Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω ας πουμε στα θεματα της sammy γινεται το αντιθετο απο τα παιδια της apple....Εκει ας πουμε δεν κουραζει.

Πλεον θεωρω οτι ολη η σαβουρα του insomnia ειναι μαζεμενη στις ειδησεις.Τα περισοτερα θεματα εχουν να κανουν με samsung και apple και γινεται της μουρλης.Μπαινεις να διαβασεις κατι και βλεπεις:"Ααα το σαπακι σας με τις μπλε οθονες,ααα το σαπακι σας με τις μπαταριες,ααα το ενα,ααα το αλλο".Και η πλακα ειναι οτι σε ολο αυτο το τρυπακι που εχει μπει το φορουμ τον τελευταιο καιρο συμετεχουν και mods.Πραγματικα κριμα.

Γενικα εχεις δικιο, διαφωνω μονο στο οτι το κανουν και οι μεν κ οι δε.

Κατα κανονα οι android users παντα περιμενουν "καραουλι" καποιο apple θεμα να μπουν να κραξουν την apple και τους μπεε πελατες της και να βγαλουν τα οποια απωθημενα τους. Και σε ενα βαθμο ειναι φυσιολογικο, πχ βλεπεις κανεναν ferrari owner να μπαινει σε χιουνται φορουμ να κραζει τους ιδιοκτητες? Το αντιθετο ομως συμβαινει και εκει συνεχεια.

Στα android-apple θεματα ομως που οι διαφορες ειναι μικροτερες ειναι ευκολο καποιος apple fan να παρασυρθει απο το συνεχομενο κραξιμο-τρολαρισμα και στη πρωτη ευκαιρια (απο τις πολλες) για θεμα "bugdroid": να μπει να παρει την "εκδικηση" του.

Και εγω που το κατακρινω πολλες φορες παω να παρασυρθω στο τρυπακι ή εχω παρασυρθει.

Αυτο λοιπον δημιουργει την ψευδαισθηση οτι το κανουν και οι μεν και οι δε, αλλα τα μεγεθη ειναι συντριπτικα διαφορετικα...

Και εγω εκραζα την apple μεχρι που επιασα το 3g με την ησυχια μου για 5λεπτα στα χερια μου. Και μιλαμε για εποχες που το iOS ειχε πραγματικα σημαντικες ελλειψεις. Απο τοτε ομως δεν υπαρχει επιστροφη. Τουλαχιστον μεχρι να βγει καποιος ισαξιος ανταγωνιστης

(δυσκολο) ή να τα σκατωσει τελειως ο Tim Cook (πιθανο).

Οπως και να χει συμφωνω μαζι σου οτι ριχνει την ποιοτητα και τη σοβαροτητα του φορουμ, αλλα απο την αλλη αυτο το σουσουρο ανεβαζει hits...

ΥΓ: καιρο θελω να προτεινω να εμφανιζεται υποχρεωτικα η ηλικια του ομιλητη και ας μην μπορει να εξακριβωθει

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι βλεπω πολλα ατομα και απο τις δυο πλευρες καθως και τα 4-5 γνωστα σε ολους μας τυπακια που ενω στα θεματα της apple γκρινιαζουν οτι οι haters τους καταστρεφουν το θεμα υπερασπιζοντας με παθος την επιλογη τους,αλλα κανουν ακριβως το ιδιο σε θεματα android και κυριως θεματα της samsung.

Ωραια για ποια ατομα μιλας? Γτ κ γω γκρινιαζω οτι καταστρεφουν τα θεματα οι haters.. 

Ξερω ξερω, δεν ειναι σωστο να πεις ε?

Δημοσ.

Ωραια για ποια ατομα μιλας? Γτ κ γω γκρινιαζω οτι καταστρεφουν τα θεματα οι haters.. 

Ξερω ξερω, δεν ειναι σωστο να πεις ε?

Θες να στα ονομασω;Μπες ας πουμε στο θεμα του gs5 και θα τα δεις.Εαν δεν σου φτανει στα λεω και ονομαστικα,τι λες να με περασουν για καταδοτη; :P

Δημοσ.

Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτής της είδησης να ευχαριστήσω ολους τους αγοραστές iPhone, και εδώ αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, που έδωσαν και δίνουν τα κόποις κερδισμένα χρήματά τους και πριμοδότησαν την πρόοδο της τεχνολογίας και αισθητικής στα κινητά τηλέφωνα, για να μπορώ σήμερα να έχω το 80% του user experience του iPhone στην τετραπήρυνη κινεζιά των 140 ευρώ. Ασχετα αν δεν βλέπουμε στις τελευταίες αυτές εκδόσεις τόσο innovation. Ο Θεοσχωρέστον ήταν μεγαλη απώλεια.

Οποιος θυματι πώς ήταν τα smartphones το 1996 θα συμφωνησει μαζι μου.

Και πάλι ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το 5c το δοκιμασα και ειναι ταχυτατο, ωστόσο το πλαστικο του δεν ειναι κατι το τρομερο στην αφη και στην οραση, προτιμω το πλαστικο των lumia 800, 900 και του μαυρου 920 γιατι τα χρωματιστα ειναι glossy χανουν. Όπως ωραια ηταν και η αισθηση του htc desire για παραδειγμα (εκτος και αν δεν ηταν πλαστικο)

Επεξ/σία από disqualified
Δημοσ.

Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτής της είδησης να ευχαριστήσω ολους τους αγοραστές iPhone, και εδώ αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, που έδωσαν και δίνουν τα κόποις κερδισμένα χρήματά τους και πριμοδότησαν την πρόοδο της τεχνολογίας και αισθητικής στα κινητά τηλέφωνα, για να μπορώ σήμερα να έχω το 80% του user experience του iPhone στην τετραπήρυνη κινεζιά των 140 ευρώ. Ασχετα αν δεν βλέπουμε στις τελευταίες αυτές εκδόσεις τόσο innovation. Ο Θεοσχωρέστον ήταν μεγαλη απώλεια.

Οποιος θυματι πώς ήταν τα smartphones το 1996 θα συμφωνησει μαζι μου.

Και πάλι ευχαριστώ.

Θα σου απαντησω ως εξης..

Εχεις δικιο κατα ενα μερος γτ πλεον δινουμε πολλα λεφτα και μαλλον δεν πρεπει..

Ομως να ξερεις πως σε αυτη τη ζωη την ποιοτητα και την ασφαλεια σου χτυπα ξυλο την πληρωνεις.

Γενικοτερα οτι πληρωνεις παιρνεις κατα 80 - 90%..

Θα το εξηγησω για να μην παρεξηγηθω..

Οι κινεζοι ειναι πρωτοι στις απομιμησεις σε ολο το φασμα των προιοντων. Καποτε ηταν οι κορεατες και ακομα πιο παλια οι ιαπωνες.

Οπως και στην αγορα των αυτοκινητων αν παρεις μια mercedes και μια απομιμηση της κινεζικη και τα στουκαρεις με 70 χιλιομετρα σε τοιχο, απο πιο πιστευεις οτι θα βγεις ζωντανος??

Το ιδιο συμβαινει και στα πλοια εν τω μεταξυ (ειμαι μηχανικος και εχουν δει τα ματια μου να σκανε διαρροες εν πλω απ το πουθενα λογω μαπα υλικων)..

Ετσι λοιπον αν παρεις ενα iphone ή ενα samsung και μια αντιγραφη κινεζια πιο πιστευεις, οτι αν υπερθερμανθει σε εκτεταμενη χρηση, οτι εχει περισσοτερες πιθανοτητες να σου σκασει στα χερια?

Ξερω οι πιθανοτητες ειναι αμελητεες και ισως να εχει συμβει και στις μεγαλες εταιριες αλλα που πιστευεις οτι μπορει να γινει σε μεγαλυτερα ποσοστα?

Που θελω να καταληξω? Αν εχεις περιορισμενο μπατζετ πηγαινε σε γνωστη εταιρεια αλλα χαμηλοτερο μοντελο.. ¨Η σε μεταχειρισμενη και παλιοτερη ναυαρχιδα.

Οι κινα ειναι χωρα με τεραστια αναπτυξη και βιομηχανια και τρομερο μελλον μπροστα της..

Το θεμα της ποιοτητας και το θεμα της επικινδυνοτητας δε το εχουν εξαλειψει ακομα εκτος κ αν προκειται για γνωστες κινεζικες εταιρειες.

Εκει βεβαια θα βρεις και αναλογες τιμες..

Οπως οι γνωστες σε ολους μας 2-3 κινεζοι κατασκευαστες κινητων.

Φτιαχνουν τωρα τελευταια αρκετες ελληνικες ναυτιλιακες πλοια στην κινα.. Το ξερεις οτι σε καθε κατασκευη πεθαινουν και 2-3 κινεζοι επειδη οχι μονο αγνοουν τα μετρα ασφαλειας αλλα χρησιμοποιουν και κακης ποιοτητας εξοπλισμο.. Και πιστεψε με οταν εισαι κρεμασμενος στον αερα σιγουρα δε θες να βγει ελαττωματικος ο γερανος..

Υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα κατα 80 με 90% οπως προειπα οτι πληρωνεις παιρνεις!!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μια ερωτηση.

Με 2χρονια συμβόλαιο στην αμερική ποια ειναι η τιμη τους?

99$ το 5C και 199$ το 5S.

Δημοσ.

Θα σου απαντησω ως εξης..

Εχεις δικιο κατα ενα μερος γτ πλεον δινουμε πολλα λεφτα και μαλλον δεν πρεπει..

Ομως να ξερεις πως σε αυτη τη ζωη την ποιοτητα και την ασφαλεια σου χτυπα ξυλο την πληρωνεις.

Γενικοτερα οτι πληρωνεις παιρνεις κατα 80 - 90%..

Θα το εξηγησω για να μην παρεξηγηθω..

Οι κινεζοι ειναι πρωτοι στις απομιμησεις σε ολο το φασμα των προιοντων. Καποτε ηταν οι κορεατες και ακομα πιο παλια οι ιαπωνες.

Οπως και στην αγορα των αυτοκινητων αν παρεις μια mercedes και μια απομιμηση της κινεζικη και τα στουκαρεις με 70 χιλιομετρα σε τοιχο, απο πιο πιστευεις οτι θα βγεις ζωντανος??

Το ιδιο συμβαινει και στα πλοια εν τω μεταξυ (ειμαι μηχανικος και εχουν δει τα ματια μου να σκανε διαρροες εν πλω απ το πουθενα λογω μαπα υλικων)..

Ετσι λοιπον αν παρεις ενα iphone ή ενα samsung και μια αντιγραφη κινεζια πιο πιστευεις, οτι αν υπερθερμανθει σε εκτεταμενη χρηση, οτι εχει περισσοτερες πιθανοτητες να σου σκασει στα χερια?

Ξερω οι πιθανοτητες ειναι αμελητεες και ισως να εχει συμβει και στις μεγαλες εταιριες αλλα που πιστευεις οτι μπορει να γινει σε μεγαλυτερα ποσοστα?

Που θελω να καταληξω? Αν εχεις περιορισμενο μπατζετ πηγαινε σε γνωστη εταιρεια αλλα χαμηλοτερο μοντελο.. ¨Η σε μεταχειρισμενη και παλιοτερη ναυαρχιδα.

Οι κινα ειναι χωρα με τεραστια αναπτυξη και βιομηχανια και τρομερο μελλον μπροστα της..

Το θεμα της ποιοτητας και το θεμα της επικινδυνοτητας δε το εχουν εξαλειψει ακομα εκτος κ αν προκειται για γνωστες κινεζικες εταιρειες.

Εκει βεβαια θα βρεις και αναλογες τιμες..

Οπως οι γνωστες σε ολους μας 2-3 κινεζοι κατασκευαστες κινητων.

