Fulgore1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Επισης αξιζει να σημειωθει οτι το Πλαισιο εχοντας δασκαλο την Apple δινει σε ολα τα Laptop(ακομα και στο ακριβοτερο με 1400ευρο)μονο 1 χρονο εγγυηση,πολυ σημαντικος λογος να το προτιμησεις οταν ο ανταγωνισμος δινει 2 και 3 χρονια 1
V.I.Smirnov Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Επισης αξιζει να σημειωθει οτι το Πλαισιο εχοντας δασκαλο την Apple δινει σε ολα τα Laptop(ακομα και στο ακριβοτερο με 1400ευρο)μονο 1 χρονο εγγυηση,πολυ σημαντικος λογος να το προτιμησεις οταν ο ανταγωνισμος δινει 2 και 3 χρονια Επιφανειακή προσέγγιση αδαούς χρήστη/καταναλωτή που νομίζει ότι τον εξασφαλίζει το όνομα. Έστω π.χ. ότι κάποιος έχει turbox και στον 2ο ή 3ο χρόνο (δηλ. εκτός εγγύησης) χαλάει ο δίσκος ή το τροφοδοτικό. Αν, όπως ανέφερα πριν, το πας σε ένα εργαστήριο να στο φτιάξουν (με υποστήριξη και εγγύηση επισκευής), θα πληρώσεις λιγότερο από 100e. Και με τα άλλα εξαρτήματα (οθόνη, μητρική, μπαταρία, υποδοχές κλπ) ισχύουν παρόμοια, ανάλογα με το εξάρτημα. Aντίθετα, αν είχες αγοράσει κάποιο επώνυμο που δεν θα χαλούσε, θα είχες πληρώσει 300e παραπάνω ή περισσότερο. Δηλ. την μεγαλύτερη εγγύηση του επώνυμου μηχανήματος την χρυσοπληρώνεις, και οικονομικά έχεις αναμφίβολα ζημιωθεί πολύ περισσότερο. Εν προκειμένω, η επισκευή της ενδεχόμενης ζημιάς αν και όποτε γίνει, συμφέρει πιο πολύ από το να "αγοράσεις" προκαταβολικά τον χρόνο καλής λειτουργίας της συσκευής - διότι τελικά περί αυτού πρόκειται. Αν μάλιστα χαλάσει το επώνυμο εκτός εγγύησης και το πας στην αντιροσωπεία, θα πληρώσεις πιο πολύ απ' ότι αν το δώσεις σε εργαστήριο - ενώ έχεις ήδη πληρώσει πολύ ακριβότερα και την αγορά του. Το παραπάνω παράδειγμα είναι ενδεικτικό. Τα turbox (και όχι μόνον αυτά) δεν είναι κατάλληλα για κάθε περίπτωση. Π.χ. σε μια κρίσιμη θέση πρέπει να τεθεί ένα μηχάνημα υψηλής αξιοπιστίας (άρα και ακριβό) διότι το κόστος μιας αστοχίας & επισκευής θα είναι μεγάλο. Εκεί το κόστος της αυξημένης εγγύησης δικαιολογείται. Ακόμη και για λόγους αισθητικής ίσως κάποιος να είναι διατεθειμένος να πληρώσει παραπάνω. Αλλά αφορισμοί του είδους "tuvlox" κλπ χωρίς καμιά τεκμηρίωση και χωρίς να ξέρεις τι & γιατί το πληρώνεις, είναι απλώς ανοησίες αδαών. Και βέβαια μόνον αδαείς τις πιστεύουν... - Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2013 από V.I.Smirnov
MauMaus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα καταρχας,αγορασα ενα λαπτοπ turbo x το οποιο το ζητησα freedos και σημερα που το παρελαβα 1ον η συσκευσια ηταν ανοιχτη και μεσα ειχε ενα φυλλαδιο το οποιο με ενηρωνε οτι εχει γινει ελεγχος στο λαπτοπ. 2ον,ενω το ζητησα freedos μολις το ανοιξα ειχε ηδη windows 8 χωρις να μου ζηταει product kye ομως,ενω τωρα που το χρησιμοποιω απο το πρωι μου ζηταει ενεργοποιηση των windows. 3ον,η οθονη εχει καμμενο pixel,4ον μου ειχε φοντο την φωτογραφια που εχει και σε ολα τα λαπτοπ το πλαισιο τα εκθεσιακα και οχι αυτα που εχουν μονα τους τα windows.επισης μολις ανοιξα το explorer με εβαλε στην σελιδα του πλαισιου.και ακομα ολοι οι drivers ηταν περασμενοι. και ρωταω εγω τωρα,μηπως το συγκεκριμενο λαπτοπ ειναι εκθεσιακο???μεταχειρισμενο?? γιατι συνηθως στα freedos ολα τα προγραμματα,τους drivers και τα windows τα περνας μονος! οχι βεβαια ! τι λες τωρα ! ιδεα σου ειναι ...
liakjim Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 @maumaus έχεις χάσει επεισόδια. Εννοείται ότι είχε παιχτεί π@υστιά. Αλλά λύθηκε τώρα. TS έχεις δει αυτά που σε ρώτησα ή τσαμπα ασχολόμαστε?
Punker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Χμμμ Ο Admin μου διέγραψε όλα τα μηνύματα...μμ μάλιστα
liakjim Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Χμμμ Ο Admin μου διέγραψε όλα τα μηνύματα...μμ μάλιστα Έκανα report , ώστε να φύγει η σαβούρα (εννοώντας και τα δικά μου ) ώστε να βοηθήσουμε επιτέλους τον ts.
dimipapp4 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Αυτον πήρες ? http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop-multimedia/Turbo-X-Blade-GT-i323-450.htm Η 740m θα έπρεπε να μην έχει πρόβλημα. Λογικά κ ο επεξεργαστής. Μπορεις να δεις όταν παιζεις πόσο cpu load έχεις εκεινη την στιγμή? Επίσης μπες εδώ http://www.nvidia.com/content/DriverDownload-March2009/confirmation.php?url=/Windows/327.23/327.23-notebook-win8-win7-64bit-international-whql.exe&lang=us&type=GeForce , για να βάλεις τον τελευταίο driver. http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Blade-GT-i533-450.htm αυτο πηρα φιλε μου!!! ολα μια χαρα με το λαπτοπ παιδια,απλα η 740 δεν αποδιδει υψηλες επιδοσεις στην εξοικονομηση ενεργειας! παιζει 60 fps σταθερα και ανετα!!! ελπιζω να βγει καλο,προς το παρων κανενα προβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα