Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα καταρχας,αγορασα ενα λαπτοπ turbo x το οποιο το ζητησα freedos και σημερα που το παρελαβα 1ον η συσκευσια ηταν ανοιχτη και μεσα ειχε ενα φυλλαδιο το οποιο με ενηρωνε οτι εχει γινει ελεγχος στο λαπτοπ. 2ον,ενω το ζητησα freedos μολις το ανοιξα ειχε ηδη windows 8 χωρις να μου ζηταει product kye ομως,ενω τωρα που το χρησιμοποιω απο το πρωι μου ζηταει ενεργοποιηση των windows.

3ον,η οθονη εχει καμμενο pixel,4ον μου ειχε φοντο την φωτογραφια που εχει και σε ολα τα λαπτοπ το πλαισιο τα εκθεσιακα και οχι αυτα που εχουν μονα τους τα windows.επισης μολις ανοιξα το explorer με εβαλε στην σελιδα του πλαισιου.και ακομα ολοι οι drivers ηταν περασμενοι.

και ρωταω εγω τωρα,μηπως το συγκεκριμενο λαπτοπ ειναι εκθεσιακο???μεταχειρισμενο??

γιατι συνηθως στα freedos ολα τα προγραμματα,τους drivers και τα windows τα περνας μονος!

Δημοσ.

μου εβγαλε 10 ωρες λειτουργιας,απο σημερα δηλαδη!

εκτος και αν κοιταξα εγω λαθος!

αλλα ειναι περιεργο το οτι εχει ανοιχτει το λαπτοπ για να γινει ελεγχος και οι ωρες χρησης ειναι μονο απο την στιγμη που το πηρα στα χερια μ!

Δημοσ.

καλημερα παιδια,τελικα επεστρεψα το λαπτοπ και μου το αντικατεστησαν.

προς το παρων ολα λειτουργουν φυσιολογικα περα απο την αξιολογηση συστηματος η οποια παραμενει συνεχως χαμηλα.

αυτο που θελω να ρωτησω εχει να κανει με την gpu.κατεβασα το lol παιξω και με υψηλα γραφικα το fps ηταν στο 60.απο το δευτερο παιχνιδι στην σειρα επεσε στο 30 και ειναι μονιμως εκει.υπαρχει ρυθμιση οποια εχω αλλαξει ή υπαρχει προβλημα με τα γραφικα?

μηπως ευθυνεται και η συνδεση στο ιντερνετ?

Δημοσ.

καλημερα παιδια,τελικα επεστρεψα το λαπτοπ και μου το αντικατεστησαν.

προς το παρων ολα λειτουργουν φυσιολογικα περα απο την αξιολογηση συστηματος η οποια παραμενει συνεχως χαμηλα.

αυτο που θελω να ρωτησω εχει να κανει με την gpu.κατεβασα το lol παιξω και με υψηλα γραφικα το fps ηταν στο 60.απο το δευτερο παιχνιδι στην σειρα επεσε στο 30 και ειναι μονιμως εκει.υπαρχει ρυθμιση οποια εχω αλλαξει ή υπαρχει προβλημα με τα γραφικα?

μηπως ευθυνεται και η συνδεση στο ιντερνετ?

φιλε μου τουβλο-χ πηρες . μην περιμενεις να εχεις προβληματακια. αλλοι ειχαν απο υπερθερμανση , ξαφνικα σβισιματα , και γενικα απο εδω στο φορουμ αμα διαβασεις πολλα αλλα.  κριμα που πεταξες τα λεφτα σου στο πλαισιο.

Δημοσ.

μεχρι 500 ευρω μπορουσα να διαθεσω:/

πηρα πρωτα το fujitsu lifebook ah532 που φορουσε καλα πραγματα πανω,core i5 nvidia gt640 2gb,μου εβγαλε η καρτα γραφικων προβλημα το επεστρεψα και πηρα πισω τα χρηματα μ.και οτι καλυτερο μπορουσα να βρω με τα ιδια χρηματα ειναι το turbox blade που πηρα,με i5 και την nvidia 740..τωρα να μουβγαζει η 740, 30 fps στο lol κιολας δεν νομιζω να φταιει οτι ειναι turbox,αλλα η gpu

απλα δεν καταλαβαινω πως απο τα 60 που επαιξα στο πρωτο game,τωρα να μ βγαζει μονο 30 fps

Δημοσ.