Φτιαχνουν τωρα τελευταια αρκετες ελληνικες ναυτιλιακες πλοια στην κινα.. Το ξερεις οτι σε καθε κατασκευη πεθαινουν και 2-3 κινεζοι επειδη οχι μονο αγνοουν τα μετρα ασφαλειας αλλα χρησιμοποιουν και κακης ποιοτητας εξοπλισμο.. Και πιστεψε με οταν εισαι κρεμασμενος στον αερα σιγουρα δε θες να βγει ελαττωματικος ο γερανος..

Υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα κατα 80 με 90% οπως προειπα οτι πληρωνεις παιρνεις!!

Δεν με κατάλαβες. Μιλάω σοβαρά.Αυτά με την αξία της ζωής στην Κίνα τα ξέρω λόγω δουλειάς. Αλλά προπέρσυνο κινητό δεν παίρνω. Τεχνολoγία είναι δεν είναι αντίδωρο.  Δεν έχω ανάγκη να κοινωνήσω, αν με καταλαβαίνεις. Εχω επίγνωση τί πληρώνω και τί αγοράζω.

Δημοσ.

Δεν με κατάλαβες. Μιλάω σοβαρά.Αυτά με την αξία της ζωής στην Κίνα τα ξέρω λόγω δουλειάς. Αλλά προπέρσυνο κινητό δεν παίρνω. Τεχνολoγία είναι δεν είναι αντίδωρο.  Δεν έχω ανάγκη να κοινωνήσω, αν με καταλαβαίνεις. Εχω επίγνωση τί πληρώνω και τί αγοράζω.

Και γω σοβαρα μιλησα. Δεν εγραψα ολοκληρο κατεβατο για πλακα..

Δικη σου η επιλογη και του καθενος απο μας εννοειται..

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα,όταν η Apple μιλούσε για "φθηνό μοντέλο",είχα κατά νου με δεδομένα Ελλάδος 400 ευρώ,άααααντε με το πολύ ζόρι 450 ευρώ.Και εγώ άμα ήταν να αγοράσω iphone κάποτε,το 5S θα αγόραζα.Το 5S καλό,το 5C απατεωνιά ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΜΟΥ(θέλοντας να αποφύγω παρεξηγήσεις με τυχόν flamers/haters).

Φαντάζομαι και ο υπόλοιπος πλανήτης για να προτίμησε το 5S,κάπως έτσι θα το πήγε(αγνοώντας την υπερκαταναλωτική μανία/zombie fanboys).

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα,όταν η Apple μιλούσε για "φθηνό μοντέλο",είχα κατά νου με δεδομένα Ελλάδος 400 ευρώ,άααααντε με το πολύ ζόρι 450 ευρώ.Και εγώ άμα ήταν να αγοράσω iphone κάποτε,το 5S θα αγόραζα.Το 5S καλό,το 5C απατεωνιά ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΜΟΥ(θέλοντας να αποφύγω παρεξηγήσεις με τυχόν flamers/haters).

Φαντάζομαι και ο υπόλοιπος πλανήτης για να προτίμησε το 5S,κάπως έτσι θα το πήγε(αγνοώντας την υπερκαταναλωτική μανία/zombie fanboys).

Στα σοβαρα και γω θα σου πω πως οταν πανε και αγοραζουν τα lumia και το s4,s3 κλπ κλπ που εχουν επισημες τιμες 600 και 700+ ευρω δεν ειδα να κουνιεται κανενας..

Τωρα που στοχευει η apple σε αυτη τη κατηγορια με το ιδιο υλικο σκιαχτηκαν πολλοι..

Το προβλημα μερικων ακομα δε το καταλαβαινω αλλα anyway..

Για μενα απατεωνια ειναι οταν αγορασα το s4 με το που βγηκε οταν στο σκρουτζ ειχε 730 ευρω και μετα απο 3 βδομαδες ειχε πεσει 150..

Ευτυχως που το ανταλλαξα με το 5αρι γτ θα ειχα χασει τα κερατα μου τωρα!!

Εχουμε διαφορετικη προσεγγιση της απατεωνιας!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...