Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα τα φώτα σας και την γνώμη σας για τον 4770K σκέφτομαι ν κάνω αναβάθμιση από τον υπερτέλειο 2700Κ που έχω και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο από τότε που τον αγόρασα και θέλω να ρωτήσω... Αξίζει??? Έχω ακούσει ότι τα πρώτα κομμάτια είχαν θέμα με την θερμοκρασία και όταν γινόταν overclock στην cpu χτυπούσε τρελές θερμοκρασίες μέχρι κ 100αρια πάνω από τα 4,4 GHz.... Δεν ξέρω τι να κάνω αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος!! Θα ήθελα κ την γνώμη χρηστών 4770Κ. Όπως και να χει σας ευχαριστώ,

Λευτέρης :)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις τέτοιου είδους αναβάθμιση εκτός αν την χρειάζεσαι πραγματικά.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις τέτοιου είδους αναβάθμιση εκτός αν την χρειάζεσαι πραγματικά.

ναι μεν αλλα ..

Δημοσ.

αλλα λογια να αγαπιομαστε ..

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποιοι λόγοι για τον οποίο χρειάζομαι αναβάθμιση ναι μεν όχι τρανταχτοί αλλά υπάρχουν... Όποιος μπορεί να βοηθήσει και να μας πει 2 πράγματα για τους 4770K και για τις θερμοκρασίες λειτουργίας από προσωπική του εμπειρία, ας γράψει εδώ ;) Ευχαριστώ

Δημοσ.

πρέπει να αλλάξεις και μητρική για να βάλεις τον 4770κ και δέν αξίζει.Στη θέση σου άν ήθελα οπωσδήποτε αναβάθμιση θα πήγαινα σε 4930κ και 2011 socket.

• Like 1
Δημοσ.

JimRdesign ναι αλλά το κόστος ξεφεύγει πάρα πολύ... 310 ο 4770Κ 530 ο 4930Κ κ εκτός αυτού θα χρειαστώ κ άλλη ψύκτρα επεξεργαστή και Quad Kit μνήμης...

Δημοσ.

JimRdesign ναι αλλά το κόστος ξεφεύγει πάρα πολύ... 310 ο 4770Κ 530 ο 4930Κ κ εκτός αυτού θα χρειαστώ κ άλλη ψύκτρα επεξεργαστή και Quad Kit μνήμης...

τότε μήν κάνεις αναβάθμιση πεταμένα λεφτά είναι.Ο 2700κ τα σηκώνει όλα χωρίς πρόβλημα.Πιό δυνατό επεξεργαστή παίρνουν οι επαγγελματίες σχεδιαστές κτλ,και αυτοί που έχουν μανία με τα benchmarks

Δημοσ.

λαι το μμμμ οχι, καλο ειναι καμια φορα να ξερεις. Υωρα αν θες να τα πεταξεις, πετα τα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...