totti211 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδια..εχω καταφερει να ξεμπερδεψω με τα γραφειοκρατικα κ ειμαι ετοιμος να ανοιξω ενα μαγαζακι service k πωλησεις Η/Υ..Ειμαι στο σημειο που ψαχνομαι γιατι το τι εμπορικη εφαρμογη πρεπει να αγορασω που να μπορει να εκδιδει τιμολογια κ αποδειξεις ναι κραταω εσοδα εξοδα κ ολα τα συναφη..χωρις να αγορασω ταμειακη μηχανη....Εχεισ κανεις κατι καλο να προτεινει??
NikosKallithea Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Θα σου ελεγα για αρχή μην μπλέξεις με αποθήκες και υπολογιστές, παρε μια ταμειακή και βλέπεις
Leite33 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα. Θα σου έλεγα να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις να κρατάς αποθήκη, αν θα την συνδέσεις με κάποιο eshop, αν θα περνάς επιταγές και αν αξίζει τον κόπο να κρατάς και τα έσοδα-έξοδα μέσα στο ίδιο το πρόγραμμα. Υπάρχουν πολλές λύσεις. Επίσης θα πρέπει να δεις αν μέσα στο προγραμμα θα κάνεις service συσκευων. Δηλαδή αν θα παρακολουθείς της συσκευές που θα κάνεις service
totti211 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 ναι...θα ηθελα να περναω κ επιταγες κ εσοδα εξοδα..γενικοτερα πιο φθηνη κ προσιτη λυση ποια ειναι??προγραμμα η ταμειακη??
Leite33 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Ταμειακή, γιατί τα εμπορικά δε πωλούνται όλο το πακέτο αλλά κομμάτι κομμάτι. Δηλαδή θέλεις άλλο κομμάτι για την αποθήκη και πωλήσεις, άλλο για eshop, άλλο για παρακολούθηση συσκευών και άλλο για έσοδα έξοδα. Ωστόσο η ταμειακή έχει το σοβαρό μειονέκτημα ότι δεν βλέπεις πολλά σημαντικά στοιχεία., όπως πελατολόγιο, υπόλοιπα, αποθήκη, κινήσεις ειδών, στατιστικά επιχείρησης, έσοδα έξοδα. Στο μαγαζί μας εμείς που είναι κάτι αντίστοιχο με το δικό σου έχουμε της Megasoft το Prisma Win. Η γνώμη μου είναι να δεις κάποιο εμπορικό προγραμμα που σε καλύπτει στην αρχή (αποθήκη, πωλήσεις, πελάτες) και στη συνέχεια αφού το δουλέψεις να προχωρήσεις σε πιο αναβαθμισμένα πράματα (eshop, παρακολουθηση συσκευών, crm πελατών, έσοδα-έξοδα). Ότι θέλεις στείλε μου να σου πω
tsipouro Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 ποσο μπορει να μου παει περιπου?? Κοίτα εκτός από το κόστος εγκατάστασης και το κόστος συντήρησης/υποστήριξης. Επιπλέον, μιας και θα ανοίξεις τέτοιο κατάστημα (καλές δουλειές να έχεις) μπορείς να δεις και το ενδεχόμενο να γίνεις reseller τέτοιων προγραμμάτων. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συμβουλευτείς το λογιστή σου. Όλα τα προγράμματα των "καλών" εταιριών κάνουν τα ίδια πράγματα για την περίπτωσή σου.
takis1984 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μπορείς να δεις αυτό το οποίο είναι αρκετά φτηνό και μπορεί να σου φανεί χρήσιμο http://www.bsviews.eu
solonzenetzis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Αρκετά αργοπορημένη απάντηση... Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα δοκιμάστε και την EMDI - Εμπορική διαχείριση χωρίς καμμία υποχρέωση. Κατεβάστε από εδώ: http://www.sbzsystems.com/el/programmata-efarmoges/emdi-emporiki-diaxeirisi
NikosKallithea Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Αρκετά αργοπορημένη απάντηση... Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα δοκιμάστε και την EMDI - Εμπορική διαχείριση χωρίς καμμία υποχρέωση. Κατεβάστε από εδώ: http://www.sbzsystems.com/el/programmata-efarmoges/emdi-emporiki-diaxeirisi Για το demo μιλας?
Predatorkill Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Πωπω φτυαρι που βγαλες! Εδω σε εστειλε το google; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα