Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα ρε MS, αφου το mobile δεν το εχεις, παρατα τα πια.

Έχεις δίκιο αλλα δεν φταίει η Microsoft. Όπως η Apple δεν έχει Mac στο iPad έτσι και το Surface δεν έχει full Windows αλλα μόνο εφαρμογές από το App Store. Το θέμα είναι ότι όλες οι εταιρίες προσπαθούν να την εξαλλοίψουν από αυτή την αγορά (βλέπε το ότι για τα περισσότερα η Microsoft αναγκάζεται να κατασκευάσει μόνη της εφαρμογές για πλατφόρμες όπως YT, FB κλπ) ακόμα και βάζοντας κόσμο να κάνει αρνητικές κριτικές για όλα. Αν το Windows Store είχε τις εφαρμογές του iPad ή του Play για παράδειγμα ποιό θα προτημούσες? Αυτό που αναέμνουμε τώρα ε΄ναι το μεγάλο μπάμ. Κάποιος πρέπει να χαθεί, ίσως το Google αγοράσει την MS ή η MS την Apple ή το Android, δεν ξέρω. Κάτι περιμένω ότι θα γίνει και θα αλλάξει πολύ τα πράμγατα.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω ποτε δεν καταλαβα γιατι τα 8 που μπαινουν σε κανονικα pc ειαι φτιαγμενα για οθονες αφης..

Τα windows 8 φτιαχτικαν και για τα δυο περιβαλλοντα με στοχο να ενοποιησουν ολες τις συσκευες με windows!

Και επειδη το desktop ui δε μπορει να μπει σαν ενα touch ui σε κινητα,ετσι πρόσθεσα και το modern ui στο desktop λογισμικο,ως γεφυρα!

Τωρα στα tablets,η ms δε θελει να προσφερει ενα καθαρα tablet μηχάνημα ,αλλα μια συσκευη που να ειναι δυο,tablet και netbook μαζι και για να το πετυχει θα επρεπε και το λογισμικο να προσφερει τα δυο περιβαλλοντα γι'αυτη τη διπλη χρηση!

Αν θα πετυχει ή οχι εξαρτάτε απο εμας και τις αναγκες μας!

Δημοσ.
Αυτό που αναέμνουμε τώρα ε΄ναι το μεγάλο μπάμ. Κάποιος πρέπει να χαθεί, ίσως το Google αγοράσει την MS ή η MS την Apple ή το Android, δεν ξέρω. Κάτι περιμένω ότι θα γίνει και θα αλλάξει πολύ τα πράμγατα.

Υπάρχει πάντα ένας Έλληνας που περιμένει το "μεγάλο μπαμ", μια "παγκόσμια συνομωσία" που εξυφαίνεται, που αδικεί το MS Marketplace .. Τι να πεις.. Να αγοράσει η Google την MS.. Αχχχ

Δημοσ.

Αφού βλέπω πολλές απόψεις θα τολμήσω να ρωτήσω κι εγώ κάτι:

1. Πόσοι από εδώ έχουν αγγίξει Surface RT?

2. Πόσοι από εδώ έχουν/είχαν στη διάθεση τους Surface RT για πάνω από μια εβδομάδα?

Αναμένω με ανυπομονησία τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Αφού βλέπω πολλές απόψεις θα τολμήσω να ρωτήσω κι εγώ κάτι:

1. Πόσοι από εδώ έχουν αγγίξει Surface RT?

2. Πόσοι από εδώ έχουν/είχαν στη διάθεση τους Surface RT για πάνω από μια εβδομάδα?

Αναμένω με ανυπομονησία τα αποτελέσματα.

Δε χρειάζεται να εχεις rt για να ξερεις πως ειναι και τι limitations εχει!

Τα windows8 ειναι αρκετα για να σου δωσουν ολες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι γι'αυτο το λογισμικο!

Δημοσ.

Ναι, αν όλα τα tablets έχουν την ίδια οθόνη, την ίδια αυτονομία, την ίδια εμφάνιση, το ίδιο βάρος κλπ. Διαφορετικά καταλήγουμε πάλι σε μονοπάτια specολαγνείας, ή να το πω αλλιώς, στη λογική "πάρε ένα turbox που τα έχει όλα και συμφέρει".

Δημοσ.

Απο την στιγμη που υπαρχει φθηνοτερο, γρηγοροτερο, με εξτρα πληκτρολογιο convertible (Asus Transformer Book T100 με Windows 8.1 και τιμή $349) που τρεχει την φουλ εκδοση windows 8.1 , δεν εχει πολυ νοημα να αγορασει καποιος tablet με windows rt.

Άν είσαι user που θες να έχεις το pc (με όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του) σε tablet form factor έχεις δίκιο. Ή αν σκοπεύεις να μην έχεις άλλο PC εκτός από το tablet τότε ναι τα Windows 8 (ή Pro) είναι προτιμητέα.

