Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια ερώτηση παρακαλώ.

Είμαι με τα παρακάτω: 3570k, v gene, 5870.

Χθες που έβγαλα την κάρτα για να πειράξω τα sata και χρησιμοποίησα την ενσωματωμένη gpu,

παρατήρησα ότι η οθόνη (1080p) κλείνει στιγμιαία όταν ανοιγοκλείνουν κάποια φώτα στο σπίτι.

Υπόψιν ότι η οθόνη είναι συνδεδεμένη με utp 25 μέτρων περίπου, τα πάντα είναι σε γείωση και

μου το κάνει άκομη και αν βάλω την οθόνη σε πρίζα διαφορετικής γραμμής.

Θα ήταν ωραία αν είχατε μια εξήγηση για το περιστατικό, αλλά μου αρκεί να μάθω για αρχή σε τι

διαφέρει η hd4000 από την 5870 και κυρίως αν πρέπει να προσέξω κάτι μιας και μετά από τέσσερα

χρόνια γλυκοκοιτάζω τις νέες :P

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ξεκίνησα με ένα hdmi matrix 4x4 με τη σκέψη ότι θα έπαιρνα κάποιο ps3

623743

το οποίο δεν ευδοκίμησε, οπότε το έχω παροπλήσει για την ώρα και απλά χρησιμοποιώ ένα hdmi extender

http://www.amazon.co.uk/Konig-HDMI-Extender-through-UTP/dp/B00269RSZ8/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1381787603&sr=8-2&keywords=konig+hdmi+extender

Φυσικά η καλωδίωση είναι το χειρότερο μέρος, αλλά ταυτόχρονα είναι η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει, μιας και με έχει γλυτώσει από δεύτερο pc και πολύ θόρυβο  :P

Δημοσ.

Έχω δεύτερη οθόνη κοντά στον υπολογιστή, που τη χρησιμοποιώ κυρίως από το hdmi της

ενσωματωμένης για να δείχνει παθητικά σειρές και τηλεόραση και δεν έχω κανένα προβλήμα.

Είναι γνωστό ότι μπορεί  να υπάρξουν παρεμβολές αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί η μια και

όχι η άλλη και κυρίως δε θέλω να βρεθώ με καινούργια κάρτα που θα μου κάνει ότι και η ενσωματωμένη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...