Αυτον πήρες ?  http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop-multimedia/Turbo-X-Blade-GT-i323-450.htm

Η 740m θα έπρεπε να μην έχει πρόβλημα. 

Λογικά κ ο επεξεργαστής. 

Μπορεις να δεις όταν παιζεις πόσο cpu load έχεις εκεινη την στιγμή?

Επίσης μπες εδώ http://www.nvidia.com/content/DriverDownload-March2009/confirmation.php?url=/Windows/327.23/327.23-notebook-win8-win7-64bit-international-whql.exe&lang=us&type=GeForce , για να βάλεις τον τελευταίο driver. 

Δημοσ.

μεχρι 500 ευρω μπορουσα να διαθεσω:/

πηρα πρωτα το fujitsu lifebook ah532 που φορουσε καλα πραγματα πανω,core i5 nvidia gt640 2gb,μου εβγαλε η καρτα γραφικων προβλημα το επεστρεψα και πηρα πισω τα χρηματα μ.και οτι καλυτερο μπορουσα να βρω με τα ιδια χρηματα ειναι το turbox blade που πηρα,με i5 και την nvidia 740..τωρα να μουβγαζει η 740, 30 fps στο lol κιολας δεν νομιζω να φταιει οτι ειναι turbox,αλλα η gpu

απλα δεν καταλαβαινω πως απο τα 60 που επαιξα στο πρωτο game,τωρα να μ βγαζει μονο 30 fps

Αν δοκιμαζεις στην πιστα του Aram στο Lol μετα το τελευταιο patch παρατηρουνται και σε αλλους διαφορες στα fps.Αν δοκιμαζεις στο κανονικο Summoners Rift δοκιμασε να τα βαλεις στο Medium μηπως δεις διαφορες . Προφανως και πρεπει να βγαζεις παραπανω μιας και σκεψου οτι εβγαζα 50-55 fps σε αναλυση 1080p σε Desktop 7ετιαςσε Core 2 duo στα 2.1,3Gb ram  και GT 430(60ευρο καρτα γραφικων πριν 2.5 χρονια μετα απο αλλαγη).

Δημοσ.

Εγώ, όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα, είχα πάρει laptop TurboX.

H αγορά είχε γίνει βιαστικά διότι δεν είχα χρόνο να ψάξω.

Ίσως αν αν δεν βιαζόμουν να έπαιρνα κάτι άλλο.

Εδώ και πάνω από έναν χρόνο 10ωρης ημερήσιας χρήσης, το μηχάνημα δεν έχει παρουσιάσει

το παραμικρό πρόβλημα, ποτέ και σε τίποτε απολύτως. Το προσέχω βέβαια.

Ωστόσο, το φινίρισμά του (πλαστικά) είναι τελείως απαράδεκτο.

Κατα τα άλλα, αν έδινα 300e περισσότερο για να πάρω κάποιο επώνυμο ίδιων δυνατοτήτων,

θα ήταν απλώς πεταμένα λεφτά.

Πληρώνεις το όνομα και δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι δεν θα έχεις προβλήματα, το βλέπουμε συνεχώς.

Δεν έχω μετανιώσει για την αγορά λοιπόν - και εφόσον το μηχάνημα κάνει την ίδια δουλειά με κάποιο

ακριβό επώνυμο, παρουσιάζει την ίδια αντοχή και κοστίζει λιγότερο, μπορεί να θεωρείται και καλύτερο.

Τα προβλήματα οφείλονται εν πολλοίς στην κακή χρήση των χρηστών και - δυστυχώς - στα τυχόν

ελαττωματικά/μεταχειρισμένα κομμάτια που επιμένει το πλαίσιο να δίνει κουτοπόνηρα σε ανυποψίαστους

πελάτες για να τα ξεφορτωθεί.

Όσα TurboX περνούν τον προδιαγεγραμμένο ποιοτικό έλεγχο είναι μια χαρά, όπως το δικό μου.