Αν όμως είσαι user που στοχεύεις στο mobility και χρειάζεσαι ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία, σε ακόμα μικρότερο βάρος και να έχεις αρκετά από τα χαρακτηριστικά ενός πλήρους OS (π.χ. printing, full usb, MS Office, Flash Player, 2+ apps ταυτόχρονα στην οθόνη) τότε τα Windows RT έχουν και παραέχουν νόημα.

Δημοσ.

Άν είσαι user που θες να έχεις το pc (με όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του) σε tablet form factor έχεις δίκιο. Ή αν σκοπεύεις να μην έχεις άλλο PC εκτός από το tablet τότε ναι τα Windows 8 (ή Pro) είναι προτιμητέα.

Αν όμως είσαι user που στοχεύεις στο mobility και χρειάζεσαι ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία, σε ακόμα μικρότερο βάρος και ένα έχεις αρκετά από τα χαρακτηριστικά ενός πλήρους OS (π.χ. printing, full usb, MS Office, Flash Player, 2+ apps ταυτόχρονα στην οθόνη) τότε τα Windows RT έχουν και παραέχουν νόημα.

Με την RT δεν εχεις κανενα πλεονέκτημα εναντι των 8,μονο μειονεκτηματα!

Η αυτονομια και το βαρος των atoms windows tablets ειναι στα ιδια επιπεδα με τις arm ταμπλετες!

Οποταν ειτε εισαι tablet user,ειτε εισαι και pc/laptop user,η σοφη επιλογη για windows tablet,ειναι τα windows8!

Τωρα αν το παιζεις ιδιοτροπος με την υπαρξη του desktop ui στο tablet σου,μπορεις να απολαύσεις ολες τις ελλειψεις και ασυμβατοτητες που θα προσφερει απλοχερα η RT!

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να εχεις rt για να ξερεις πως ειναι και τι limitations εχει!

Τα windows8 ειναι αρκετα για να σου δωσουν ολες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι γι'αυτο το λογισμικο!

Έτσι όπως το λες μου ακούγεται αρκετά θεωρητικό.

Θα πρότεινα να τα "ακουμπήσεις" (με έμφαση στο touch) λίγο πριν πεις γνώμη. Και όχι μόνο το surface αλλά και οποιαδήποτε άλλη σοβαρή συσκευή που έχει Windows RT και Touch. Πλέον άρχισαν να εμφανίζονται αρκετές συμπαθητικές στην αγορά.

Δημοσ.

Άν είσαι user που θες να έχεις το pc (με όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του) σε tablet form factor έχεις δίκιο. Ή αν σκοπεύεις να μην έχεις άλλο PC εκτός από το tablet τότε ναι τα Windows 8 (ή Pro) είναι προτιμητέα.

Αν όμως είσαι user που στοχεύεις στο mobility και χρειάζεσαι ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία, σε ακόμα μικρότερο βάρος και να έχεις αρκετά από τα χαρακτηριστικά ενός πλήρους OS (π.χ. printing, full usb, MS Office, Flash Player, 2+ apps ταυτόχρονα στην οθόνη) τότε τα Windows RT έχουν και παραέχουν νόημα.

Γνωριζεις οτι το surface 2  ειναι αισθητα βαρυτερο απο το transformer t100, ετσι?

Και οτι μαλλον δεν προκειται να εχουν μεγαλη διαφορα στην αυτονομια?

Βεβαια, το surface 2  εχει το πλεονεκτημα της μεγαλυτερης αναλυσης σε σχεση με το transformer.

Δημοσ.

Έτσι όπως το λες μου ακούγεται αρκετά θεωρητικό.

Θα πρότεινα να τα "ακουμπήσεις" (με έμφαση στο touch) λίγο πριν πεις γνώμη. Και όχι μόνο το surface αλλά και οποιαδήποτε άλλη σοβαρή συσκευή που έχει Windows RT και Touch. Πλέον άρχισαν να εμφανίζονται αρκετές συμπαθητικές στην αγορά.

Εχω windows tablet,παντα ειχα και θα εξακολουθησω να εχω!

Απλα κατσε σκεψου τι σου προσφερει η RT περισσοτερο απο τα windows8 σε tablet!

Εχεις τα ιδια apps απο το store,εχεις το ιδιο ui,αλλα δεν εχεις ολη legacy του desktop ui!

Τα windows rt δεν εχουν πληρη υποστηριξη usb,γιατι απλα δεν εχουν τους drivers ολων των περιφεριακων που ειναι μονο για x86!Ψαξε το αν δε με πιστευεις!

Επισης δεν εχεις ουτε player που να παιζει ολες τις φορμες,ακομη δεν εχεις ολα τα touch apps που ειχαν γραφτει για τα προηγουμενα windows,οπως ειναι η αλλαγη του touch keyboard κ.α. πολλα που μπορεις να εκμεταλευτεις με τα windows8 και οχι με την RT!

Τελικά πρέπει να είμαι ο μόνος που είμαι ευχαριστημένος με το RT μου. Μαλλον πρέπει να κοιταχτώ..

