Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα! Στο account μου πριν κατι μηνες ειχα βαλει πιστωτικη για να αγορασω 2-3 πραγματακια των 5-6 ευρω, μεσα σε αυτα και ενας μηνας ps plus. 

Εχθες μεσω του site http://www.sonyentertainmentnetwork.com/ εβαλα 10 ευρω με paypal με σκοπο να αγορασω αλλον ενα μηνα ps plus. Οταν παταω purchase μου ζηταει ντε και καλα να βαλω μια εγκυρη πιστωτικη αλλιως η συναλλαγη ακυρώνεται...

Μεσω του Ps3 μπορω να δω το balance μου?? Στο site μου δειχνει κανονικα 10 ευρω και κατι ψηλα που ειχα απο παλια...Καμια ιδες τι μπορει να φταει??

**EDIT**

Βλεπω μεσω του Ps3 οτι τα balance ειναι στα 10,97 ευρω αρα απο αυτο το θεμα ειμαι οκ.

Δημοσ.

Οτι δε μπορω να αγορασω psplus ενος μηνα απο πουθενα. Ουτε απο το store μεσω της κονσολας αλλα ουτε και απο το site. 

Απο τη κονσολα ζηταει πιστωτικη και απο το site μου λεει οτι τα λεφτα δε φτανουν ενω εχω 11 ευρω σχεδον και η συνδρομη κανει 6-7.

Δημοσ.

Ενός μήνα συνδρομή δεν υπάρχει φίλε( την τελευταία φορα που είδα δεν υπήρχε). Υπάρχει συνδρομή 90 ημερών και ενός χρόνου...<br>

Αλλα ακομα και αν έχεις αυτα τα πρόβληματα που λες μπορείς να αγοράσεις μια προπληρωμένη κάρτα από το πλαίσιο, Γερμανό, Κοτσωβολο κλπ... 15 ευρώ έχει η συνδρομή των 90 ημερών( τρεις μήνες) και 40-50 ευρώ νμζ του ενός χρόνου.<br><br>

Sent from my MT11i using Insomnia

Δημοσ.

Πρώτη φορα το ακούω...

Τεσπα η λύση που έδωσα πριν ειναι πολύ καλή... Ουτε να βάζει πιστωτικές ουτε τπτ. Απλά παίρνεις μια καρτουλα βάζεις τον κωδικό στο ps store και εισαι τζαμι. Εγω έτσι κανω εδω και 2 χρόνια.

Sent from my MT11i using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...