Το θέμα είναι ότι προσπαθούν να εκμεταλευτούν και τα ελαττωματικά. Ο κόσμος λοιπόν πρέπει

να ξυπνήσει και να διαμαρτύρεται γι' αυτό το ζήτημα, δηλ. της προσπάθειας  εξαπάτησής του,

κι όχι για τα δήθεν κακής ποιότητας TurboX.

Δημοσ.

Κυρίως το όνομα πληρώνεις πλέον, δυστυχώς.

Εφόσον το μηχάνημα έχει περάσει από σωστό ποιοτικό έλεγχο, δεν υστερεί στην πιθανότητα βλάβης από

οποιοδήποτε επώνυμο. Τα υπόλοιπα είναι φήμες που στερούνται τεκμηρίωσης.

Η διαφορά στα άλλα (φινίρισμα κλπ) δεν αξίζει τόσα χρήματα αλλά μπορεί να είναι όντως ενοχλητική.

Και επώνυμο να είναι το μηχάνημα, αν χαλάσει η ταλαιπωρία είναι αναπόφευκτη - ειδικά αν είναι εκτός εγγύησης.

Σε τέτοια περίπτωση συνήθως είναι τελείως ασύμφορο να το επισκευάσεις στην αντιπροσωπεία, είτε είναι turbox,

είτε sony, είτε dell, είτε οτιδήποτε άλλο.

Το πας σε ένα εργαστήριο και σου το φτιάχνουν πολύ πιο γρήγορα, το ίδιο υπεύθυνα, και δίνουν και εγγύηση

επισκευής. Όλοι αυτό κάνουν πλέον, η Θεσ/νίκη και η Αθήνα έχει πολλά τέτοια εργαστήρια.

Κάποια μάλιστα αναλαμβάνουν και ταχυδρομικά τη διεκπεραίωση της επισκευής.

Σιγά να μην μπλέκεις με το (γενικά πανάκριβο και χρονοβόρο) service της κάθε αντιπροσωπείας....

-

Δημοσ.

Κυρίως το όνομα πληρώνεις πλέον, δυστυχώς.

Εφόσον το μηχάνημα έχει περάσει από σωστό ποιοτικό έλεγχο, δεν υστερεί στην πιθανότητα βλάβης από

οποιοδήποτε επώνυμο. Τα υπόλοιπα είναι φήμες που στερούνται τεκμηρίωσης.

Η διαφορά στα άλλα (φινίρισμα κλπ) δεν αξίζει τόσα χρήματα αλλά μπορεί να είναι όντως ενοχλητική.

Και επώνυμο να είναι το μηχάνημα, αν χαλάσει η ταλαιπωρία είναι αναπόφευκτη - ειδικά αν είναι εκτός εγγύησης.

Σε τέτοια περίπτωση συνήθως είναι τελείως ασύμφορο να το επισκευάσεις στην αντιπροσωπεία, είτε είναι turbox,

είτε sony, είτε dell, είτε οτιδήποτε άλλο.

Το πας σε ένα εργαστήριο και σου το φτιάχνουν πολύ πιο γρήγορα, το ίδιο υπεύθυνα, και δίνουν και εγγύηση

επισκευής. Όλοι αυτό κάνουν πλέον, η Θεσ/νίκη και η Αθήνα έχει πολλά τέτοια εργαστήρια.

Κάποια μάλιστα αναλαμβάνουν και ταχυδρομικά τη διεκπεραίωση της επισκευής.

Σιγά να μην μπλέκεις με το (γενικά πανάκριβο και χρονοβόρο) service της κάθε αντιπροσωπείας....

-

δεν ειναι ολες οι αντιπροσωπιες ιδιες... δεν ειναι τυπου πλαισιο που ενας ειχε παρει λαπτοπ τοουβλο-χ που του εσβηνε οταν το μετεφερε απο το γραφειο στο σαλονι. και τι του του ειπαν του ανθρωπου ?..... να μην το μετακινει το λαπτοπ γιατι ειναι ευαισθητο και χαλαει!!!!!.... και εννοητε δεν μπηκαν καν στο κοπο να το φτιαξουν (δεν ξερανε τι ειχε) και να το αντικαταστησουνε. προφανως η clevo ειναι σοβαρη εταιρια για να συνεργαζεται με πλαισιο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...