Εξαρτατε απο της αναγκες σου!Δε λεμε οτι δεν ειναι καλο,απλα δε μπορει να συγκριθεί με τα windows8 και αυτο ειναι που σκοτωνει την RT!

Δημοσ.

Εχω windows tablet,παντα ειχα και θα εξακολουθησω να εχω!

Απλα κατσε σκεψου τι σου προσφερει η RT περισσοτερο απο τα windows8 σε tablet!

Εχεις τα ιδια apps απο το store,εχεις το ιδιο ui,αλλα δεν εχεις ολη legacy του desktop ui!

Τα windows rt δεν εχουν πληρη υποστηριξη usb,γιατι απλα δεν εχουν τους drivers ολων των περιφεριακων που ειναι μονο για x86!Ψαξε το αν δε με πιστευεις!

Επισης δεν εχεις ουτε player που να παιζει ολες τις φορμες,ακομη δεν εχεις ολα τα touch apps που ειχαν γραφτει για τα προηγουμενα windows,οπως ειναι η αλλαγη του touch keyboard κ.α. πολλα που μπορεις να εκμεταλευτεις με τα windows8 και οχι με την RT!

Εξαρτατε απο της αναγκες σου!Δε λεμε οτι δεν ειναι καλο,απλα δε μπορει να συγκριθεί με τα windows8 και αυτο ειναι που σκοτωνει την RT!

1. Δεν θέλω να έχω ανάγκη antivirus, αφού στο RT δεν μπορώ ουσιαστικά να τρέξω executables (με κατάλληλο permision). Ακόμα και αν βάλω μολισμένo app me sideloading δεν έχει κάν permission να επηρεάσει άλλο app,  ούτε επίσης να κάνει screen capture (σενάριο trojan horse)

2. H τρέχουσα υλοποίηση τoυ USB ως έχει, αρκεί για τις ανάγκες ενός tablet user. Μέχρι στιγμής όλες μου οι συσκευές που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση υποστηρίζονται (μέχρι και USB headset για skype)

3. Κόστος: τα RT στις 10" είναι και πιο φτηνά και συμπεριλαμβάνουν το Office (including Outlook)

Όσον αφορά τον player που λες, φυσικά και υπάρχει και λέγεται PowerDVD Mobile (υποστηρίζει και greek subtitles), check it at http://apps.microsoft.com/webpdp/app/e1dd130e-d240-4c57-947c-0809b0b93acf

Δημοσ.

1. Δεν θέλω να έχω ανάγκη antivirus, αφού στο RT δεν μπορώ ουσιαστικά να τρέξω executables (με κατάλληλο permision). Ακόμα και αν βάλω μολισμένo app me sideloading δεν έχει κάν permission να επηρεάσει άλλο app, ούτε επίσης να κάνει screen capture (σενάριο trojan horse)

2. H τρέχουσα υλοποίηση τoυ USB ως έχει, αρκεί για τις ανάγκες ενός tablet user. Μέχρι στιγμής όλες μου οι συσκευές που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση υποστηρίζονται (μέχρι και USB headset για skype)

3. Κόστος: τα RT στις 10" είναι και πιο φτηνά και συμπεριλαμβάνουν το Office (including Outlook)

Όσον αφορά τον player που λες, φυσικά και υπάρχει και λέγεται PowerDVD Mobile (υποστηρίζει και greek subtitles), check it at http://apps.microsoft.com/webpdp/app/e1dd130e-d240-4c57-947c-0809b0b93acf

1.Κλαιν μαιν,εχουμε παψει να ζουμε με φαντασματα!Οι ιοι πλεων εχουν καταντησει δυσευρετοι για να κατσω να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους!

2.Δεν ειναι αρκετο για ολους η μικρη υποστηριξη των usb που προσφερει η RT!

3.Πες μας ποιο ειναι το πιο φτηνο tablet με RT να το συγκρινουμε με το το πιο φτηνο win8 tablet,να δουμε αν αξιζει η αγορα!

4.Δες ποσες φορμες βιντεο και ποιες υποστηριζει το player που παραταξες και συγκρινετο με players των αλλων tablets android και ipad!

Και πες μου επισης,αν ειχες windows 8 tablet,αν θα εδινες 18$ για ενα player,οπως αυτο που ποσταρες?

Επισης ουτε τα ms office δεν ειναι πληρεις οπως ειναι στα windows 8 και επισης μερικα φτηνα tablets,οπως το asus που αναφερε ο haha, έρχονται με προεγκατεστημενα τα ms office!

Γενικα,απο τη στιγμη που ξερεις τι περνεις και δε θες ολες τις δυνατοτητες που εχουν τα 8,δε θα σου πει κανεις τιποτα αν το παρεις,το θεμα ειναι να μη το παρει καποιος,νομιζοντας οτι παιρνει ενα tablet με πλήρεις windows 8!Αυτο ειναι το θεμα και η ανησυχία μας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...