Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στη διαδικασία του να βρω καινούργιο κινητό και απο την έρευνα που έκανα τα 2 πιο ενδιαφέροντα για μένα ήταν το Xperia SP και το LG Optimus 4X , ποιο απο τα 2 να προτιμήσω και γιατί ? Αν έχει κάποιος να προτείνει μία καλύτερη αγορά μπορώ να διαθέσω γύρω στα 250 και θέλω να είναι android , Ty guys !

Δημοσ.

Είμαι στη διαδικασία του να βρω καινούργιο κινητό και απο την έρευνα που έκανα τα 2 πιο ενδιαφέροντα για μένα ήταν το Xperia SP και το LG Optimus 4X , ποιο απο τα 2 να προτιμήσω και γιατί ? Αν έχει κάποιος να προτείνει μία καλύτερη αγορά μπορώ να διαθέσω γύρω στα 250 και θέλω να είναι android , Ty guys !

Για μενα παρε το Lg εχει καλυτερα specs .

Βασικη διαφορα τους ο επεξεργαστης. Το LG εχει 4πυρηνο ενω το σονυ 2πυρηνο . Το lg εχει επεκταση μεχρι 64GB αν σε ενδιαφερει και ο χωρος. Εκτος απο αυτα ειναι και πιο φτηνο.

Το σονυ απο την αλλη εχει μονο μεγαλυτερη μπαταρια...Και ειναι ακριβοτερο.

Αν μπορεις να κανεις την υπερβαση παρε αυτο http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=nexus+4

Αξιζει τα λεφτα του...αναβαθμισεις στην ωρα του και 2GB ram τρεχει πολυ smooth. Σκεψου το δες κανα review.

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής του Xperia sp είναι πολύ καλύτερος απτου optimus 4x λόγο διαφορετικής αρχιτεκτονικής παρ'ότι είναι διπύρηνος.Από μένα Sony Xperia sp,λόγο των καλύτερων επιδόσεων,του όμορφου design + ότι είναι πιο καινούριο μοντέλο :)

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής του Xperia sp είναι πολύ καλύτερος απτου optimus 4x λόγο διαφορετικής αρχιτεκτονικής παρ'ότι είναι διπύρηνος.Από μένα Sony Xperia sp,λόγο των καλύτερων επιδόσεων,του όμορφου design + ότι είναι πιο καινούριο μοντέλο :)

Eιναι ετσι αλλα εγω προσωπικα δεν την εμπιστευομαι την σονυ στον τομεα κινητα πολλα κακα λογια απο γνωστους μου και απο εμενα τον ιδιο.

Αναλογως και τι το θελει απο εκει και περα.

Δημοσ.

Ευχαριστω ρε παιδια για τις απαντησεις , ακομα το σκεφτομαι , πηγα και ειδα το sp σημερα απο κοντα και δεν ειναι κακο αλλα απο πισω ειναι τρελη πλαστικουρα τωρα εξαρταται , απο εκει και περα ενα ακομα στα + για το lg ειναι οτι εχει αρκετα χαμηλοτερο επιπεδο sar κυριως για σωμα και για κεφαλι .

Δημοσ.

Ευχαριστω ρε παιδια για τις απαντησεις , ακομα το σκεφτομαι , πηγα και ειδα το sp σημερα απο κοντα και δεν ειναι κακο αλλα απο πισω ειναι τρελη πλαστικουρα τωρα εξαρταται , απο εκει και περα ενα ακομα στα + για το lg ειναι οτι εχει αρκετα χαμηλοτερο επιπεδο sar κυριως για σωμα και για κεφαλι .

Μα και το LG optimus 4x όλο πλαστικό είναι.Τώρα για το sar η διαφορά είναι ελάχιστη οπότε θεωρώ ότι δεν αποτελεί κριτήριο αγοράς.
Δημοσ.

To sp είναι για μένα το καλύτερο γτ έχει 720 γραμμές σάρωσης για ζωντανές εικόνες και ομαλές άκρες στα εικονιζόμενα αντικείμενα.Έχει την σχεδίαση των τηλεοράσεων BRAVIA , προσφέροντάς  την ίδια ποιότητα που θα περιμένε κάποιος από μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας. Η οθόνη Reality Display υψηλής ευκρίνειας 4,6 ιντσών προβάλλει πεντακάθαρες εικόνες, με  φωτεινότητα σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro . Αυτός ο διπύρηνος επεξεργαστής εξασφαλίζει μέγιστες επιδόσεις χωρίς να εξαντλεί την μπαταρία .

Δημοσ.

κανε λίγη υπομονη ακομα να μαζεψεις 40Ε να παρεις το n4. είναι 2 σκαλες πανω απ ολα τα υπολοιπα συν οτι θα παιρνεις ολες τις αναβθμίσεις πρωτος.χαλαλι τα +40. για το sp όλοι κράζουν για το wifi, δε ξερω αν διορθώθηκε ακόμα. για το 4x όλοι κράζουν για τη μπαταρία του. αμα ξενερώσεις μετά θα λες γιατί δεν εδωσα εκεινα τα 40Ε να χω το κεφάλι μου ησυχο

Δημοσ.

κανε λίγη υπομονη ακομα να μαζεψεις 40Ε να παρεις το n4. είναι 2 σκαλες πανω απ ολα τα υπολοιπα συν οτι θα παιρνεις ολες τις αναβθμίσεις πρωτος.χαλαλι τα +40. για το sp όλοι κράζουν για το wifi, δε ξερω αν διορθώθηκε ακόμα. για το 4x όλοι κράζουν για τη μπαταρία του. αμα ξενερώσεις μετά θα λες γιατί δεν εδωσα εκεινα τα 40Ε να χω το κεφάλι μου ησυχο

σιγουρα συμφερει και εγω του το πα απο την αρχη

Αν μπορεις να κανεις την υπερβαση παρε αυτο http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=nexus+4

Αξιζει τα λεφτα του...αναβαθμισεις στην ωρα του και 2GB ram τρεχει πολυ smooth. Σκεψου το δες κανα review.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...