την 2711 που έχω, η οποία κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα (και εντονότερα λόγω μεγέθους πάνελ), παρόλο που δεν έχει ίχνος bleeding.Σε μια στατική εικόνα άνετα μπορεί να σε μπερδέψει όμως.Δες για παράδειγμα δύο φωτό που έβγαλα μόλις.Στη μία έχω εστιάσει στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, όπου δεν φαίνεται απολύτως κανένα φως να ξεφεύγει και στην άλλη, που έχει μια μικρή κλίση, έχει γυαλάδα που άνετα ο άλλος θα την έλεγε bleeding.Και οι δύο λήψεις σε σκοτεινό δωμάτιο.Εσύ τι λες;Αν είχε bleeding δε θα φαινόταν και στις δύο;

Τέλοσπάντων, δεν έχει και πολύ νόημα η όλη συζήτηση πλέον, αφού ο φίλος είναι ικανοποιημένος.Απλά προσωπικά εξακολουθώ να πιστεύω ότι σε 4 σημεία στην οθόνη τόσο bleeding δεν έβλεπες ούτε του 2005, πόσο μάλλον σήμερα σε μια θεωρητικά καλή οθόνη.

post-64677-0-49380300-1381945545_thumb.jpg

post-64677-0-08298800-1381945561_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση.την οθονη την εχω συνδεση με DVI.

Αν τη συνδεσω με displayport(αγορασα και adaptoraki display port-hdmi) θα δω διαφορα;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επειδη χρειάζομαι νεο μονιτορ και απο πολλους εδω μεσα κατα καιρους διαβάζω οτι η καλυτερη vfm ειναι η U2312HM.

αυτο που με απασχολεί είναι αν ανταποκρίνεται σε ένα gamer.

παίζω γενικά dota 2 και μερικες φορες fps games οπως csgo,battlefield. θα ήθελα λοιπον απόψεις απο καποιον κάτοχο και μη στο θέμα ghost - blur.

ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επειδη χρειάζομαι νεο μονιτορ και απο πολλους εδω μεσα κατα καιρους διαβάζω οτι η καλυτερη vfm ειναι η U2312HM.

αυτο που με απασχολεί είναι αν ανταποκρίνεται σε ένα gamer.

παίζω γενικά dota 2 και μερικες φορες fps games οπως csgo,battlefield. θα ήθελα λοιπον απόψεις απο καποιον κάτοχο και μη στο θέμα ghost - blur.

ευχαριστώ.

Κάτοχος της εδώ και 2 χρόνια σε 3 πανελ στήσιμο. H οθόνη δεν προβληματίζει ιδιαίτερα σε Games αλλά δεν την συστήνω για fps. δεν έχει bleeding απλά γυαλάδα σε μαυρο φόντο. Είναι άριστη επιλογή για ταινείες και παιχνίδια που η ακρίβεια και η ταχύτητα δεν είναι αυτό που επιδιώκει κάποιος. Σε mmo και moba είναι υπέροχη. Δεν έχει θέμα με blurring

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...