stamatinho Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Απλα καλο ειναι να μη ξεφευγεις πολυ απο την αρχικη βαση του κινητου σε rom γιατι περιπλεκονται μετα τα πραγματα. Οι καλυτερες custom για μενα πλεον ειναι αυτες με τις πιο λιγες και ουσιαστικες αλλαγες Σορρυ για το οφτοπικ. 1
damoclesword Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Απλα καλο ειναι να μη ξεφευγεις πολυ απο την αρχικη βαση του κινητου σε rom γιατι περιπλεκονται μετα τα πραγματα. Οι καλυτερες custom για μενα πλεον ειναι αυτες με τις πιο λιγες και ουσιαστικες αλλαγες Σορρυ για το οφτοπικ. όχι, έχεις δίκιο. Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ μετά από διάφορους πειραματισμούς αποζητώ τις πιο λιτές ROM που απλά αφαιρούν μη χρησιμοποιούμενες από μένα εφαρμογές, με το βασικό firmware να μένει ίδιο. Τα άλλα που προσθέτουν περίεργες οθόνες κλιεδώματος, black light και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, είναι λίγο καγκουριές εφάμιλλες με αυτά που κάνουν μερικοί στα αυτοκίνητα. Στην περίπτωση των HTC μια light εκδοχή του Sense με τα στάνταρ εκάστοτε Android είναι μια χαρά.
damoclesword Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 επίσης, σκεφτόμουν να κοιτάξω και στα μεταχειρισμένα, αλλά φοβάμαι για το θέμα της μπαταρίας. Έχει κανείς σχετική εμπειρία από αγορά μεταχειρισμένου HTC One X ή γενικά smartphone;
stamatinho Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 επίσης, σκεφτόμουν να κοιτάξω και στα μεταχειρισμένα, αλλά φοβάμαι για το θέμα της μπαταρίας. Έχει κανείς σχετική εμπειρία από αγορά μεταχειρισμένου HTC One X ή γενικά smartphone; Παρε το Note 2 να ησυχασεις απο ολα τα θεματα που σε απασχολουν. 1
damoclesword Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 χαχαχα! μπα όχι, ευχαριστώ, έχω σαπουνοθήκη!
stamatinho Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 <p>χαχαχα! μπα όχι, ευχαριστώ, έχω σαπουνοθήκη! </p> Μπα,σε μια βδομαδα το βλεπεις κανονικο. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
DJ_XLR8 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Το κινητό το έχω τώρα ενάμησι χρόνο. Είναι άψογο, δε μου κόλλησε καθόλη τη διάρκεια χρήσης. Αυτό που θα αντιμετωπίσεις (ίσως) είναι ένα σύνηθες φαινόμενο των One X. Η μαύρη οθόνη! Ξαφνικά το κινητό μαυρίζει ωστόσο οι touch λειτουργίες είναι ΟΚ. Εκνευριστικό γιατί πρέπει να πάει στο service, σου αλλάζουν μητρική και μπαταρία οπότε σε λίγες ημέρες είσαι έτοιμος. Προσοχή να μην είναι παραεισαγωγής το κινητό γιατί θα στο επιστρέψουν μετά από μήνα! Έχει να κάνει με τα ανταλλακτικά από τη χώρα εισαγωγής. Ακόμα και μετά την επιδιόρθωση, το κινητό πραγματικά φυσάει. Πάντα με stock λειτουργικό και τελευταία αναβάμιση στο 4.2.2 με Sense 5. O μόνος λόγος που θα σου έλεγα να μη το πάρεις, είναι γιατί κατά πάσα πιθανότητα ΔΕ θα αναβαθμιστεί άλλο επίσημα από την HTC. 1
stamatinho Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Υπαρχουν επισης και το nexus 4 και galaxy s3 με λιγοτερα χρηματα.Δεν χρειαζεται να πουμε για αυτα τα κινητα σιγουρα θα εχεις διαβασει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα