Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά έχω το εξής περίεργο πρόβλημα, το οποίο μου παρουσιάστηκε, νομίζω από τότε που έβαλα νεότερους οδηγούς της κάρτας γραφικών μου.

Λοιπών ενώ ο υπολογιστής είναι σε idle mode (κατεβάζει torrents π.χ.), ακούγεται ο ήχος σαν να κάνει επανεκκίνηση το μηχάνημα, χωρίς όμως να σβήνει (τα led από τα ανεμιστήρια, όπως και τα led από power κτλ, μένουν αναμμένα) και επανέρχεται μόνο αν τον κάνω reset από το κουμπί.

Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση των νέων οδηγών (ATI Catalyst 13.9) ώστε να περάσω τους παλιούς (ATI Catalyst 12.04) που νομίζω ότι δεν είχα θέμα, ακόμη και να βάλω και τους beta (ATI Catalyst 13.11 Beta 1), αλλά τίποτα. Χρησιμοποίησα το Atiman Uninstaller 6.3.1 

Οπότε θέλει στα καλά του καθουμένου, παρουσιάζει το πρόβλημα.

Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Η οθόνη είναι καινούργια, οπότε δύσκολα παίζει να είναι αυτή το πρόβλημα (αν και ποτέ δεν ξέρεις) και είναι συνδεδεμένη με HDMI. Windows έχω 7 64bit Ultimate SP1

Δημοσ.

Για hardware προβλημα μου ακουγεται περισσοτερο παρα για software! Δοκιμασε να κανεις format.

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω και μέσω safe mode να αποεγκαταστήσω τους drivers και αν δεν, τότε θα πάω προς format.
Το ζήτημα είναι ότι το τρέναρα, γιατί περιμένω αυτό το μαμημένω revision 2 σε ένα συγκεκριμένο motherboard (AsRock Ζ87 Extreme 9ac) και θα αλλάξω, μνήμες, επεξεργαστή και κάποια άλλα.

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω και μέσω safe mode να αποεγκαταστήσω τους drivers και αν δεν, τότε θα πάω προς format.

Το ζήτημα είναι ότι το τρέναρα, γιατί περιμένω αυτό το μαμημένω revision 2 σε ένα συγκεκριμένο motherboard (AsRock Ζ87 Extreme 9ac) και θα αλλάξω, μνήμες, επεξεργαστή και κάποια άλλα.

Αφου θα τα αλλαξεις ολα τι σε νοιαζει τι κανει???

Δημοσ.

Έχει ξανασυζητηθεί το θέμα και εδώ στο forum, το συναντάμε πολύ σε κάρτες της σειράς 6xxx της Ati. Θέματα θα βρεις και στο google πάρα πολλά.

Πολλοί πρότειναν αντικατάσταση της κάρτας και το λύσαν έτσι. Κατά τ'άλλα δεν έχω βρει κάποια άλλη λύση, το κάνει και σε μένα όποτε του 'ρχεται και γι' αυτό το είχα ψάξει (ati6850). Η αλλαγή drivers με νεότερους ή παλιότερους δεν μου έλυσε το θέμα.

Θα είχα πάει και 'γω την κάρτα για αλλαγή αλλά δυστυχώς είναι αγορασμένη από το Πλαίσιο, οπότε, δεδομένου και του πόσο random είναι το πρόβλημα, άντε βγάλε άκρη μαζί τους..

Αυτό φαίνεται να είναι το πρόβλημά σου πάντως μιας και το έχω συναντήσει πολλές φορές. Περίμενε και κανέναν άλλον να σου προτείνει κάτι άλλο μπας και είναι σύμπτωση αν θες.

Δημοσ.

Παιδιά μου το έκανε ξανά. Ακόμη και με τους 12.4, αλλά θα περιμένω να φτιάξω το νέο υπολογιστή και να την βάλω πάνω, σε καθαρή εγκατάσταση των Windows, να δω πως θα πάει.
Αυτή την φορά, έπαιζα και μουσική, η οποία δεν σταμάτησε, αν και το πληκτρολόγιο μου, που είναι multimedia, το κουμπί της παύσης δεν λειτουργούσε.
Πάντως σαν μια παρατήρηση, είναι ότι έχω την εντύπωση, ότι μου το κάνει όταν έχω ανοιχτό τον Chrome. Αναφέρω τον Chrome, γιατί και σε αλλά PC, μου κάνει επανεκκινήσεις, όταν τυχαίνει να είναι ανοιχτός.

Επίσης, έχω και ένα θέμα με τους εξωτερικούς σκληρούς μου, που σε κάποιες εκκινήσεις του PC, δεν τους βρίσκει και πρέπει ή  να τους αποσυνδέσω και να τους ξανά τοποθετήσω ή να κάνω scan for new devices, μέσω Device manager.
Πολλά μυστήρια γίνονται στους υπολογιστές μου τελευταία και δεν μου αρέσει!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...